موبايل!

سلام
ببخشيد كسي قيمت omnia i900 رو تو دبي ميدونه؟
ممكنه كه يك سايت معتبر در مورد قيمت هاي موبايل تو دبي معرفي كنيد؟

توی دبی قیمت تقریبا همون قیمت جهانیه . البته با قیمتای بدون گارانتی توی ایران که قاچاق وارد میشن هم خیلی تفاوت نداره .

نظرتون درباره این مدل گوشی های زیر چیه؟؟؟؟

HTC X7510
http://www.htc.com/www/product.aspx?id=474
و
touch pro 2
و
touch hd

لطفا کمک کنید!!!:biggrin1:
http://www.htc.com/www/product.aspx

HTC X7510بیشتر یه لپ تابه تا یک گوشی . بنظر من هیچ دلیلی واسه خرید این گوشی (لپ تاب) وجود نداره .البته تنها دلیل میتونه بالا رفتن پولتون از پارو باشه .
تاچ پرو 2 هم میشه گفت ارتقا یافته تاچ پرو هستش و ابعاد صفحه و دوربین و ارگونومی گوشی بهبود پیدا کرده . در کل اصالت گوشی تغییری نکرده .اگه به کیبورد سخت افزاری احتیاجی ندارید این گوشی رو از انتخاباتتون بیرون بذارید .
تاچ اچ دی هم مشخصه اصلیش صفحه غول پیکرشه . واقعا اگه نیازی به این صفحه بزرگ ندارید زحمت حمل و نقل این گوشی رو به خودتون ندید و اگه میخواهید از گوشیتون بجای یه پلیر تصویری استفاده کنید این گوشی بهترین انتخابه .
فعلا معقولانه ترین و عاقلانه ترین انتخاب بین گوشیهای htc دایموند 2 هستش .

آخرین ویرایش:
ببخشيد دوستان كدوم يكي از گوشيهاي HTC اين قابليت رو داره كه با كشيدن دست رو LCD هنگام نگاه كردن عكس تصوير عوض شه؟
فكر كنم اسمش touchflo بود!...

تمام مدلهای اچ تی سی که تاچ فلو 3d رو دارن قابلیت عوض کردن عکس رو با کشیدن انگشت روی ال سی دی رو دارن . البته در تاچ فلو 3d این عوض شدن عکسها تقریبا بصورت سه بعدی و بصورت جالبی صورت میگیره .
وقتی انگشت رو از پایین به بالا بکشید عسکها بطرف بالا روی صفحه نمایش داده میشن .
25z5y13.jpg

آخرین ویرایش:
تمام مدلهای اچ تی سی که تاچ فلو 3d رو دارن قابلیت عوض کردن عکس رو با کشیدن انگشت روی ال سی دی رو دارن . البته در تاچ فلو 3d این عوض شدن عکسها تقریبا بصورت سه بعدی و بصورت جالبی صورت میگیره .
وقتی انگشت رو از پایین به بالا بکشید عسکها بطرف بالا روی صفحه نمایش داده میشن .

ممنون دوست من بابت پاسخ....
ببخشيد P3350 هم اين قابليت رو داره؟
HTC-P3350.jpg

ممنون دوست من بابت پاسخ....
ببخشيد P3350 هم اين قابليت رو داره؟
[

اگه قابلیت نصب پنلهایی مثل تاچ فلو و یا پنلهای مشابهی که از قابلیت تاچ گوشی بصورت متنوع استفاده کنن رو داشته باشه مشکلی نیست و در اصل قضیه هیچ فرقی وجود نداره . شما باید مشخصات سخت افزاری رو بررسی کنید تا ببینید ویندوز 6.1 و یا 6.5 روش نصب میشه یا نه .

دوستان من می خوام یه گوشی سونی اریکسون g705 بخرم، همیشه می رفتم علائدین گوشی می خریدم، این دفعه می خوام از یه جای مطمئن گوشی بخرم، می خوام گارانتی معتبر داشته باشه، نه به خاطر خدمات پس از فروش، به خاطر اینکه مطمئن باشم گوشی قاچاق نیست، فکر می کنم باید گارانتی سیتادل باشه، کسی آدرسی از فروشگاه های این شرکت یا نمایندگی های دیگه مطمئن سونی اریکسون اگه داره ممنون می شم بهم بگه.
شاد باشین

دوستان من می خوام یه گوشی سونی اریکسون g705 بخرم، همیشه می رفتم علائدین گوشی می خریدم، این دفعه می خوام از یه جای مطمئن گوشی بخرم، می خوام گارانتی معتبر داشته باشه، نه به خاطر خدمات پس از فروش، به خاطر اینکه مطمئن باشم گوشی قاچاق نیست، فکر می کنم باید گارانتی سیتادل باشه، کسی آدرسی از فروشگاه های این شرکت یا نمایندگی های دیگه مطمئن سونی اریکسون اگه داره ممنون می شم بهم بگه.
شاد باشین

البته الان بعید میدونم سیتادل گارانتیش پیدا بشه . الان بهترین گارانتی واسه سونی اریکسون کامتل هستش . گارانتی کامتل رو هم از هر جا میتونید بگیرید چون روی جعبه گوشیا لیبل میزنه و کارت و هولوگرامش کاملا مشخصه .
ببخشید دخالت میکنم ولی چرا g900 رو نمیگیرید ؟ از همه لحاظ بالاتر از 705 هستش هم صفحش لمسیه و هم رابط کاربریش خیلی عالیه . دوربینش هم 5 مگاست .سیستم عامل سیمبیان داره و باطریش هم از 705 قویتره . . قیمتش هم 10 تا 20 تومن گرونتره . البته اگه بخاطر قیافه گوشی تصمیم گرفتی که اون دیگه سلیقه خودت شرطه .

البته الان بعید میدونم سیتادل گارانتیش پیدا بشه . الان بهترین گارانتی واسه سونی اریکسون کامتل هستش . گارانتی کامتل رو هم از هر جا میتونید بگیرید چون روی جعبه گوشیا لیبل میزنه و کارت و هولوگرامش کاملا مشخصه .
ببخشید دخالت میکنم ولی چرا g900 رو نمیگیرید ؟ از همه لحاظ بالاتر از 705 هستش هم صفحش لمسیه و هم رابط کاربریش خیلی عالیه . دوربینش هم 5 مگاست .سیستم عامل سیمبیان داره و باطریش هم از 705 قویتره . . قیمتش هم 10 تا 20 تومن گرونتره . البته اگه بخاطر قیافه گوشی تصمیم گرفتی که اون دیگه سلیقه خودت شرطه .
یکی به خاطر gps و acclerometer اون g705 و کشویی بودنش. یکی هم به این دلیل که g900 سیستم عاملش یه مقداری کنده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or