موبایل و کنسول دستی سامسونگ

gameware

کاربر سایت
چندی پیش سامسونگ اولین موبایل با سیستم عامل Bada (اولین سیستم عامل موبایل ساخت سامسونگ) را که Wave S8500 نام داشت معرفی کرد.

1269388815.jpg

سیستم عامل Bada در لحظه معرفی از سوی Gameloft , Capcom , EA , Konami و چند کمپانی دیگر بعنوان یک سیستم عامل جدی برای اجرای بازی های قابل حمل پذیرفته شد.
S8500 ، پردازنده گرافیکی با قدرت پردازش 89 میلیون سه ضلعی در ثانیه دارد ، که تا قبل از اون یکی از قوی ترین پردازنده های گرافیکی موبایل و کنسول های دستی در جهان Nvidia Tegra بود که 45 میلیون سه ضلعی در ثانیه پردازش می کرد.
صفحه این دستگاه SuperAMOLED و دارای رزولوشن 800x480 می باشد و در حال حاضر با کیفیت ترین صفحه دنیا (فکر کنم در همه موارد) باشد.
قدرت گرافیکی این دستگاه به وضوح بیشتر از DS , PSP , iPhone و iPod Touch هست.
مشخصا هدف این موبایل رقابت با iPhone در زمینه نرم افزار هست و بازارش کاملا از کنسول های نینتندو و سونی جداست.
بازیهای این دستگاه از طریق فروشگاه نرم افزار سامسونگ قابل خرید هستند.
هنوز قیمت بازی ها مشخص نشده و هیچ تاریخ رسمی برای فروش دستگاه تعیین نکرده اند.
بازیهای معرفی شده تا این لحظه
Need for Speed Shift
Asphalt 5
Homerun Battle 3D
Furry Legends
هنوز بازیهای کپکام و کونامی موندن

samsung-bada-nfs-shift.jpg

----------

جنبه خبری داشت چون بازیهاش تازه معرفی شدن اگر هم نه که منتقل شه به موبایل...

منابع انواع و اقسام سایتها Gizmodo GSMArena PocketGaming و... است

جالب شد خرید iPhone شده پول حروم کردن !
کلا شما درست میگی حقم با شماست من اشتباه میکنه یه لطف کن به دوستت بگو یه 3 4 تا هم واسه ما بیاره تا جایی که من میاد Xbox360 اصلا قیمت به 1 میلیون هم نرسید تو ایران چه برسه به خورده ای !
بستگی داره هدف از خرید iphone چی باشه!و گرنه از بعضی لحاظ هم خیلی خوبه:cheesygri
احتمالاً اون موقع که 360 اومده بود شما تو این باغها نبودی واسه همین نمیدونی که اوایل اومدنش قیمتش بالای 1تومن بود!

......
تاپیک هم از موضوع خودش داره خارج میشه!
من دیگه بحث رو با شما ادامه نمیدم(برو حال کن)، کلاً تو نوشته های شما تعصب موج میزنه!;)
.....

من نميدونم اين ايرانيا چي به جز ارزوني تو سامسونگ ديدن؟
من که هر چي سامسونگ خريدم يه گندي توش دراومده به خصوص گوشي موبايلاي يه بار مصرفش که بعد از 1 سال ديگه هيچي ازش نميمونه.
Lol
باور کن تا حالا اینقدر نخندیده بودم! شما بگو چی از سامسونگ خریدی و کی خریدی تا من بهت بگم چرا؟
من آدمی رو می شناسم که کل خونه اش سامسونگه.حداقل توی آشپزخونه اش چیزی به غیر از سامسونگ پیدا نمی کنی.
در مورد ارزونی هم بحث چیز دیگه است.شما میری 290 پول گوشی 5800 میدی یا 515 میدی برای N97 تا فقط تو مترو و اتوبوس و بین فامیل پز گوشیتو بدی داری کم پول میدی؟ یا مثلاً میری سونی اریکسون X2 میخری 620 پول میدی برای کیبوردش میخری؟
ویژگی اصلی سامسونگ که بعضاً به مذاق بعضی از منتقداش خوش نمیاد این است که همون قدر که پول میدی آش میخوری.خدایی برو بین N97 و 5800 یک مقایسه بزن ببین از لحاظ داخلی چه فرقی با هم دارن؟
حالا اصل مطلب این است که شما میری 160 پول میدی و سامسونگ کربی میخری توقع دوربین 8 مگا پیکسل نداشته باش و وقتی میری 600 پول Omnia HD میدی فیلمبرداری با 30 فریم بر ثانیه رو تجربه می کنی و خیلی امکانات دیگه ولی من کسی رو می شناسم که 620 پول سونی اریکسون X2 داد ولی حالیش نشده بود که شتاب سنج نداره!
الان دیگه گوشی های نوکیا!!! هم شتاب سنج داره!
ببخشید که تند حرف زدم ولی باید جواب این آقایون رو میدادم که ندونسته و با اتکا به اطلاعات سایت های طرفدار نوکیا و سونی اریکسون حرف می زنن.

من نمي دونم چرا اين قدر بحث مي كنيد و از سامسونگ بد ميگيد؟!
تا سال ديگه سامسونگ جاي نوكيا رو ميگيره هيچ كسي هم بهش نمي رسه گوشياشم بهترين هستن.و داريد به چشم ميبينيد...
.
پس خودتون رو گول نزنيد و چشاتونم نبنديد به حقيقت.
.
اما اين گوشي بياد ببينيم..ساپورت ميشه شايد اوايل دريم كست باشه يادتون..شايد گوشي قدر اون نباشه ولي بايد حمايت بشه..نه با 4 تا بازي كه نوشتن و و اون 2 تايي كه مي خواد بياد.بايد هزار تا لا اقل براش بازي بياد....
ولي قدرت مقايسه اين رو با آيفون كسي به خودش نده....؟؟
چرا؟
چون اين اون و مي خوره.
به جز نرم افزار و بازي كه بعدا معلوم ميشه..
.
همين 1 گيگا هرتزش بسته واسه بيان همه چي...
.
.
فقط دوربينش 5 نبود عالي ميشد...
هيف شدااا.
.
خيلي هم هيف شد..
.
به اميد موفقيتش...و زدن يه گوشي ديگه با همين سيستم عامل و دوربين 12...وووه.
ميريم براي تمركز روش..
.
.
پ.ن:
قيمت 360 واقعا 1 ميليون بود..
من خودم 760 خريدم..جي هم فقط بود همه مي گفتن بهترين جي هستش اصلا شك نكن بزار رو چشات هواش كن...(الانم سوختش رو دارم بدون قاب با درايور سامسونگش(آخي))!.
كه سوخت بعدا رفتم پالش و خريدم...375 تومان.
همين.

من نمي دونم چرا اين قدر بحث مي كنيد و از سامسونگ بد ميگيد؟!
تا سال ديگه سامسونگ جاي نوكيا رو ميگيره هيچ كسي هم بهش نمي رسه گوشياشم بهترين هستن.و داريد به چشم ميبينيد...
.
پس خودتون رو گول نزنيد و چشاتونم نبنديد به حقيقت.
.
اما اين گوشي بياد ببينيم..ساپورت ميشه شايد اوايل دريم كست باشه يادتون..شايد گوشي قدر اون نباشه ولي بايد حمايت بشه..نه با 4 تا بازي كه نوشتن و و اون 2 تايي كه مي خواد بياد.بايد هزار تا لا اقل براش بازي بياد....
ولي قدرت مقايسه اين رو با آيفون كسي به خودش نده....؟؟
چرا؟
چون اين اون و مي خوره.
به جز نرم افزار و بازي كه بعدا معلوم ميشه..
.
همين 1 گيگا هرتزش بسته واسه بيان همه چي...
.
.
فقط دوربينش 5 نبود عالي ميشد...
هيف شدااا.
.
خيلي هم هيف شد..
.
به اميد موفقيتش...و زدن يه گوشي ديگه با همين سيستم عامل و دوربين 12...وووه.
ميريم براي تمركز روش..
.
.
پ.ن:
قيمت 360 واقعا 1 ميليون بود..
من خودم 760 خريدم..جي هم فقط بود همه مي گفتن بهترين جي هستش اصلا شك نكن بزار رو چشات هواش كن...(الانم سوختش رو دارم بدون قاب با درايور سامسونگش(آخي))!.
كه سوخت بعدا رفتم پالش و خريدم...375 تومان.
همين.
میگم بهتر این نیست این رو با 4G مقایسه کنیم تا با گوشیهای نسل دوم و سوم اپل؟!
-------------
دعوا نداره که!:biggrin1:
اگه خوب بود و اومد و از سوی شرکت های مختلف حمایت شد و نرم افزارهای خوب براش ریلیز شد خوب مطمئنا اگه بهتر باشه همه میخرن اگر نباشه میرن سراغ ایفون...

تفکر بعضی از دوستان واقعا جالبه !!!!!!!!!!!!
علت موفقیت iphone و کلا محصولات شرکت apple نه lcd یه نه قدرت cpu یه و... فقط mac os رو iphone که اونو یه سرو گردن از محصولات مشابه متمایز می کنه + وجود چند صد هزار نرم افزار + نوآوری که apple سردمدار طراحی صنعتی مدرن ، کارا و کاربر پسنده یکی از دلایلی هم که تو این ۳ مدل iphone خیلی از پارامترا تغییر نکرده همینه و تا ۱۰۰ ساله دیگه هم هر محصولی بر پایه mac os همراه با نوآوری و طراحی مدرن ، کارا و کاربر پسنده بیاد مورد استقبال تمام دنیا قرار میگیره .
از زمان عرضه سری اول iphone و سری های بعدی اون و استقبال وحشتناک و عالی دنیا از این محصول خیلی از شرکتها دارن دست و پا میزنن که بتونن کاری در برابرش انجام بدن یهو همه رفتن سمته تاچ و محصولاتشون رو مثله نقل و نبات دادن بیرون با قیمتهای ارزون . مجهز کردن کوشیهاشون به بهترین lcd و سریعترین پردازشگر و کلی جنگولک بازیه دیگه ولی میبینیم هنوز ورق بر نگشته و هنوز iphone که به قول بعضی ها هیچی نداره و هنوز دوربینش 2mp بیشتر نیست بخاطر داشتن مواردی که بالا گفتم تمام روقبارو به زانو در اورده. شما وقتی یه گوشی 10 mp رو میخری با lcd آنچنانی خودتون رو مشغول سخت افزار می کنید که ساعتی در حاله تغییره و اون 10 mp هم هیچ وقت انتظار شما بجای دوربین برآورده نمی کنه ولی کسانی که از iphone استفاده می کنن بعد چند هفته ماهیت سخت افزارش رو فراموش میکنن و وارد دنیای دیوانه کننده و بی انتهای نرم افزارهاش میشن . کسانی iphone رو تجربه کردن می فهمن من چی میگم...

آخرین ویرایش:
دقیقا حق با vector جان هستش . همه چیز رو گفتن ایشون فقط همین رو اضافه کنم که ساپورت نرم افزاری از یک سخت فزار خیلی مهم تر از قدرت و سایر مشخصه هاش هست .چیزایی که ممکنه هیچ وقت ازش به درستی استفده نشه . من فکر می کنم اگه apple بیاد و یه کنترل درست و حسابی برای iphone طراحی کنه می تونه یه رقیب جدی برای نینتندو و سونی شه . اگرچه همین الانم خیلی ها به عنوان رقیب جدید تو این صنعت می شناسنش ولی به هر حال : touch control for gaming sucks !!!

دیدم بحثتون داغه گفتم یه چیزی بگم:biggrin1:
من چند سال دائم گوشیمو عوض میکردم و حاضر نبودم به جز نوکیا گوشیه دیگه ای بخرم.امسال به دلایلی سامسونگ خریدم و باید بگم اولین گوشی هست که کاملا ازش راضی هستم.واقعا این گوشی همه چی تموم هست.بعضی از دوستانم در محل کارم هم بنا به تشویقهای من از خرید اریکسون منصرف شدن و سامسونگ خریدن و بابت پولی که برای خرید سامسونگ دادن کاملا راضین و الان میفهمم که چرا سامسونگ داره بازار اروپا رو از دست غولی مثل نوکیا در میاره.
الان بهترین گوشیهای دنیا ماله سامسونگه بهترین lcdها ماله سامسونگه در لوازم خانگی هم سامسونگ غولی شده واسه خودش پس سامسونگ خیلی خفنه:biggrin1:

اول میان میگن سخت افزار ایفون بعد که کم میارن میگن نرم افزار ایفون بعداً هم اگر کم بیارن میگن هدست ایفون یا قاب ایفون یا باتری ایفون..

بستگی داره هدف از خرید iphone چی باشه!و گرنه از بعضی لحاظ هم خیلی خوبه:cheesygri
احتمالاً اون موقع که 360 اومده بود شما تو این باغها نبودی واسه همین نمیدونی که اوایل اومدنش قیمتش بالای 1تومن بود!

......
تاپیک هم از موضوع خودش داره خارج میشه!
من دیگه بحث رو با شما ادامه نمیدم(برو حال کن)، کلاً تو نوشته های شما تعصب موج میزنه!;)
.....
آؤه تو تو یاغ بودی و الانم بخوای اراده کنی میتونی دو تا ردیف کنی
مثل وقتی میایی واسه خرید iPhone 2G تو تاپیک فروشش پست میدی ! :laughing:

اول میان میگن سخت افزار ایفون بعد که کم میارن میگن نرم افزار ایفون بعداً هم اگر کم بیارن میگن هدست ایفون یا قاب ایفون یا باتری ایفون..
کلا طرفدارای Apple، تعصب دارن، اینو دیگه همه دنیا میدونن، از همون 10 سال پیش هم مردم خالکوبی آرمش رو میکردن.

نه آقا من با اینکه آیفون دارم ولی اگر یک گوشی سامسونگ
بر فرض محال از mac os استفاده میکرد تو خریدش درنگ نمیکردم
آیفون فقط و فقط به خاطر OS و حمایت 3rd party اینقدر محبوبیت داره
سامسونگ با اینکه سر استفاده از os کلی از این شاخه به اون شاخه
پریده و از symbian و winmobile و جاوا استفاده کرده اگر یک گوشی
با یه os قابل قبول بده مطمئنا حرف واسه گفتن داره

سامسونگ همین الانشم خیلی خیلی خیلی موفقه...نیازی نیست شماها نگرانش باشین و بعضیاتون هم ازش بد بگین.واقعا آدم حرف های جالبی می شنوه...
گوشی جدیدش رو هم سامسونگ با آندروید معرفی کرده:
Galaxy S GT-I9000
مشخصات :

1. صفحه نمایش 4.0 اینچ با رزولوشن 800×480 پیکسل از نوع Super AMOLED و Capacitive و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و قابلیت مالتی تاچ ، ضد خش ، ضد اثر انگشت و قابلیت تشخیص دست خط
2. پردازشگر مدل ARM Cortex A8 ساخت سامسونگ با فرکانس قدرت 1 گیگاهرتز
3. دوربین 5.0 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس و فلاش LED و قابلیت تشخیص لبخند ، چهره ، چشمک و Geo-tagging و قابلیت ضبط ویدیو با وضوح 720P HD با 30 فریم در ثانیه
4. سیستم عامل Google Android نسخه 2.1
5. اینترفیس اختصاصی سامسونگ TouchWiz نسخه 3.0
6. در 2 نسخه 8 و 16 گیگابایت
7. قابلیت ارتقاء حافظه توسط کارتهای microSD تا 32 گیگابایت
8. فناوری بلوتوث نسخه 3.0
9. فناوری b/g/n Wi-Fi
10. فناوری GPS با ساپورت A-GPS
11. درگاه هدفون 3.5 میلیمتری
12. تکنولوژی DNSe در انحصار سامسونگ
13. قابلیت پخش فرمتهای ویدیوئی Xvid/DivX به صورت پیش فرض
14. سنسور Accelerometer جهت چرخش خودکار اینترفیس گوشی و قابلیت Motion
15. سنسور ambient light چهت تنظیم خودکار نور صفحه نمایش