موتور گرافیکی تا تریلرهایی از farcry2

sh_lair

کاربر سایت
موتور گرافیکی FARCRY 2 اسمش DUNIA (همین دنیا خودمون ) است و مراحل بازی در آفریقا اتفاق میفته و گرافیک بازی بهتر از CRYSIS است.
اسم DUNIA از دنیا گرفته شده است و به این دلیل این اسم انتخاب شده است که محیط این بسیار بسیار بزرگ است و مانند دنیای واقعی است.
این اسم رو در اول تریلر FARCRY 2 هم می توانید مشاهده کنید.;)
تریلرها= http://www.n4g.com/pc/News-89415.aspx

اتفاقا موتور cryengine 2 بود بهتر بود . گرافیکش اصلا واقعی نیست
اتفاقا از CE2 استفاده نكرده! حداقل من دارم بهش اميدوار ميشم.
هنوز بازي تموم نشده بزار آخرين ويرايش ها و... رو هم انجام بدن و امكانات اصلي بازي رو درش قرار بدن بعد بهت ميگم چي ميشه.
موتور گرافیکی FARCRY 2 اسمش DUNIA (همین دنیا خودمون ) است و مراحل بازی در آفریقا اتفاق میفته و گرافیک بازی بهتر از CRYSIS است.
اسم DUNIA از دنیا گرفته شده است و به این دلیل این اسم انتخاب شده است که محیط این بسیار بسیار بزرگ است و مانند دنیای واقعی است.
این اسم رو در اول تریلر FARCRY 2 هم می توانید مشاهده کنید.;)
تریلرها= http://www.n4g.com/pc/News-89415.aspx
نميخوام دل سردت كنم! اگر دل سرد ميشي ببخشيد ولي كلا همه اين اطلاعات يكي از به ها همين چند روز پيش گذاشت.

بخش تريلر سايت بذاريد لطفا
يه خبري هم بگم كه سايت Cvg رسما گفت Farcry2 گرافيكي نسبتا بهتر از Crysis داره و اين هم يعني كه
فعلا قوي تريم موتور Dunia هست

گرافیک بازی بهتر از CRYSIS است
بابا نگو این حرفا رو !!!
حداقل اسم یک بازی دیگه رو میبردی! من تو 2008 هیچ رقیبی برای crysis نمیبینم!Far cry که جای خود دارد :laughing:

پ.ن: چیزایی که من تو تریلر هاش دیدم،far cry حتی 75% crysis هم گرافیک نداره حالا چه برسه که گرافیکش بیشتر باشه! تازه بازی تو تریلر ها هم افت فریم داره!

پ.ن: حالا از گرافیک بگذریم،خدا کنه بتونه خاطراتی که با far cry داشتم رو زنده کنه،چون یکی از بهترین بازی های عمرم بود
157.gif

آخرین ویرایش:
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif

بابا نگو این حرفا رو !!!
حداقل اسم یک بازی دیگه رو میبردی! من تو 2008 هیچ رقیبی برای crysis نمیبینم!Far cry باید بره لنگ بندازه :laughing:

پ.ن: چیزایی که من تو تریلر هاش دیدم،far cry حتی 75% crysis هم گرافیک نداره حالا چه برسه که گرافیکش بیشتر باشه! تازه بازی تو تریلر ها هم افت فریم داره!

پ.ن: حالا از گرافیک بگذریم،خدا کنه بتونه خاطراتی که با far cry داشتم رو زنده کنه،چون یکی از بهترین بازی های عمرم بود
157.gif
جواد جون بذار بازي بياد بعد مسخرش كن
اينم منبع
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=180375

بابا نگو این حرفا رو !!!
حداقل اسم یک بازی دیگه رو میبردی! من تو 2008 هیچ رقیبی برای crysis نمیبینم!Far cry باید بره لنگ بندازه :laughing:

157.gif
Crysis با اون همه ادعاش! روي يك كامپيوتر با 4 گيگ رم توي E3 همش افت فريم داشت! اگر باورت نميشه برو تريلر هاش نگاه كن همش گير ميكرد. تازه بازي 80 درصدش كامل بود Far Cry كه هنوز تاريخ دقيقي براش نيست.
بعد شما برو يك لحظه به عكس ها و تريلر هاي اين بازي يك نگاه بنداز :
جان من يك نگاه بنداز! بعد بگو Crysis بهتره!
واقعا بعضي از عكس هاش آدم رو هيجان زده ميكنه.
بخش تريلر سايت بذاريد لطفا
يه خبري هم بگم كه سايت Cvg رسما گفت Farcry2 گرافيكي نسبتا بهتر از Crysis داره و اين هم يعني كه
فعلا قوي تريم موتور Dunia هست
واقعا بهترين ميشه Crysis رو ميخوره من ميدونم

مگه اینها خیلی وقت پیش شاید نزدیک چهار ماه قبل توی تاپیک اصلی بازی گذاشته نشده بود؟
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=6904

من فقط پیشنهاد میکنم بهتون که اون دموی 13min نمایش داده شده ی Games Convection 07 رو حتما ببینید بعد اون احساسی رو که بهتون دست داد رو بیاید بیان کنید اینجا!!
بحث Crysis شد دوباره خدا رحم کنه ولی ... همون Far Cry 1 که 4 سال پیش اومد در بعضی از صحنه هاش گرافیکش به طور چشم گیری از Crysis بالاتر بود!
من منکر Crysis نمیشم ولی بعضی از صحنه هاش واقا ضد حال بود ... (DX10 رو هم زدیم با پرفورمنس بالا تست کردیم بازم همون بود!) ولی بعضی از جلوه های ویژه ی بسیاز فوق الاده ای هم داشت که هنوز تو ذهنم مونده ...
کلا از CryEngine 2 خوشم نمیاد 1کش بهتر بود ...

پ.ن: در رابطه با FC2 هم چیزی نگید فعلا بهتره به ضایع بازیش نمیارزه! :biggrin1: (New Engine + Ubisoft)

من فقط پیشنهاد میکنم بهتون که اون دموی 13min نمایش داده شده ی Games Convection 07 رو حتما ببینید بعد اون احساسی رو که بهتون دست داد رو بیاید بیان کنید اینجا!!
بحث Crysis شد دوباره خدا رحم کنه ولی ... همون Far Cry 1 که 4 سال پیش اومد در بعضی از صحنه هاش گرافیکش به طور چشم گیری از Crysis بالاتر بود!
من منکر Crysis نمیشم ولی بعضی از صحنه هاش واقا ضد حال بود ... (DX10 رو هم زدیم با پرفورمنس بالا تست کردیم بازم همون بود!) ولی بعضی از جلوه های ویژه ی بسیاز فوق الاده ای هم داشت که هنوز تو ذهنم مونده ...
کلا از CryEngine 2 خوشم نمیاد 1کش بهتر بود ...

پ.ن: در رابطه با FC2 هم چیزی نگید فعلا بهتره به ضایع بازیش نمیارزه! :biggrin1: (New Engine + Ubisoft)
FC1 در بعضی از صحنه ها بالاتر از crysis .اینم از اون حرف هاست.واقعا جالبه !!
عجیب اینه که با DX10 هم بازهم هیچی ندیدید
نمیدونم این کرایسیس چه هیزم تری فروخته که انقدر توی ایران دشمن داره؟!

FC1در بعضی از صحنه ها بالاتر از crysis .اینم از اون حرف هاست.واقعا جالبه !!
بله.دقیقا اینجوریه!
عجیب اینه که با DX10 هم بازهم هیچی ندیدی
dx9 و 10 تفاوت چشم گیری نداشتن با هم.این موضوع خیلی وقت پیش مشخص شد! (و همچنین مشخص شد که اصلا dx10 هم در کار نبوده و به زور قالب کردن به مردم)
هیزم رو اونا میفروشن،آتیشش هم شما روشن میکنین!

پ.ن: همونقدر که Crysis جلوه های ویژه جالب داشت،به همون اندازه هم (مخصوصا در محیط های بسته) تکسچر با کیفیت آنچنانی وجود نداشت! یا اینکه در حد و اندازه CE2 و Crysis نبود ...

ميدونی چه هيزم تری فروخته؟
بری 1 تومن خرجه سيستمت بکنی باز نتونی بدونه افت فريم بازی کنی!

اقا خدا کنه که بهتر بشه ما که Crysis رو بازی کردیم حالا ایشالا این از اوونم بهتر بشه بیشتر حالا کنیم دیگه دعوا نداره که 3 تومن به اون دادیم 3 تومنم به این میدیم . ولی اینو مطمئنم که اگر گیم پلی رو اونجور که خودشون گفتن تونسته باشن در بیارن دست ادم تو بازی نسبت یه Crysis خیلی باز تره به هر حال برای من بیشتر گیم پلی مهمه تا گرافیک !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or