Silenthill_ir کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 7, 2008 #1 سلام دوستان من يك مودم ADSL كار كرده مي خوام فقط هم LAN داشته باشه كافيه مدل مودم هم بگين لطفا GOOD LUCK
سلام دوستان من يك مودم ADSL كار كرده مي خوام فقط هم LAN داشته باشه كافيه مدل مودم هم بگين لطفا GOOD LUCK
Farshidstar2012 کارشناس سخت افزار PC و شبکه کاربر فعال Rating - 0% 0 0 0 Sep 7, 2008 #2 سلام، من یه مودم D-Link DSL-322T دارم که هم LAN داره هم USB،کاملا تمیز و سالم هست، چون یه مدل بی سیم می خواستم واسه نوت بوکم، یه آنتن دار خریدم، اینو گذاشتم کنار اگه خواستی بگو که صحبت کنیم
سلام، من یه مودم D-Link DSL-322T دارم که هم LAN داره هم USB،کاملا تمیز و سالم هست، چون یه مدل بی سیم می خواستم واسه نوت بوکم، یه آنتن دار خریدم، اینو گذاشتم کنار اگه خواستی بگو که صحبت کنیم
Enthusiant کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 9, 2008 #4 منم یه مودم دارم. اگه هنوز میخوای یه PM بده. یه سه ماه کار کرده ولی خطوط مخابراتمون DLC شد دیگه ADSL کار نمیکنه. به هر حال اینجا هست. فقط هم LAN داره.
منم یه مودم دارم. اگه هنوز میخوای یه PM بده. یه سه ماه کار کرده ولی خطوط مخابراتمون DLC شد دیگه ADSL کار نمیکنه. به هر حال اینجا هست. فقط هم LAN داره.
Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 14, 2008 #7 سلام ! منم یه دونه میخوام ! اگه کسی داره با قیمت پیشنهادیش بهم pmبده ! از صاب تاپیک هم معضرت میخوام ...
سلام ! منم یه دونه میخوام ! اگه کسی داره با قیمت پیشنهادیش بهم pmبده ! از صاب تاپیک هم معضرت میخوام ...
S Single کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 14, 2008 #8 من 1 مودم دارم. تایوانیه HUAWEI چینی نیست فقط LAN داره اگه خواستی PM بده کاملا تمیز و سالم
Silenthill_ir کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 15, 2008 #9 نوشته شده توسط Single: من 1 مودم دارم. تایوانیه HUAWEI چینی نیست فقط LAN داره اگه خواستی PM بده کاملا تمیز و سالم بیشتر... مارك و مدلش چيه ؟ قيمتم بگين GOOD LUCK
نوشته شده توسط Single: من 1 مودم دارم. تایوانیه HUAWEI چینی نیست فقط LAN داره اگه خواستی PM بده کاملا تمیز و سالم بیشتر... مارك و مدلش چيه ؟ قيمتم بگين GOOD LUCK