موبایل و کنسول دستی سامسونگ

gameware

کاربر سایت
چندی پیش سامسونگ اولین موبایل با سیستم عامل Bada (اولین سیستم عامل موبایل ساخت سامسونگ) را که Wave S8500 نام داشت معرفی کرد.

1269388815.jpg

سیستم عامل Bada در لحظه معرفی از سوی Gameloft , Capcom , EA , Konami و چند کمپانی دیگر بعنوان یک سیستم عامل جدی برای اجرای بازی های قابل حمل پذیرفته شد.
S8500 ، پردازنده گرافیکی با قدرت پردازش 89 میلیون سه ضلعی در ثانیه دارد ، که تا قبل از اون یکی از قوی ترین پردازنده های گرافیکی موبایل و کنسول های دستی در جهان Nvidia Tegra بود که 45 میلیون سه ضلعی در ثانیه پردازش می کرد.
صفحه این دستگاه SuperAMOLED و دارای رزولوشن 800x480 می باشد و در حال حاضر با کیفیت ترین صفحه دنیا (فکر کنم در همه موارد) باشد.
قدرت گرافیکی این دستگاه به وضوح بیشتر از DS , PSP , iPhone و iPod Touch هست.
مشخصا هدف این موبایل رقابت با iPhone در زمینه نرم افزار هست و بازارش کاملا از کنسول های نینتندو و سونی جداست.
بازیهای این دستگاه از طریق فروشگاه نرم افزار سامسونگ قابل خرید هستند.
هنوز قیمت بازی ها مشخص نشده و هیچ تاریخ رسمی برای فروش دستگاه تعیین نکرده اند.
بازیهای معرفی شده تا این لحظه
Need for Speed Shift
Asphalt 5
Homerun Battle 3D
Furry Legends
هنوز بازیهای کپکام و کونامی موندن

samsung-bada-nfs-shift.jpg

----------

جنبه خبری داشت چون بازیهاش تازه معرفی شدن اگر هم نه که منتقل شه به موبایل...

منابع انواع و اقسام سایتها Gizmodo GSMArena PocketGaming و... است

دیگه کنسول ساختن هم جواد شد !
توجه توجه ! کنسول جدید ساخت سا ایران !
:boxing:
شرمنده ولی صاایران رو اینجوری مینویسند:biggrin1:
:dots::spam::nospam:

==================================
به نظرم نتونه کار خاصی بکنه چون در کل کنسول دستی محسوب نمیشه و بازی خیلی براش کم میاد ! همین PSP که کنسول دستیه از هر 100 تا 5 تا بازی درست حسابی براش میاد این که دیگه جای خود دارد ...

به نظرم نتونه کار خاصی بکنه چون در کل کنسول دستی محسوب نمیشه و بازی خیلی براش کم میاد ! همین PSP که کنسول دستیه از هر 100 تا 5 تا بازی درست حسابی براش میاد این که دیگه جای خود دارد ...

صد در صد موافقم.هر کاریش کنن بازم موبایله و به هزار دلیل نمیتونن موبایل رو طوری طراحی کنن که مثل کنسول دستی بشه(موبایل فقط مسیج ، زنگ ، احوال پرسی :biggrin1: )

فقط یه چیزی بگم بد بشین کر کر بخندید من هیچ جا نگفتم iPhone 3Gs ماله سه سال پیشه مشخص از لحاظ بینایی یه چند نفر اینجا مشکل دارن
جواب بقیه حرفات رو هم اینجوری میدم که اصولا وقتی یکی دستش به یه چیزی نمیرسه سعی میکنه به هر نحوی که شده سر کوبش کنه قضیه که در رابطه با قن های X360 برقرار که یارو توانایی خرید بازی های PS3 رو نداره میاد بدی سونی رو میگه یه واقعیت انکارش هم نمیشه کرد
پ.ن : کلا تو درست میگی، ولی حق با منه !

فقط یه چیزی بگم بد بشین کر کر بخندید من هیچ جا نگفتم iPhone 3Gs ماله سه سال پیشه مشخص از لحاظ بینایی یه چند نفر اینجا مشکل دارن
جواب بقیه حرفات رو هم اینجوری میدم که اصولا وقتی یکی دستش به یه چیزی نمیرسه سعی میکنه به هر نحوی که شده سر کوبش کنه قضیه که در رابطه با قن های X360 برقرار که یارو توانایی خرید بازی های PS3 رو نداره میاد بدی سونی رو میگه یه واقعیت انکارش هم نمیشه کرد
پ.ن : کلا تو درست میگی، ولی حق با منه !
ببخشید من جواب میدم ، صفحه 3GS کیفیتش فرقی داره با 2G ؟ چون فرقی نداره GSMArena کلا Wave رو با iPhone مقایسه کرده و منظورش از آیفون ، جدیدترین یا باکیفیت ترینش بوده! ، اون موقعی که بهترین آیفون اومد AMOLED بود؟ بله بود ، خیلی وقت پیشش هم بود ، شما نبودی. آیفون کیفیت صفحه 3GSش خوب نیست!، و وقتی اومد AMOLED بود! این میشه گند در گند!

در ضمن ، اون عکس مقایسه 3GS و Wave هست ، شما میای میگی LCD ش مربوط میشه به 3 سال پیش ، پس مشکل از خودته!

بعد شما مطمئنی ایشون دستش به آیفون نمیرسه؟ ، مطمئنی که وضع مالیش چطوره؟ ، من میدونم! ، مثلا XBOX یک میلیون و خورده ای بود ، این آقا خرید! ، بعد می گفت خوبه ، می گفتن دستش به PS3 نمیرسه!
الانم من پیششم! ، اراده کنه میتونه چند ده تایی 3GS بخره ، هیچ علتی نمیبینه پولش رو بریزه دور!

آخرین ویرایش:
2G

بعد شما مطمئنی ایشون دستش به آیفون نمیرسه؟ ، مطمئنی که وضع مالیش چطوره؟ ، من میدونم! ، مثلا XBOX یک میلیون و خورده ای بود ، این آقا خرید! ، بعد می گفت خوبه ، می گفتن دستش به PS3 نمیرسه!
الانم من پیششم! ، اراده کنه میتونه چند ده تایی 3GS بخره ، هیچ علتی نمیبینه پولش رو بریزه دور!
اوهوم تایید میشه
ایشون دستش خیلی هم خوب میرسه

همین یه هفته پیش بود یه سیستم با هم براش بستیم 3 تومان;)

جالب شد خرید iPhone شده پول حروم کردن !
کلا شما درست میگی حقم با شماست من اشتباه میکنه یه لطف کن به دوستت بگو یه 3 4 تا هم واسه ما بیاره تا جایی که من میاد Xbox360 اصلا قیمت به 1 میلیون هم نرسید تو ایران چه برسه به خورده ای !

واقعا ممنون از دوستان ، به خاطر بحث تخصصی گوشی یا کنسول دستی سامسونگ !

...

نمیشه به این کنسول گفت. بیشتر یک چیزی تو سبک همون آیفون خودمون هست. البته می تونستند روی زیباییش بیشتر کار کنند ولی در کل رزولشن جالبی داره. ولی من چشمم آب نمی خوره این گوشی به جایی برسه. گوشی همراه برای بازی کردن نیست که حالا اینا دارن سعی می کنند چنین وسیله ای رو بدن بیرون. کسی بخواد بازی کنه Psp می گیره.

ولی جدا از شوخیو اینا باید قبول کرد که آیفون ظاهر خیلی خوبی داره تا کیفیت خیلی خوب... ، اما من نمیگم گوشی بدیه اتفاقا گوشیه عالی هستش ، ولی بیشتر برای کلاس گذاشتن ازش استفاده میشه تا کارایی .

آخرین ویرایش:
بابا چرا شما افتادین به جون هم؟؟؟
خب هر گوشی یا وسیله ای که میاد یک دوره ی حکومتی داره.الان هم دیگه داره دوره ی حکومت آیفون تموم میشه.
سامسونگ تا چند سال پیش یک شرکت معمولی بود و نوکیا غول تلفن همراه ولی با این سماجت در سیمبیان فعلاً همه ی گوشی بازهای حرفه ای رو از خودش فراری داده و یارو ترجیح میده بره S8003 Jet Samsung بگیره که 800 مگاهرتز پردازنده داره ولی سیستم عامل نداره تا بجاش بره 5800 بگیره که اسمش هم اینه که سیستم عامل داره!!!!(وای چه سیستم عامل خدایی!!!)
سامسونگ در حال یکی از غول های تلفن همراه به حساب میاد و این رو گوشی بازها به خوبی فهمیدن ولی بعضی ها نمیخوان فکر کنن و بازهم به عشق سیمبیان و بازیهاش میرن نوکیا میگیرن.
((گوشی خود من سامسونگ هستش و کاملاً هم ازش راضی ام با اینکه سیستم عامل نداره ولی خدای سرعته.در حال حاضر هم هدفم خرید Omnia HD یا همین 8500 Wave هست که از کیفیتش مطمئنم))
شما هم اگه شک داری فقط کافیه یک گوشی خوب از سامسونگ بگیری و باهاش کار کنی تا نظرت عوض بشه

من نميدونم اين ايرانيا چي به جز ارزوني تو سامسونگ ديدن؟
من که هر چي سامسونگ خريدم يه گندي توش دراومده به خصوص گوشي موبايلاي يه بار مصرفش که بعد از 1 سال ديگه هيچي ازش نميمونه.

نمیشه به این کنسول گفت. بیشتر یک چیزی تو سبک همون آیفون خودمون هست. البته می تونستند روی زیباییش بیشتر کار کنند ولی در کل رزولشن جالبی داره. ولی من چشمم آب نمی خوره این گوشی به جایی برسه. گوشی همراه برای بازی کردن نیست که حالا اینا دارن سعی می کنند چنین وسیله ای رو بدن بیرون. کسی بخواد بازی کنه Psp می گیره.

این همه گوشی هر روز میاد خوب این هم روش حالا اگر موفق شد که ما استفاده میکنیم اگر هم نشد خوب نمیخریم.
در ضمن وقتی سخت افزارش از PSP که 10 کیلو وزنش هست و نه صفحه لمسی داره نه دوربن و نه سیم کارت و.. بالاتره پس مطمئن باش خریدش به صرفه هست
تازه کلی شرکت هم که ازش حمایت کردن.

بابا چرا شما افتادین به جون هم؟؟؟
خب هر گوشی یا وسیله ای که میاد یک دوره ی حکومتی داره.الان هم دیگه داره دوره ی حکومت آیفون تموم میشه.
سامسونگ تا چند سال پیش یک شرکت معمولی بود و نوکیا غول تلفن همراه ولی با این سماجت در سیمبیان فعلاً همه ی گوشی بازهای حرفه ای رو از خودش فراری داده و یارو ترجیح میده بره S8003 Jet Samsung بگیره که 800 مگاهرتز پردازنده داره ولی سیستم عامل نداره تا بجاش بره 5800 بگیره که اسمش هم اینه که سیستم عامل داره!!!!(وای چه سیستم عامل خدایی!!!)
سامسونگ در حال یکی از غول های تلفن همراه به حساب میاد و این رو گوشی بازها به خوبی فهمیدن ولی بعضی ها نمیخوان فکر کنن و بازهم به عشق سیمبیان و بازیهاش میرن نوکیا میگیرن.

ایران فقط برند براشون مهمه یا نوکیا یا سونی اریکسون حالا خوبه نوکیا یک چیزهای داره ولی من موندم آخه سونی اریکسون چی داره که میرین طرفش یک K750ش گل کرده حالا هر آشغالی که میده همه میرن میخرن.!!!!

فقط یکبار برین یک گوشی سامسونگ بخرین تا بفهمین قبل از تجربه نباید حرف زد.. همین استار فکر کنم شد پرفروش ترین گوشی جهان که واقعا نسبت به قیمتش فوقالعاده هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or