موبايل!

بچه ها من یه 1110 دارم میخوام بدمش به بابام{بندازم به بابام} میخوام یه گوشی بگیرم که بلوتوث داشته باشه تو مایه120 تا 160 تومن چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟

پولت کمه اگه بیشتر مایه داشتی میگفتم که k750i سونی اریکسن بگیری که واقعا توپه
K750i.sized.jpg

الان قیمتش تو بازار 230 یا 240 تومنه با دوربین 2.3 مگا پیکسل که واقعا عالیه

الان قیمتش تو بازار 230 یا 240 تومنه با دوربین 2.3 مگا پیکسل که واقعا عالیه
.

الان ديگه نيست ! چند روز پيش بود. الان شده بالاي 280.

آقايون خانوما حتما اطلاع داريد كه تعرفه ي واردات گوشي از 4 درصد به 60 درصد افزايش پيدا كرده و در حال حاضر بازار موبايل در حال تعليقه ! الان به يه موبايل فروشي زنگ بزنين، ميبينين كه بهتون قيمت نميدن.

هر كي ميخواد گوشي بخره فعلا دست نگه داره تا ببينيم چي ميشه. اين قانون تصويب شده و حتما گند زده خواهد شد به بازار گوشي. تنها اميدتون بايد به شروع قاچاق گوشي باشه تا ببينيم چي ميشه ...

دوستان یه چیزه ارزون {به نسبته کشور های دیگه} میدادن اونم گرفتن . من تو اخبار شنیدم یارو میگفت برای ارتقای دانش ساخت موبایل در کشور تا ساخته گوشی ملی بشه {مثله سمند 405 ریو و.....}

آقايون خانوما حتما اطلاع داريد كه تعرفه ي واردات گوشي از 4 درصد به 60 درصد افزايش پيدا كرده و در حال حاضر بازار موبايل در حال تعليقه ! الان به يه موبايل فروشي زنگ بزنين، ميبينين كه بهتون قيمت نميدن.
سامان جون دیروز رفتم K700 بگیرم
یارو گفت 195 تومن ! :eek:
بعدش گفت که توی روز پنجشنبه گفتن اون قانون اجرا نمیشه اومده دوباره روی 140 تومن .
ولی از دیروز دوباره رفته بالا ! جالبه که K300 نه تنها گرون نشده بود . بلکه 1000 تومن هم ارزون شده بود ( 135 تومن ) :eek:
بچه ها من یه 1110 دارم میخوام بدمش به بابام{بندازم به بابام} میخوام یه گوشی بگیرم که بلوتوث داشته باشه تو مایه120 تا 160 تومن چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
همین که من میخوام بگیرم
Sony Ericsson K700
البته باید صبر کنی ارزون شه .
snk700_00.jpg

05.jpg

k700 ديگه عمرش رو كرده و كاملا از رده خارجه.
گوشي هاي بسيار بهتري از اين گوشي تو بازار بودن كه هم قيمت همين گوشي بودن.ميگم بودن چون الان قيمت ها فضايي هست.

به عنوان مثال گوشي X700 سامسونگ كه قيمتش 175 تومن بود، گوشي كا700 رو له ميكنه...

من که فکر میکردم تصویب نشده ولی نه مثل اینکه این طوری نیست
13.gif

اینا میخوان چه غلطی بکنن میخوان از یه شرکتی مثل صا ایران حمایت بکنن میخوام نکنن صد سال سیاه عمرا بره کسی گوشی این شرکت رو بخره هر چه قدر هم گرون بشه من قول میدم کسی طرف موبایل ایرانی نره!!!

امین جان
میدونستی این صا ایرانی که میگی از خیلی از گوشی های الان تو بازار بهتره ؟!
اصلا نمیخوام طرفداری کنم . هیچوقت هم از گوشی هاش نمیخرم .
اما ...
صاایران گوشی های ساژم رو میاره که اصل فرانسه هستن .
اما این سونی اریکسون رو بگردی آخرش میرسه به چین

امین جان
میدونستی این صا ایرانی که میگی از خیلی از گوشی های الان تو بازار بهتره ؟!
اصلا نمیخوام طرفداری کنم . هیچوقت هم از گوشی هاش نمیخرم .
اما ...
صاایران گوشی های ساژم رو میاره که اصل فرانسه هستن .
اما این سونی اریکسون رو بگردی آخرش میرسه به چی

موبایل هایی که ساخت خودش هست خوبه یا اونایی که وارد میکنه؟؟
در هر صورت جفتشون افتضاح هستن به نظر من یک گوشی مثل ساژم مفت نمی ارزه!!!!!!

به نظر من یک گوشی مثل ساژم مفت نمی ارزه

گوشي ساژمي كه خود ساژم توليد ميكنه گوشي بدي نيست. درسته در حد برند هايي مثه نوكيا و سامسونگ و ... نيست. اما خيلي خوبه. طرفدار هم داره.

نوشته شده توسط Saman:
گوشي ساژمي كه خود ساژم توليد ميكنه گوشي بدي نيست. درسته در حد برند هايي مثه نوكيا و سامسونگ و ... نيست. اما خيلي خوبه. طرفدار هم داره.
اره ولی حداقل تو ایران نه !!!!!!!!
ملت بیشتر ترجیح میدن نوکیا و سامسونگ بگیرن تا یه موبایلی مثل ساژم.

امید حالت خوبه!!! اخه ساژم هم شد گوشی!!!
مسعود جون که یکم هم کم پیدا شدی !!
شاید به اندازه سونی اریکسون و نوکیا معروف و عامه پسند نباشه . اما گفتم که اصل فرانسه است . و اینا هم برای حمایت از تولید داخل !!!! ( همین ساژم فرانسوی ) تعرفه ها رو بردن بالا .
ملت بیشتر ترجیح میدن نوکیا و سامسونگ بگیرن تا یه موبایلی مثل ساژم.
منم خودم 100 درصد ترجیح میدم سونی اریکسون و نوکیا بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or