مورد انتظارترین بازی های سال 2015 از نگاه Game Informer

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
مورد انتظار ترین بازی های سال 2015 از نگاه Game Informer

10. Xenoblade Chronicles X
09. Bloodborne
08. The Legend of Zelda
07. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
06. Rise of the Tomb Raider
05. Evolve
04. Batman: Arkham Knight

03. Uncharted 4: A Thief’s End
r6wuc3xc0roh56oe9vxi.jpg

02. No Man’s Sky
hzldy30hyi88lwjka9y1.jpg

01. The Witcher 3: Wild Hunt
55hb5ztioj0fkvhnfoq5.jpg

سه انحصاری از پلی استیشن 4 ( البته با احتساب No Man,s Sky ) !!! پلی استیشن سال بزرگی در پیش داره ! با معرفی عناوین جدید از فرست پارتی هاش این وضعیت بهتر هم میشه ... مایکروسافت باید برای عناوینش در سال 2015 تبلیغات و نمایش های فک بر اندازی رو تدارک ببینه !!! ( QB ، Scalebound ، HALO 5 و ... ) خصوصا اینکه عناوین سال 2014 خودش رو بخوبی عرضه کرد و سرش خلوت تر شده و حالا وقتشه تمرکز خودش رو بروی بازی های 2015 ببره !
جای خالی HALO 5 توی لیست بشدت احساس میشه !!! تومب ریدر این وسط بدون هیچ نمایش گیم پلی ای جایگاه قابل تاملی رو توی لیست داره ! انحصاری زمانی شدن این بازی بدجور تمام نگاه ها رو تو برهه ای از زمان معطوف خودش کرد ولی باید دید تا چه حد بازی موفق ظاهر میشه و نمایش ها چگونه خواهد بود !
بشخصه Bloodborne رو شایسته جایگاه بهتری میدونم !

Quantum Break , The Division, Halo 5, The Order: 1886؟؟؟؟
اقا no man's sky چطور بالاتر از Uncharted 4 ه؟؟؟؟؟
:|:|:|:|:|

no man's sky تبلیغات و نمایش های گسترده داشته ! بازی و ایده اش بارها ستایش شدن و کلی اطلاعات ازش منتشر شده ... از اونور Uncharted 4 کلا یک تیزر داشته ! باز هم توی لیست رتبه 3 رو داره !!! یعنی فوق العاده !!! یعنی فرنچایز به حدی مورد اطمینان ، خوش ساخت و محبوبه که با یک تیزر هم چنین جایگاهی داره ! میزان اطلاعات و نمایش های یک بازی رو در نظر بگیرید و بعد مقایسه کنید ...

no man's sky چه سبکیه چطوریه؟

سبک بازی ادونچر هست ... شما میتونید با سفینه تون تو یه جهان نا متناهی ( روی این نا متناهی تاکید بسیار شده ) به سیاره های مختلف سفر کنید ، سیاره هایی با طبیعت های مختلف ، اقلیم های مختلف ، جانداران مختلف و ... بازی اول شخصه و اکشن هم داره !!! در مجموع بازی ماجرایی با طعم اکتشاف هست ! گرافیک بازی هم از حیث طراحی هنری بی نظیر و فوق العاده چشم نوازه !!!
پ.ن : سیارات و ویژگی هاشون بصورت رندوم تو بازی تولید میشن ، بخاطر همین هیچ دو سیاره ای در بازی مثل هم نخواهد بود !!!

سه انحصاری از پلی استیشن 4 ( البته با احتساب No Man,s Sky ) !!! پلی استیشن سال بزرگی در پیش داره ! با معرفی عناوین جدید از فرست پارتی هاش این وضعیت بهتر هم میشه ... مایکروسافت باید برای عناوینش در سال 2015 تبلیغات و نمایش های فک بر اندازی رو تدارک ببینه !!! ( QB ، Scalebound ، HALO 5 و ... ) خصوصا اینکه عناوین سال 2014 خودش رو بخوبی عرضه کرد و سرش خلوت تر شده و حالا وقتشه تمرکز خودش رو بروی بازی های 2015 ببره !
جای خالی HALO 5 توی لیست بشدت احساس میشه !!! تومب ریدر این وسط بدون هیچ نمایش گیم پلی ای جایگاه قابل تاملی رو توی لیست داره ! انحصاری زمانی شدن این بازی بدجور تمام نگاه ها رو تو برهه ای از زمان معطوف خودش کرد ولی باید دید تا چه حد بازی موفق ظاهر میشه و نمایش ها چگونه خواهد بود !
بشخصه Bloodborne رو شایسته جایگاه بهتری میدونم !
والله من هر چی نگاه می کنم دوتاش انحصاری PS4 هستش ! :-/

no man's sky چه سبکیه چطوریه؟

اگه بگم فال‌ اوت توی دنیای جدیده دروغ نگفتم! سبکش تلفیقیه ولی بیشتر رگه‌ از نقش‌آفرینی‌ داره.
من بدم نیومد ازش نمایش خوبی داشت.
===
Evolve در کنار TPP و Bloodborne بهترین انتخا‌ب‌های این لیست هستن.

والله من هر چی نگاه می کنم دوتاش انحصاری PS4 هستش ! :-/

برادر تو پرانتز نوشتم دیگه :دی " البته با احتساب No Man,s Sky " !!! والا تمام نمایش های بازی و عمده تبلیغاتش تو کنفرانس های سونی بوده ... انحصاری زمانی پلی 4 هم هست فکر میکنم و نسخه PC هنوز تاریخ انتشار دقیقی نداره ( مطمئن نیستم ) ! میشه گفت انحصاری معنوی سونی هست :دی ولی در مجموع شما درست میگی ! 2 تا انحصاری 100 در 100 انحصاری از سونی تو لیست هست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or