نکته پنجم هم در ارتباط مستقیم با نکته اول هست که بعنوان مثال در باب لوازم خونگی مطرح میکنم.آیا تا به حال کولر یا یخچالی از سامسونگ و ال جی بوده که بتونه مثلا با جنرال و یا ویرپول از لحاظ عمر کیفیت قدرت و کارایی و...مقایسه بشه.البته سامسونگ زیبایی در طراحی مثل LCD های خوشگلتر رو داره.
اگه بخوام رک بگم یخچال سامسونگ(قیمت متوسط مابین نیم تا 1 میلیون) حتی خواب نزدیک شدن به جنرال(قیمت متوسط مابین 1 تا 2میلیون) هم نمیتونه داشته باشه.من هر دو محصول رو دارم(قیمت تقریبی هر دو: یک میلیون).فقط کافیه سامسونگ رو توی
آخرین قدرت و در Mode سوپرفریز و در جایی که یه
کولر اسپیلت 36 هزار بالا سرشه بزاری ،جنرال رو هم روی
کمترین قدرت جای که هوا تا حدودی
گرم باشه بزاری. تو هر یخدون هم یه نوشابه بزاری.اونوقت کاملا متوجه میشی که زمانی که تا سرد سرد شدن اولی هنوز کمی زمان مونده،دومی کاملا منجمد شده.این فرق یه یخچال آمریکایی تولید شده برای مثلا تگزاس با یه جنس به اصطلاح سوسول که زیر کولر و روی آخرین قدرت جلوی یخچالی کم میاره که توی هوای نسبتا گرم(انباری) و روی کمترین قدرت قرار داره.بحث ویرپول که دیگه بماند

.....!!!حالا این جنس سوسول استاندارد و پرفروش هم هست.جالبه که انگار حتی جنس و حس و بوی سرماشون با هم تفاوت داره.
شاید خلییا هستن که جاروبرقی قدیمی 1300 وات ناسیونال و مثل یه جاروبرقی 1800 وات سامسوگ رو داشته باشن.خرید اولی سال 72 و دومی هم چند ماه پیش.
قبل اینکه دومی مرحوم بشه(موتور سالمه ولی هر روز یه قطعه ازش میشکنه.کلا عادی حساب میشه و اون میله و سری ها رو سامسونگ کاملا تزیناتی گذاشته.چین واسه همین جنس پر فروش یه دسته و سری زده که از خود ارجینال خیلی بهتره!فقط یه سر به تعمیرکار های این محصولات بزنید تا خودتون متوجه بشید که چی دارم میگم)
ناسیونال با 1300 وات در حالی که از درجه تنظیم قدیمیش هم هوا در میره چنان مکشی داره که فرش رو از رو زمین بلند میکنه ولی سامسونگ با 1800 وات ....(لابد الان جیمز وات داره تو قبر بندری میزنه!)
و اما جمع بندی موضوع رو میشه اینطور عنوان کرد که تویوتا و هوندا و فولوکس مشتری های خودشون رو دارن و مرسدس و لکسس و فراری و .. هم مشتری های خودشون.
اگه مردم واسه سیستم صوتی و سینمای حرفه ای میرن سمت پایونییر و سونی و دنون دلیل داره.چون اصلا از اونجایی که اصلا سامسونگ ارزشی واسه همچین مشتری هایی قائل نیست و اصا جز پلن اقتصادیش به حساب نمیاد.حتی یه رسیور معمولی صدا و تصویر هم تولید نمیکنه.چه برسه به اینکه مثلا بخواد گرامافون دیجتال تولید کنه.چه برسه به اینکه چندین سری هدفون برای هر سلیقه بخواد تولید کنه.یا اینکه ست های سنمای خونگی رو حتی تا رنچ 40 هزار دلار تولید کنه؟و دوربین فیلمبرداری و عکاسی هم بماند.
هم تویوتا و هم بنز هر دو برای صنعت ماشین سازی خوبن.ولی میشه بزور کسی رو که میخواد بنز بخره رو وادار به خرید تویوتا کرد؟چرا ؟چون که تویوتا پرفروشه؟ و یا اینکه بیشتر استاندارد های روز رو پاس کرده؟اونجایی که رنج قیمت ها بهم نزدیکن میشه بحث کرد.ولی انتظار بهترین رو نباید داشت.
سامسوگ به نسبت قیمتش خوب و گاهی عالیه.ولی در همه زمینه ها بهترین که نیست هیچ گاهی هم از خیلی از ساخته های برند های معمولی هم پایینتره.مخصوصا در بحث لوازم خانگی.خودتون رو اذیت نکنید.کافیه یه ویرپول یا زیمنس یا بوش یا جنرال یا میتسوبیشی و... داشته باشید.خودتون متوجه میشید.
پ.ن:چیزی هم که تقریبا داره واسم تجربه میشه و اذیتم میکنه اینه که توی اکثر محصولات ارزون قیمت خبری از منو های حرفه ای و بزرگ نیست.به همون اندازه پولی که میدیم باید از محصول انتظار داشته باشیم و یه وقت فکر نکنیم بهترین رو حریدیدم.