موتور های بزرگ بازی سازی در این نسل

بهترین موتوربازی سازی از نظر شما کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
سلام

گزینه ی اولو که دیدم دیگه باقیشو نخوندم !!! :d

مقاله خیلی هم عالیه داداش . دستت درد نکنه .
خداییش تو تمام منابع فارسی مطلب این طوری ندیدم . شاید به مطالب خارجی نرسه . اما عالیه .
خوب منابع خارجی بهترن ، چون که خودشون منبع و تولید کننده ان . برای همین هم اطلاعات کاملتری اونجا هست .

مقاله خیلی هم عالیه داداش . دستت درد نکنه .
خداییش تو تمام منابع فارسی مطلب این طوری ندیدم . شاید به مطالب خارجی نرسه . اما عالیه .
خوب منابع خارجی بهترن ، چون که خودشون منبع و تولید کننده ان . برای همین هم اطلاعات کاملتری اونجا هست .

خوب چه ایرادی داره ؟؟؟ دانته هم نظر خودش رو گفته .

تا جای که من میدونم بهنام علویه نه محمد علوی . میتونید بیشتر تحقیق کنید .
ماشالا معلومه شما خیلی تحقیق کردی
ایشون محمد علوی هستن http://www.respawn.com/company/
در ضمن Game Deisgner هستن و دیگه تو infinity ward کار نمیکنن
اینم سایت شخصی محمد علوی که کاملا مشخصه طراح هستن
در ضمن iw engine نسخه بهبود یافته id tech3 به شمار میره پس نمیشه به عنوان یه Engine کاملا مستقل تو این لیست باشه

تو لیست نظر سنجی هم Engine راکستار Rege نوشتی که RAGE صحیح هست بهتره تصحیح کنی

آخرین ویرایش:
اقا جان اصلا این مطلب برای شما 38-37 مجله بازی رایانه ست که اونم ماله چند ماه پیش هست ( قبل رونمایی bf3 ) ایشون از بازی رایانه کپی کردن

اقا جان اصلا این مطلب برای شما 38-37 مجله بازی رایانه ست که اونم ماله چند ماه پیش هست ( قبل رونمایی bf3 ) ایشون از بازی رایانه کپی کردن

تهتمت اصلا چیز خوبی نیست . اگه اونطوری بود 100 % پاک میشد این پست .
جواب شما رو چند پست قبل به طور کامل دادم .

ضمن اینکه میتونی بازی رایانه رو باز کنی و موبه مو مقایسه کنی .

آخرین ویرایش:
چرا FB 2 تو لیست نیست؟

بعد دوست عزیز یکم تخصصی تر میکردی بهتر بود مثلا قابلیت های هر کدوم رو کامل توضیح میدادی و...

در مورد تخصصی تر کردن مطلب ، این رو بگم که اول از همه معیار من اخرین بازی های بزرگ سال قبل بود که فقط قابلیت های موتور رو تو اون ها بررسی کردم و همین طور تکنولوژیها شون رو .
ضمن اینکه واقعا پیدا کردن مطالبی کامل تو این زمینه بسیار سخته .

این نکته رو هم اضافه کنم که مثلا برای موتور انریل انجین یه مطلب بسیار کامل داشتم و کاملا تخصصی که بیش از 20 خط بود . حالا شما فکر کن برای هر موتور بیش از 20 خط تخصصی بنویسی . اصلا فروم چننین اجازه ای رو نمیده ( از نظر تعداد سط های قابل پشتیبانی در ویرایشگر ، البته اگه درست گفته باشم . من دقیقا وضعیت فروم های مبتنی بر vb رو نمیدونم ) .
اما بازم از توجه ات به مطلب و نظرت ممنونم .
من میگم frostbite 2.
frostbite 2 چرا تو لیست نیست؟
بازی بیاد بیرون بعدن میذارین؟

پس موتور 6 امی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط 2 نداره !! که اونهم باید ویرایش بشه ( اگه بشه ) که من چنین امکانی رو ندارم .

منظور من هم از فراستبیتی که نوشتم همون 2 بود که 2 رو یادم رفت بنویسم .

ماشالا معلومه شما خیلی تحقیق کردی
ایشون محمد علوی هستن http://www.respawn.com/company/
در ضمن Game Deisgner هستن و دیگه تو infinity ward کار نمیکنن
اینم سایت شخصی محمد علوی که کاملا مشخصه طراح هستن
در ضمن iw engine نسخه بهبود یافته id tech3 به شمار میره پس نمیشه به عنوان یه Engine کاملا مستقل تو این لیست باشه

تو لیست نظر سنجی هم Engine راکستار Rege نوشتی که RAGE صحیح هست بهتره تصحیح کنی

سلام دوست عزیز .
از این همه دقت و توجه و ریز بینی شما ممنونم . درسته محمد علوی یکی از طراحان بازی call of duty هستن . ظمن اینکه واقعا تحقیق برای چنین مقاله هایی سخته . وقتی این مطلب رو نوشتم تازه فهمیدم که بقیه دوستانی که این همه زحمت میکشن و رایگان مطلب تهیه میکنن برای بازیسنتر چه قدر کارشون سخته .

در مورد iw engine چون تمام کدهاش از نوع نوشته شده تو لیست قرار میگیره . چون مبنای ما انتخاب قویترین و بهترین موتورهای بازی سازی بود . نه موتور های کاملا مستقل . شما اگر بیشتر توجه میکردی موتورهای دیگه ای رو هم میدیدی که مثل موتور iw engine هستن .

در مورد اسم RAGE صحیحه که اشتباه تایپی هست . همونطور که برای موتور فراستبیت عدد 2 رو یادم رفت بذارم . میشه اصلاحشون کرد که مدیر انجمن باید این کار رو انجام بدن . که اگه درستش کنن ممنون میشیم

بروسلی جان به جای 4 تا پست تو یک صفحه میتونی همون یک پستت رو ویرایش کنی

----------------------------------------------------
پس FOX ENGINE چرا تو نظر سنجیتون نیست؟

آخرین ویرایش:
فك كن ميچربيد :d
اونوقت بايد تخته ميكردي سايت رو با اون اعضاي قشنگش !

سلام .

البت چرا یکسری از این فن های ps3 دیدی که ریختن به متور انچارتد رای دادن .

حالا خوبه موتورشون به کرای انجین و انریل هم نمیرسه ها !!!!

سلام . باید بگم من هر روز تو بازی سنترم و برای همین هم تا پستی رو ببینم و نیاز به جواب داشته باشه ، جوابشو میدم . صبر نمیکنم که 10 پست بشه و یک دفعه همه رو نقل و قول کنم .

اینی که گفتی موتور کدوم بازی ؟؟؟

نوشته شده توسط hustler

سلام . باید بگم من هر روز تو بازی سنترم و برای همین هم تا پستی رو ببینم و نیاز به جواب داشته باشه ، جوابشو میدم . صبر نمیکنم که 10 پست بشه و یک دفعه همه رو نقل و قول کنم .

اینی که گفتی موتور کدوم بازی ؟؟؟

فکر کنم منظورش همین موتور جدید کوجـــــــــــــــــــــیماست .
البته اقای هاستلر ربطی نداره ها به این پست . چون این پست قبل از ساخت اون موتور زده شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or