موبايل!

میشه بگی چه مشکلی با پلیرش داری:cheesygri اخه پلیر که کاری نداره باهاش کار کردن.[/QUOTE]

سلام پاندورا جون و ممنون از کمکت
بی زحمت اگه راجبه گوش دادن آهنگ موقعه بسته بودنه درشو و راجبه اینکه دکمه کجاست ممنون میشم .
با مدیا پلیرشم بلد نیستم کار کنم چون نمیتونم توش ترک بریزم .

نوشته شده توسط NightMare:
میشه بگی چه مشکلی با پلیرش داری:cheesygri اخه پلیر که کاری نداره باهاش کار کردن.

سلام پاندورا جون و ممنون از کمکت
بی زحمت اگه راجبه گوش دادن آهنگ موقعه بسته بودنه درشو و راجبه اینکه دکمه کجاست ممنون میشم .
با مدیا پلیرشم بلد نیستم کار کنم چون نمیتونم توش ترک بریزم .[/QUOTE]
سلام.
ببین عزیزم وقتی اهنگ رو اجرا میکنی سمت راست برنامه یه گزینه هست به نام hide اونو بزن بعد درش رو ببندی راحت میشه اهنگ گوش کرد.
د رمرود بقیش برات میپرسم.

.[/QUOTE]
سلام.
ببین عزیزم وقتی اهنگ رو اجرا میکنی سمت راست برنامه یه گزینه هست به نام hide اونو بزن بعد درش رو ببندی راحت میشه اهنگ گوش کرد.
د رمرود بقیش برات میپرسم.[/QUOTE]

این کاری رو که میگی رو باید با برنامه آیتونز گوشی کنم یا مثلا تو قسمت رینگ تونش
یا ساندش ؟

این کاری رو که میگی رو باید با برنامه آیتونز گوشی کنم یا مثلا تو قسمت رینگ تونش
یا ساندش ؟
دقیقش رو نیمدونم ولی همون جایی که اهنگ گوش میدی...

حدود 400 تا 450 هزار تومان.

N70 یا اینکه W900 البته یکمی بیشتر از 450 هست ولی گوشی عالیه...

اقا من نمیدونم
شما با بز طرفی چون من دکمه ای به اون نام پیدا نکردم . نمیفهمم .
من خودم اون دکمه رو با چشم های خودم دیدم
162.gif

احتمالا همین w900 رو گرفتم.مرسی ولی تا قبل از عید 540 بود.
قیمت دقیقش رو نیمدونم ولی فکر کنم ارزون تر شده باشه ولی مطمئنا انتخاب عالییه
157.gif

به خدا هنوز p990 نیومده
161.gif
161.gif
161.gif

وقتی دیدین با چشم های خودتون بگید
164.gif

در اون قیمت n70 موبایل خوبیه البته بکنیش 500 تا 550 میتونی موبایل های بهتری بگیری مثل :
i-mate jam و n90 و ...
البته i-mate jam پی دی ای (pda ) هست که کارش هم خوبه ولی به نظر من با اون پول همون w900 بهترین گزینست البته قبول دارم که یکم بزرگه ولی وقتی بگیریش و استفاده کنی اصلا بزرگیش برات محسوس نیست...

سلام تو آل
پاندورا جون قوربونت به کمکه سامان ردیفش کردم .
فقط الان یه مشکل دارم اونم اینه که میخوام بدونم چند تا Sms سند کردم اگه اینم راهنمایی کنی که مردونه فدایی داری . لول
فعلا ...

دیگه گوشی تو این رنج قیمت نیست چون میدونید که w900 یه مقدار که چه عرض کنم خیلی بزرگه اما امکاناتش خوبه.این p990 کی ارزون میشه کسی خبر نداره؟
منم پیشنهاد میکنم همون W900 رو بگیر.گوشی خیلی توپی هست.کلاسش که به نظره من از N70 یا N90 بالاتره.قبل از دوستم گرفته بود 520 تومن فک کنم ولی الان مثل اینکه زیره 500 اومده.ولی قیمت دقیق رو ندارم.

نوشته شده توسط dinosaur:
توی سایت Shop.ir که قیمت N-Gage QD رو زده ۱۵۰ تومن.

راستی چه فورمتهای صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه؟ بازیهاش گیر میاد؟ دانلود شدنی هست؟ یا نمیشه از این pirate ـی استفاده کرد؟
داشت یادم میرفت... زوربین داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or