موبایل و کنسول دستی سامسونگ

gameware

کاربر سایت
چندی پیش سامسونگ اولین موبایل با سیستم عامل Bada (اولین سیستم عامل موبایل ساخت سامسونگ) را که Wave S8500 نام داشت معرفی کرد.

1269388815.jpg

سیستم عامل Bada در لحظه معرفی از سوی Gameloft , Capcom , EA , Konami و چند کمپانی دیگر بعنوان یک سیستم عامل جدی برای اجرای بازی های قابل حمل پذیرفته شد.
S8500 ، پردازنده گرافیکی با قدرت پردازش 89 میلیون سه ضلعی در ثانیه دارد ، که تا قبل از اون یکی از قوی ترین پردازنده های گرافیکی موبایل و کنسول های دستی در جهان Nvidia Tegra بود که 45 میلیون سه ضلعی در ثانیه پردازش می کرد.
صفحه این دستگاه SuperAMOLED و دارای رزولوشن 800x480 می باشد و در حال حاضر با کیفیت ترین صفحه دنیا (فکر کنم در همه موارد) باشد.
قدرت گرافیکی این دستگاه به وضوح بیشتر از DS , PSP , iPhone و iPod Touch هست.
مشخصا هدف این موبایل رقابت با iPhone در زمینه نرم افزار هست و بازارش کاملا از کنسول های نینتندو و سونی جداست.
بازیهای این دستگاه از طریق فروشگاه نرم افزار سامسونگ قابل خرید هستند.
هنوز قیمت بازی ها مشخص نشده و هیچ تاریخ رسمی برای فروش دستگاه تعیین نکرده اند.
بازیهای معرفی شده تا این لحظه
Need for Speed Shift
Asphalt 5
Homerun Battle 3D
Furry Legends
هنوز بازیهای کپکام و کونامی موندن

samsung-bada-nfs-shift.jpg

----------

جنبه خبری داشت چون بازیهاش تازه معرفی شدن اگر هم نه که منتقل شه به موبایل...

منابع انواع و اقسام سایتها Gizmodo GSMArena PocketGaming و... است

بابت خبر ممنون.
منم زمانی که مشخصاته Waveـو دیدم کلاً تا نیم ساعت Loading... بودم!
نکته ی دیگه اینکه این گوشی اولین تلفن همراه با Bluetooth 3 خواهد بود و DiVX HD هم برای اولین بار به وسیله ی این گوشی پشتیبانی میشه.
قیمتش هم اینطور که به نظر میرسه(اروپا)380 یورو خواهد بود.
....
چندین تا پست جالب توجه دیدم!!
No Offense
یکی از کاربرا نوشته بود"ولی خب Samsungـه"
ولی خب Samsungـه؟!
خب Samsung بزرگترین تولید کننده ی TVـه دنیاست،هر سال جزء 20 برند با ارزشه دنیاست،محبوب ترین برند لوازم خانگی خیلی از کشورهای غرب اروپا و امریکاست،بزرگترین تولید کننده ی Memory Chipـه دنیاست،دومین تولید کننده ی موبایل دنیاست(پرفروش ترین موبایل امریکای شمالی در سال 2009) و هزاران اولین و دومین دیگه...
مردم ایران اگه 32 سال پیش یه برند خاصو قبول داشتن و امروز اون برند به دلیل ناتوانی در رقابت از رقیباش عقب بیفته و CEO شرکت بگه"محصولات شرکت های دیگه بهتر از ماست"بازم میگن"نه بابا X اصلاً از بقیه ی مارک ها جداست!!"
جالبه در حالی که خیلی از تحلیل گرای بازار موبایل کم بیش پیش بینی میکنن نهایتاً تا سال 2013 سامسونگ نوکیا رو میگیره بازم هموطنای عزیز...
من تو زندگیم به غیر از یه T20 Ericsson(پیش از ادغام Sony و Ericsson)کلاً 5 تا گوشی Samsung داشتم،خدا شاهده که بارها و بارها N620ـتمو مثله Roberto Carlos شوت کردم(!)و کوچکترین اتفاقی(به غیر از وارد شدن ضربه به کناره ی LCD)نیفتاد!
یه پست دیگه هم نوشته بود"فقط کره ای ها میخرن"بله حتماً همینطوره،270 میلیون گوشی در سال(20.9% بازار جهانی گوشی)رو فقط کره ای ها میخرن!!
نکته ی آخر اینکه LCD اکثر محصولات Apple(از جمله iPhone)رو یا Samy یا LG تولید میکنن،واقعیت اینه که همین الآن گوشی های خیلی خیلی بهتری از iPhone 2G,3G تو بازار وجود داره و قطعاً مدل جدید iPhone که به نسل چهارم یا 4G معروفه هم در زمان خودش از این قاعده مستثنی نیست ولی نکته ای که iPhoneـو از بقیه ی گوشی ها متمایز میکنه App Storeـه،تمام برنامه هایی که برای iPhone نوشته شدن به راحتی میتونن برای iPod و حتی iPad استفاده بشن...
اولین iPad هم به مدد دوستان باز شد و قطعات زیادی ساخت LG و Samy از توش در آوردن!!​
راجب موفقیت Bada هم خیلی پیش بینی شده خیلی ها میگن موفق خواهد بود و خیلی ها هم برعکس ولی موضوعی که وجود داره اینه که TVـهای جدید Samsung هم قرار با همین OS عرضه بشن،خب،بزرگترین تولید کننده ی تلویزیون دنیا و در عین حال دومین تولید کننده ی موبایل دنیا وقتی قصد وارد کردن یه OS رو به صورت گسترده به بازار داشته باشه(به شرط هم طراز بودن با بقیه ی سیستم عامل ها)به نظر من اگه در حد عالی عمل نکنه(با در نظر گرفتن تازه وارد بودن)حد اقل انتظارات اولیه ی تولید کننده رو برآورده میکنه(etc Nexus One که توی 70 روز اول کمتر از 1/4 MotoRoid فروش داشت).
:evil:لوازم خونگیش آشغاله.آشغال به تمام معنا.از روی شکم داره محصول میده به بازار.وقتی جاروبرقی مزخرفش که نصف کارایی و قدرت جاروبرقی ناسیونال(تازه با قدرت 1300 نه 1800وات،وات سامسونگ با وات شرکت های دیگه تفاوت داره) رو نداره رو چه حسابی داری این حرف رو میزنی؟روی فروش؟ بعد از 2ماه وقتی خراب شده بردمش تعمیرکار(بعد از اینکه خودم+جاروبرقی+کارت گارنتی رو از نمایندگی پرت کردن بیرون) تازه به عمق فاجعه پی بردم.متوجه شدم 60 70 درصد جاروبرقی های خراب اونجا یا سامسونگ هستند یا ال جی.دیگه یخچال و فریزر بماند که تفاوتش با جنرال مثل مقایسه ژیان با لکسس یا بنز میمونه.

اگر ایراد میگیرید که چرا مردم میگن فلان چیز سامسونگه و...حق دارن.سامسونگ چوب کیفیت آشغال محصولات گذشته و بعضی از محصولات فعلیش رو میخوره.این تاریچه بد توی ذهن من مشتری و تعمیرکار جاروبرقی مطمئنا میمونه.اگه موبایل سامسونگ الان توی بازار ایران محبوب نیست به خاطر گوشی های آشغالیه که قبلا تولید کرده بود.گوشی هایی که با یه ضربه دچار پرش آنتن میشد.تعمیرش سخت بود(مثل زیمنس). یا بش نگاه چپ میکردی فلتشون پاره پوره میشد.محصولات کره ای میخوان نسبت Price/Performance رو رعایت کنند ولی نباید از کیفیت و عمر محصولاتشون بزنن Specification دروغ منتشر کنند.
ببخشید بابت آف تاپیک،اسم لوازم خونگی که میاد داغ دلم تازه میشه.
یه نکته ی با اهمیت اینکه شرکت های تجاری برای هر بازاری به اندازه ی بزرگی و سوددهی اون بازار هزینه میکنن،این صحبت شما با گزارش بسیاری از موسسه های آمار اروپا و امریکا در تناقض 180 درجه است!!
چطور ممکنه با سخت گیری های CE و موسسه های استاندارد امریکا Samsung تقریباً تو تمام Home Apliances پرفروش ترین باشه؟!
آشغال=گوشی های چینی(معمولاً بدون مارک!یا با مارک های Music،Bluetooth و غیره)که بدون استثناء بعد از 3 یا نهایتاً 5 ماه از کار افتاده میشن،خب حالا،من از کولر Split تا یخچال،ماشن لباسشویی،DVD Player و حتی MP3 Player و هزاران محصول Samsungـو استفاده کردم و صادقانه به غیر از 1 مورد ضعیف شدن لنز DVD Writerـم(بعد از 2 سال و نیم استفاده)مشکلی نداشتم،واژه ی آشغال برای پرفروش ترین مارک لوازم خانگی و یکی از با ارزش ترین برند های دنیا برام جالب بود.

آخرین ویرایش:
بحث سر گوشي شد منم بگم الان M7600 Beat Dj دارم به راحتي 5800 نوكيا رو لِه ميكنه :biggrin1:

در مورد خبر هم بسيار خوشحاليديم چون كلا سامسونگ دوست ميداريم :biggrin1:

چطور ممکنه با سخت گیری های CE و موسسه های استاندارد امریکا Samsung تقریباً تو تمام Home Apliances پرفروش ترین باشه؟!
آشغال=گوشی های چینی(معمولاً بدون مارک!یا با مارک های Music،Bluetooth و غیره)که بدون استثناء بعد از 3 یا نهایتاً 5 ماه از کار افتاده میشن،خب حالا،من از کولر Split تا یخچال،ماشن لباسشویی،DVD Player و حتی MP3 Player و هزاران محصول Samsungـو استفاده کردم و صادقانه به غیر از 1 مورد ضعیف شدن لنز DVD Writerـم(بعد از 2 سال و نیم استفاده)مشکلی نداشتم،واژه ی آشغال برای پرفروش ترین مارک لوازم خانگی و یکی از با ارزش ترین برند های دنیا برام جالب بود.
در جواب شما باید بگم که:
اولا هیچ وقت فروش دلیل بر برتری و کیفیت ساخت نیست.چیزی که به هیچ عنوان در صحبت های بالای شما دیده نمیشه.
دوما بحث سر محصولات ساخت شده توسط خود کمپانی هست.
سوما سامسونگ در آمد های صنعتی هم داره(مثل کشتی سازی و....یا مثل ال جی سازنده مواد خام مورد نیاز صنعت مثل پودر های پلی استایرن و... از لحاظ درآمد بهتره با تویوتا و هوندا و میتسوبیشی و زیمنس مقایسه بشه.
چهارما الان خیلی از محصولات چینی هم موفق به گرفتن استاندارد های مختلف میشن.
و اما نکته پنجم(اخطار:نکته پنجم شدید آف تاپیک حساب میشه.به موضوع تاپیک اصلا مربوط نیست.پس اگر کسی مایل نیست نخونه واسه همین توی اسپویلر گذاشتم)
نکته پنجم هم در ارتباط مستقیم با نکته اول هست که بعنوان مثال در باب لوازم خونگی مطرح میکنم.آیا تا به حال کولر یا یخچالی از سامسونگ و ال جی بوده که بتونه مثلا با جنرال و یا ویرپول از لحاظ عمر کیفیت قدرت و کارایی و...مقایسه بشه.البته سامسونگ زیبایی در طراحی مثل LCD های خوشگلتر رو داره.
اگه بخوام رک بگم یخچال سامسونگ(قیمت متوسط مابین نیم تا 1 میلیون) حتی خواب نزدیک شدن به جنرال(قیمت متوسط مابین 1 تا 2میلیون) هم نمیتونه داشته باشه.من هر دو محصول رو دارم(قیمت تقریبی هر دو: یک میلیون).فقط کافیه سامسونگ رو توی آخرین قدرت و در Mode سوپرفریز و در جایی که یه کولر اسپیلت 36 هزار بالا سرشه بزاری ،جنرال رو هم روی کمترین قدرت جای که هوا تا حدودی گرم باشه بزاری. تو هر یخدون هم یه نوشابه بزاری.اونوقت کاملا متوجه میشی که زمانی که تا سرد سرد شدن اولی هنوز کمی زمان مونده،دومی کاملا منجمد شده.این فرق یه یخچال آمریکایی تولید شده برای مثلا تگزاس با یه جنس به اصطلاح سوسول که زیر کولر و روی آخرین قدرت جلوی یخچالی کم میاره که توی هوای نسبتا گرم(انباری) و روی کمترین قدرت قرار داره.بحث ویرپول که دیگه بماند:-".....!!!حالا این جنس سوسول استاندارد و پرفروش هم هست.جالبه که انگار حتی جنس و حس و بوی سرماشون با هم تفاوت داره.
شاید خلییا هستن که جاروبرقی قدیمی 1300 وات ناسیونال و مثل یه جاروبرقی 1800 وات سامسوگ رو داشته باشن.خرید اولی سال 72 و دومی هم چند ماه پیش.
قبل اینکه دومی مرحوم بشه(موتور سالمه ولی هر روز یه قطعه ازش میشکنه.کلا عادی حساب میشه و اون میله و سری ها رو سامسونگ کاملا تزیناتی گذاشته.چین واسه همین جنس پر فروش یه دسته و سری زده که از خود ارجینال خیلی بهتره!فقط یه سر به تعمیرکار های این محصولات بزنید تا خودتون متوجه بشید که چی دارم میگم)
ناسیونال با 1300 وات در حالی که از درجه تنظیم قدیمیش هم هوا در میره چنان مکشی داره که فرش رو از رو زمین بلند میکنه ولی سامسونگ با 1800 وات ....(لابد الان جیمز وات داره تو قبر بندری میزنه!)

و اما جمع بندی موضوع رو میشه اینطور عنوان کرد که تویوتا و هوندا و فولوکس مشتری های خودشون رو دارن و مرسدس و لکسس و فراری و .. هم مشتری های خودشون.
اگه مردم واسه سیستم صوتی و سینمای حرفه ای میرن سمت پایونییر و سونی و دنون دلیل داره.چون اصلا از اونجایی که اصلا سامسونگ ارزشی واسه همچین مشتری هایی قائل نیست و اصا جز پلن اقتصادیش به حساب نمیاد.حتی یه رسیور معمولی صدا و تصویر هم تولید نمیکنه.چه برسه به اینکه مثلا بخواد گرامافون دیجتال تولید کنه.چه برسه به اینکه چندین سری هدفون برای هر سلیقه بخواد تولید کنه.یا اینکه ست های سنمای خونگی رو حتی تا رنچ 40 هزار دلار تولید کنه؟و دوربین فیلمبرداری و عکاسی هم بماند.
هم تویوتا و هم بنز هر دو برای صنعت ماشین سازی خوبن.ولی میشه بزور کسی رو که میخواد بنز بخره رو وادار به خرید تویوتا کرد؟چرا ؟چون که تویوتا پرفروشه؟ و یا اینکه بیشتر استاندارد های روز رو پاس کرده؟اونجایی که رنج قیمت ها بهم نزدیکن میشه بحث کرد.ولی انتظار بهترین رو نباید داشت.
سامسوگ به نسبت قیمتش خوب و گاهی عالیه.ولی در همه زمینه ها بهترین که نیست هیچ گاهی هم از خیلی از ساخته های برند های معمولی هم پایینتره.مخصوصا در بحث لوازم خانگی.خودتون رو اذیت نکنید.کافیه یه ویرپول یا زیمنس یا بوش یا جنرال یا میتسوبیشی و... داشته باشید.خودتون متوجه میشید.
پ.ن:چیزی هم که تقریبا داره واسم تجربه میشه و اذیتم میکنه اینه که توی اکثر محصولات ارزون قیمت خبری از منو های حرفه ای و بزرگ نیست.به همون اندازه پولی که میدیم باید از محصول انتظار داشته باشیم و یه وقت فکر نکنیم بهترین رو حریدیدم.

آخرین ویرایش:
یه شرکتی که فقط کارش توی یک زمینه ی خاص هست از یک شرکت که تولیداتش توی زمینه های خیلی زیادی هست حرفه ای تره.ولی همه ی محصولاتی که الان پرفروش هستند حداقل خوب هستند و اصلا دلیلی نداره بهترین باشند.

در جواب شما باید بگم که:
اولا هیچ وقت فروش دلیل بر برتری و کیفیت ساخت نیست.چیزی که به هیچ عنوان در صحبت های بالای شما دیده نمیشه.
دوما بحث سر محصولات ساخت شده توسط خود کمپانی هست.
سوما سامسونگ در آمد های صنعتی هم داره(مثل کشتی سازی و....یا مثل ال جی سازنده مواد خام مورد نیاز صنعت مثل پودر های پلی استایرن و... از لحاظ درآمد بهتره با تویوتا و هوندا و میتسوبیشی و زیمنس مقایسه بشه.
چهارما الان خیلی از محصولات چینی هم موفق به گرفتن استاندارد های مختلف میشن.
و اما نکته پنجم(اخطار:نکته پنجم شدید آف تاپیک حساب میشه.به موضوع تاپیک اصلا مربوط نیست.پس اگر کسی مایل نیست نخونه واسه همین توی اسپویلر گذاشتم)
نکته پنجم هم در ارتباط مستقیم با نکته اول هست که بعنوان مثال در باب لوازم خونگی مطرح میکنم.آیا تا به حال کولر یا یخچالی از سامسونگ و ال جی بوده که بتونه مثلا با جنرال و یا ویرپول از لحاظ عمر کیفیت قدرت و کارایی و...مقایسه بشه.البته سامسونگ زیبایی در طراحی مثل LCD های خوشگلتر رو داره.
اگه بخوام رک بگم یخچال سامسونگ(قیمت متوسط مابین نیم تا 1 میلیون) حتی خواب نزدیک شدن به جنرال(قیمت متوسط مابین 1 تا 2میلیون) هم نمیتونه داشته باشه.من هر دو محصول رو دارم(قیمت تقریبی هر دو: یک میلیون).فقط کافیه سامسونگ رو توی آخرین قدرت و در Mode سوپرفریز و در جایی که یه کولر اسپیلت 36 هزار بالا سرشه بزاری ،جنرال رو هم روی کمترین قدرت جای که هوا تا حدودی گرم باشه بزاری. تو هر یخدون هم یه نوشابه بزاری.اونوقت کاملا متوجه میشی که زمانی که تا سرد سرد شدن اولی هنوز کمی زمان مونده،دومی کاملا منجمد شده.این فرق یه یخچال آمریکایی تولید شده برای مثلا تگزاس با یه جنس به اصطلاح سوسول که زیر کولر و روی آخرین قدرت جلوی یخچالی کم میاره که توی هوای نسبتا گرم(انباری) و روی کمترین قدرت قرار داره.بحث ویرپول که دیگه بماند:-".....!!!حالا این جنس سوسول استاندارد و پرفروش هم هست.جالبه که انگار حتی جنس و حس و بوی سرماشون با هم تفاوت داره.
شاید خلییا هستن که جاروبرقی قدیمی 1300 وات ناسیونال و مثل یه جاروبرقی 1800 وات سامسوگ رو داشته باشن.خرید اولی سال 72 و دومی هم چند ماه پیش.
قبل اینکه دومی مرحوم بشه(موتور سالمه ولی هر روز یه قطعه ازش میشکنه.کلا عادی حساب میشه و اون میله و سری ها رو سامسونگ کاملا تزیناتی گذاشته.چین واسه همین جنس پر فروش یه دسته و سری زده که از خود ارجینال خیلی بهتره!فقط یه سر به تعمیرکار های این محصولات بزنید تا خودتون متوجه بشید که چی دارم میگم)
ناسیونال با 1300 وات در حالی که از درجه تنظیم قدیمیش هم هوا در میره چنان مکشی داره که فرش رو از رو زمین بلند میکنه ولی سامسونگ با 1800 وات ....(لابد الان جیمز وات داره تو قبر بندری میزنه!)

و اما جمع بندی موضوع رو میشه اینطور عنوان کرد که تویوتا و هوندا و فولوکس مشتری های خودشون رو دارن و مرسدس و لکسس و فراری و .. هم مشتری های خودشون.
اگه مردم واسه سیستم صوتی و سینمای حرفه ای میرن سمت پایونییر و سونی و دنون دلیل داره.چون اصلا از اونجایی که اصلا سامسونگ ارزشی واسه همچین مشتری هایی قائل نیست و اصا جز پلن اقتصادیش به حساب نمیاد.حتی یه رسیور معمولی صدا و تصویر هم تولید نمیکنه.چه برسه به اینکه مثلا بخواد گرامافون دیجتال تولید کنه.چه برسه به اینکه چندین سری هدفون برای هر سلیقه بخواد تولید کنه.یا اینکه ست های سنمای خونگی رو حتی تا رنچ 40 هزار دلار تولید کنه؟و دوربین فیلمبرداری و عکاسی هم بماند.
هم تویوتا و هم بنز هر دو برای صنعت ماشین سازی خوبن.ولی میشه بزور کسی رو که میخواد بنز بخره رو وادار به خرید تویوتا کرد؟چرا ؟چون که تویوتا پرفروشه؟ و یا اینکه بیشتر استاندارد های روز رو پاس کرده؟اونجایی که رنج قیمت ها بهم نزدیکن میشه بحث کرد.ولی انتظار بهترین رو نباید داشت.
سامسوگ به نسبت قیمتش خوب و گاهی عالیه.ولی در همه زمینه ها بهترین که نیست هیچ گاهی هم از خیلی از ساخته های برند های معمولی هم پایینتره.مخصوصا در بحث لوازم خانگی.خودتون رو اذیت نکنید.کافیه یه ویرپول یا زیمنس یا بوش یا جنرال یا میتسوبیشی و... داشته باشید.خودتون متوجه میشید.
پ.ن:چیزی هم که تقریبا داره واسم تجربه میشه و اذیتم میکنه اینه که توی اکثر محصولات ارزون قیمت خبری از منو های حرفه ای و بزرگ نیست.به همون اندازه پولی که میدیم باید از محصول انتظار داشته باشیم و یه وقت فکر نکنیم بهترین رو حریدیدم.
خب مگه من گفتم Samsung Group؟!
منظور منم Samsung Mobile بود که زیرمجموعه ی Samsung ELectronics محسوب میشه.
فروش بیشتر دلیل بر پایین بودن کیفیت محصولاته؟!
دوست عزیز لطفاً منظورتون رو از کیفیت شفاف تر بیان کنید،من هرگز نگفتم Samsung با کیفیت ترین محصول دنیاست،تجربه ی شخصی استفاده از محصولات این شرکت برای شخص من مثبت بوده ولی بحث "آشغال" چیز دیگه ایه.
تو کشوری مثل ایالات متحده که حتی جملات ابراز شده در تبلیغات تلویزیونی مورد بررسی قرار میگیره که مبادا قابلیت های دروغین تو تبلیغ وجود داشته باشه(مثل جلوگیری از پخش تبلیغ Tiger Wood نسخه ی Wii به دلیل استفاده از Footage نسخه ی X360)چطور ممکنه یه برند "آشغال"تو خیلی از محصولات پرفروش ترین بشه؟!
همین Nokia که خیلیا سنگشو به سینه میزنن تو بازار امریکا تقریباً تو گزراش های فروش اسمی ازش برده نمیشه!!چون تو امریکا کسی Nokia نمیخره،خب Nokia گوشی های بدی تولید نمیکنه ولی این دلیل نمیشه که گوشی های شرکت های دیگه بد باشن!!
"کیفیت از جنس و چیدمان دکمه ها تا اصلی ترین قطعات و حتی نوع پلاستیک یا فلز بکار رفته در گوشی رو شامل میشه"
به هر حال سال 2009 که تمام شرکت های تجاری مشغول بازسازی و دوباره سازیه مدیریت بودن و رشد منفی داشتن تنها شرکت های Samsung و LG رشد داشتند(جالب اینکه هر دوی این شرکت ها بیشترین درآمد تاریخشونو بدست آوردن یا اصطلاحاً Financial Record زدن)مسلماً این درآمد با توضیحات من و امثال من بدست نیمده و برنامه ریزی و استراتژی صحیح شرکت های باعث و بانیش شده،دلیل خاصی نمیبینم یه شرکت که تو بدترین شرایط اقتصادی با استراتژیه صحیح رکورد درآمدی بزنه تو شرایط بهتر همین کارو تکرار نکنه...
*در ضمن اون بخش پست که آف تاپیک بود رو به دلیله آف بودن مطالعه نکردم.
اینم چهارتا گوشیه جدید Bada که در روسیه آنونس شدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or