موتور گرافیکی تا تریلرهایی از farcry2

sh_lair

کاربر سایت
موتور گرافیکی FARCRY 2 اسمش DUNIA (همین دنیا خودمون ) است و مراحل بازی در آفریقا اتفاق میفته و گرافیک بازی بهتر از CRYSIS است.
اسم DUNIA از دنیا گرفته شده است و به این دلیل این اسم انتخاب شده است که محیط این بسیار بسیار بزرگ است و مانند دنیای واقعی است.
این اسم رو در اول تریلر FARCRY 2 هم می توانید مشاهده کنید.;)
تریلرها= http://www.n4g.com/pc/News-89415.aspx

بله.دقیقا اینجوریه!
dx9 و 10 تفاوت چشم گیری نداشتن با هم.این موضوع خیلی وقت پیش مشخص شد! (و همچنین مشخص شد که اصلا dx10 هم در کار نبوده و به زور قالب کردن به مردم)
هیزم رو اونا میفروشن،آتیشش هم شما روشن میکنین!

پ.ن: همونقدر که Crysis جلوه های ویژه جالب داشت،به همون اندازه هم (مخصوصا در محیط های بسته) تکسچر با کیفیت آنچنانی وجود نداشت! یا اینکه در حد و اندازه CE2 و Crysis نبود ...
نمیدونم احتمالا یا شما چشتون رو بروی تفاوتها بستید ویا نسخه ای که من دارم با مال شما متفاوت!!!
در ضمن مواظب کلامتون هم باشید بنده اتیش روشن کن نیستم!
..........................................................................................
مثل اینکه گاهی اوقات فقط باید سکوت کرد وخندید!
.........................................................................................

سلام . :love:

منم با دوستاني كه ميگن Crysis همچين چيز خفني هم نبود موافقم ... به نظر من آشغالترين بازي اي بود كه روش كلي سر و صدا درست كردن اما آخر هيچي به هيچي ...
كل بازي تو گرافيكش خلاصه مشد ... بقيه چيزا مثل گيم پلي و ... بعد از يك ساعت بازي به كلي تكراري و خسته كننده و بعضي مواقع آزار دهنده ميشد ... ( البته اين موارد به سليقه افراد برميگرده - اما در كل به نظر من Crysis فقط براي فروش كارتهاي نسل جديد ، پردازنده هاي دو هسته اي و ... منتشر شد ، نه براي ارايه يك بازي اول شخص بي نظير )
من شخصاً اميد بيشتري به FarCry دارم ... چون در دوران خودش تنها انتخاب بود و استانداردهاي زيادي رو براي اون سبك معرفي كرد و هنوز هم حرفهايي براي گفتن داره چه از نظر گرافيكي و فني و چه از نظر GamePlay . اميدوارم با پتانسيلي كه اين بازي داره و با هنر و استعدادي كه از UBISOFT سراغ داريم ، اين بازي به يكي از بهترين ها تبديل بشه و بتونه خاطرات FarCry رو زنده كنه .

من با اين سيستم روي آخرين تنظيمات در اجراي Crysis افت فريم داشتم :
CPU : AMD AthlonFX62
RAM : 2.5GB DDR2 800 - OverClocked 1200Mhz
VGA : Asus 8800GTX 768MB - FristBoard

:(:mad:

آخرین ویرایش:
ميدونی چه هيزم تری فروخته؟
بری 1 تومن خرجه سيستمت بکنی باز نتونی بدونه افت فريم بازی کنی!
به قول cy این بازی از نسل آینده است. در یک مقاله انگلیسی در مورد cryengine داشتم میخونم که گفته بود:
وقتی کرایتک گفت این بازی یک نسل جلو تر است ما به آن توجه ای نداشتیم ولی وقتی این بازی عرضه شد میتوانیم بفهمیم منظور کرایتک چه بوده

بله.دقیقا اینجوریه!
dx9 و 10 تفاوت چشم گیری نداشتن با هم.این موضوع خیلی وقت پیش مشخص شد! (و همچنین مشخص شد که اصلا dx10 هم در کار نبوده و به زور قالب کردن به مردم)
هیزم رو اونا میفروشن،آتیشش هم شما روشن میکنین!

پ.ن: همونقدر که Crysis جلوه های ویژه جالب داشت،به همون اندازه هم (مخصوصا در محیط های بسته) تکسچر با کیفیت آنچنانی وجود نداشت! یا اینکه در حد و اندازه CE2 و Crysis نبود ...
درسته اصلا موضوع veryhigh هم روی xp قابل فعال شدن هست. الان که ultra high هم دادند. با این حال 10 درصد امکانات به هیچ وجه فعال نمیشوند.

اون زمان که سری 7 یا 8 نبود ملت با سیستمای نفتی میرفتن farcry بازی میکردند
یادش بخیر ... مرحله اخرش... :love:
یادمه اون زمان هم فارکری برای اجرا در بهترین حالت سیستم خوبی میخواست

من فقط پیشنهاد میکنم بهتون که اون دموی 13min نمایش داده شده ی Games Convection 07 رو حتما ببینید بعد اون احساسی رو که بهتون دست داد رو بیاید بیان کنید اینجا!!
بحث Crysis شد دوباره خدا رحم کنه ولی ... همون Far Cry 1 که 4 سال پیش اومد در بعضی از صحنه هاش گرافیکش به طور چشم گیری از Crysis بالاتر بود!
من منکر Crysis نمیشم ولی بعضی از صحنه هاش واقا ضد حال بود ... (DX10 رو هم زدیم با پرفورمنس بالا تست کردیم بازم همون بود!) ولی بعضی از جلوه های ویژه ی بسیاز فوق الاده ای هم داشت که هنوز تو ذهنم مونده ...
کلا از CryEngine 2 خوشم نمیاد 1کش بهتر بود ...

پ.ن: در رابطه با FC2 هم چیزی نگید فعلا بهتره به ضایع بازیش نمیارزه! :biggrin1: (New Engine + Ubisoft)
باید بزاری بازی عرضه بشه

بخش تريلر سايت بذاريد لطفا
يه خبري هم بگم كه سايت Cvg رسما گفت Farcry2 گرافيكي نسبتا بهتر از Crysis داره و اين هم يعني كه
فعلا قوي تريم موتور Dunia هست
قویترین موتور بازی CryEngine 2 انتخاب شد. وقت شد یک مقاله تخصصی در بارش مینویسم که دقیقا مورد بررسی قرار بدمشون. مشکل اینجاست اطلاعات در بازی dunia کمه.

سلام . :love:

منم با دوستاني كه ميگن Crysis همچين چيز خفني هم نبود موافقم ... به نظر من آشغالترين بازي اي بود كه روش كلي سر و صدا درست كردن اما آخر هيچي به هيچي ...
كل بازي تو گرافيكش خلاصه مشد ... بقيه چيزا مثل گيم پلي و ... بعد از يك ساعت بازي به كلي تكراري و خسته كننده و بعضي مواقع آزار دهنده ميشد ... ( البته اين موارد به سليقه افراد برميگرده - اما در كل به نظر من Crysis فقط براي فروش كارتهاي نسل جديد ، پردازنده هاي دو هسته اي و ... منتشر شد ، نه براي ارايه يك بازي اول شخص بي نظير )
من شخصاً اميد بيشتري به FarCry دارم ... چون در دوران خودش تنها انتخاب بود و استانداردهاي زيادي رو براي اون سبك معرفي كرد و هنوز هم حرفهايي براي گفتن داره چه از نظر گرافيكي و فني و چه از نظر GamePlay . اميدوارم با پتانسيلي كه اين بازي داره و با هنر و استعدادي كه از UBISOFT سراغ داريم ، اين بازي به يكي از بهترين ها تبديل بشه و بتونه خاطرات FarCry رو زنده كنه .

من با اين سيستم روي آخرين تنظيمات در اجراي Crysis افت فريم داشتم :
CPU : AMD AthlonFX62
RAM : 2.5GB DDR2 800 - OverClocked 1200Mhz
VGA : Asus 8800GTX 768MB - FristBoard

:(:mad:

برای یک بار میگم. گوش کنید و درست قضاوت کنید:
امتیاز نام FarCry در انحصار UbiSoft است چون ناشر نسخه اول بازی بود. ولی سازنده CryTek بود. با موتور گرافیکی CryEngine 1. حالا کرایتک نمیتونست از نام FarCry استفاده کند چون امتیازش دست ناشر بوده. خیلی راحت اسم بازی رو گزاشت Crysis. پس اگر نسخه اول بازی FarCry زیبا بوده باید CrySis رو دنباله اون در نظر بگیریم نه FarCry2 رو که نه توسط اون استادیو ساخته شده و نه اصلا دارای همون موتور هستش و نه محیطش به اون مربوطه.
یوبی سافت فقط داره از شهرت اسم FarCry برای فروش بازیش استفاده میکند.
در ضمن 3 درصد موتور Dunia از کدهای CryEngine 1 آست. البته به گفته خودشون. معلوم نیست در واقعیت چقدرش رو کپی کردند. چون امتیاز CryEngien1 هم در دستان ubisoft هستش. دوباره میگم CryEngine2 قویترین موتور بازی امسال شد. و اضافه میکنم که Cy گفته بود: " کرایسیس یک بازی است ولی CryEngine 2 یک تکنولوژی است. ما همه قدرت این موتور را به نمایش نگزاشتیم"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or