موبايل!

ولی اینو باید در نظر گرفت که همه گوشی SMS نیست !
اکثر کاربران با تاچ احت SMS نمیدن !
!

منم عرض کردم مثل sms و نه فقط sms . کلا منظور من استفاده های روزانه و کاربردیه گوشی بود .
شاید sms دادن با تاچ (انگشت)واسه بعضیا کمی مشکل باشه که اونهم بعد از مدتی حرفه ای میشی ولی بدون شک با قلم به سرعت نور میشه پیام فرستاد .
در مورد خز بودن هم من نمیخواستم مطرحش کنم چون ممکنه باعث ناراحتی بعضی از 5800 داران بشه ولی الحق والانصاف بدجوری داره تو دست ملت پر میشه که عواقب وخیمی خواهد داشت:biggrin1:

منم عرض کردم مثل sms و نه فقط sms . کلا منظور من استفاده های روزانه و کاربردیه گوشی بود .
شاید sms دادن با تاچ (انگشت)واسه بعضیا کمی مشکل باشه که اونهم بعد از مدتی حرفه ای میشی ولی بدون شک با قلم به سرعت نور میشه پیام فرستاد .
در مورد خز بودن هم من نمیخواستم مطرحش کنم چون ممکنه باعث ناراحتی بعضی از 5800 داران بشه ولی الحق والانصاف بدجوری داره تو دست ملت پر میشه که عواقب وخیمی خواهد داشت
کلا گوشی های نوکیا همینطوره
نمونش N70 , N73 , N95
و همینطور 1 گوشی از سونی اریکسون K750

قیمت ارزون ولی 1سری امکانات داره که فقط به درد ایرانی ها میخوره

گوشی 5800 که یه تاچ ازون بود خیلی قشنگ چسبید به مردم عزیزمومن و خز شد :دی!

ولی این بهانه ای نیست برای اینکه بگیم گوشی تاچ بد هست !

اتفاقاً اگه آدم یه گوشی Omnia HD بیاد دستش دیگه عوضش نمیکنه !!!

گوشی تاچ motorola هم خوب بود 1 روزایی (A1200)
ولی از مد افتاد
ولی اون لینوکسی که روشه خیلی بالاتر از سیمبیان های الانه
همه چیز میشه روش نصب کرد!

یا حق

کسی این گوشی رو داره Samsung i8510 INNOV8 میشه کسی بگه که صداش چه طوره
بلندیش به ان73 میرسه یا نه؟؟
چه طور گوشی هست خوبه

شاید بیشتر نباشه ولی دسته کمی از ان73 نداره .
دوربینش عالیه ولی صدای فیلمبرداریش زیاد جالب نیست و بیش از حد زیاده . جنس بدنه و استحاکامش هم خوبه .
در کل خرید این گوشی پیشنهاد نمیشه چون باطری نسبتا ضعیفی داره و مدلهای بهینه شدش توی بازار یافت میشه .

مسلما بدلیل جدید بودن دایموند 2 این گوشی از هر دوی بقیه بهتره . دوربین 5 مگا پیکسلی . صفحه بزرگتر جز برتریهای دایموند 2 هستش که البته تفاوت قیمتش هم با اون دو تا خیلی نیست . صدای هر سه گوشی با نصب یه نرم افزار کوچیک زیاد میشه و قابل قبوله و البته نه مثل گوشیهایی مثل اکسپریا و یا ان 73 . در کل بین این سه انتخاب بدون هیچ شک و تردیدی دایموند 2 بهترین و کاملترین گزینس . این رو هم بگم که نه تنها در این سه انتخاب بلکه در بین پاکت پیسی ها دایموند 2 واقعا جزو بهترینهاست .

در ابتدا باید بگم که هرچی مدل گوشی بره بالا به طبع امکانات نیز بالا میره.

پس سر تاچ دیاموند 2 و تاچ پرو بحث میکنم !

با توجه به حرفایی که مهدی جان زدند این 2 گوشی در دوربین متفاوت هستند
تاچ پرو 3.2 هست !

ولی گوشی تاچ پرو کشو از بغل هست و یه کیبورد داره

درقیمت تاچ داموند2 از پرو هم بهتره
حدود قیمت پرو 400 یورو و دیاموند2 350 یورو هست !

در ضمن دیاموند 2 تاریخ عرضش 2009 بوده پس شاید اشکالاتی هم ازش رفع شده باشد !

یا حق

دوستان ببخشید که زیاد فک میزنم

من یک گوشی کیبورد دار میخوام
من چشمم Touch Pro رو گرفته و میخوام ولی دوستم میگه که اکسپریا بگیرم گفت که بلندی صداش خوبه از اینا بیشتر ولی من میترسم چون سونی اریکسون اولین گوشییش باکت بیسی رو زده بیرون و برایه همین میترسم
اگر ممکنه بازم لطف کنید منو راهنمایی کنید
اگر میشه مزایا و معایب این دو گوشی بگید خیلی خیلی ممنونتون میشم:love:

اساتید محترم کسی اینجا از HTC Touch Diamond 2 اطلاع داره؟
اگه داره میخواستم بدونم کیفیت عکسش واقعا خیلی خوبه ؟
و آیا خریدش پیشنهاد میشه؟
قیمتش هم اگه کسی میدونه دقیق بگه اما فکر کنم ایران اطراف 550 باشه!

من چشمم Touch Pro رو گرفته و میخوام ولی دوستم میگه که اکسپریا بگیرم گفت که بلندی صداش خوبه از اینا بیشتر ولی من میترسم چون سونی اریکسون اولین گوشییش باکت بیسی رو زده بیرون و برایه همین میترسم

منم پیشنهاد میکنن که اکسپریا بگیری چون هم دوربین بهتری داره ، هم باطری بهتر . هم صفحه بزرگتر و باکیفیتتر و هم صدای بهتر . قیمتش هم کمتره .
در مورد کیفیت هم باید بگم که درسته که این گوشی به اسم سونی اریکسون زده شده ولی در واقع htc ساختش و جالبه بدونید کیفیتش از بعضی مدلهای هم رده با برند htc هم بهتره و بخاطر همین ورژن جدید این گوشی در دو مدل متفاوت داره میاد .

دایموند 2 گوشی و بهتره بگم ppc خیلی خوب و کاملیه .
در مورد دوربین این رو بدونید که کلا در ppc ها عکس در نور روز خیلی عالیه ولی در محیط بسته و نور کم انتظار بالایی ازش نداشته باشید .
صددرصد بهترین ppc با توجه به قیمت و امکاناته .
با گارانتی 610 و بدون گارانتی حدودا 550 تومنه .

من Diamond 2 دارم ولی نمیدونم چطوری می تونم راهنمایی کنم. در واقع هر نوع اطلاعات فنی که در مورد گوشیها بخوای رو میتونی با خوندن نقداشون گیر بیاری و من هر چی بگم تکرار هموناست و اگه چیزی اضافی بگم احساس خودم نسبت به گوشیه و ممکنه با نظر شما فرق داشته باشم. مثلا من وقتی X1 رو دستم گرفتم اولین چیزی که به خودم گفتم این بود که یادم باشه طرفش نرم در صورتی در مورد Diamond 2 یا Iphone کاملا برعکس بود، خوب X1 گوشیه پرطرفداریه و این هم فقط نظر منه که خیلیها قبولش ندارن.
ولی اگه میخوای PPC بگیری حتما قبل از خرید با Diamond 2 و HD و اگر حال داری صبرکنی با Omnia Pro و Omnia II کار کن
اگر اصراری بر PPC نداری حتما Iphone و Omnia HD و N97 (البته اگه تا اون موقه نوکیا ورشکست نشد:-") رو هم تست کن
فقط سعی کن قبل از خرید حتما خودت با همه اونا کار کنی

آخرین ویرایش:

خواهش میکنم !

N97 هم خیلی عالیه (از نظر هم چیز)

میتونید با گوشی های دیگه مقایسه کنید

ولی اگه مایه دارید میتونید Htc بگیرید ;)

یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or