موبايل!

نوشته شده توسط SamFisher:
رضا جان !
این سیمز 2 که گذاشتی که به زبان شیرین اسپانیولی هستش ! :lol::book:
شما که اسپانیولی بلدی بگو چجوری انگلیسیش کنم ؟ :book:

سلام ببین دوسته عزیز من که راستش زبون اسپانیایی بازی کردم و فکر نکنم انگلیش شه زبان اسپانیاییشم اسونه بازی کنی می فهمی همون طور که ما روزه اول الون ژاپنی بازی می نیم می فهمیم :) پس یکم بازی کن یاد می گیری

W800i

امکانات : صفحه نمایش ۲۶۲۱۴۴ رنگ، دوربین ۲ مگاپیکسل، فوکوس اتوماتیک، فلاش، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی، کیفیت عالی صدا و هدست، ۵۱۲ مگابایت کارت حافظه همراه، شارژ به وسیله درگاه USB

پخش موسیقی : AAC, MP3، به همراه Mega Bass، حداکثر تا ۳۰ ساعت پخش (در حالت خاموش‌بودن دیگر قابلیت‌ها)

حافظه داخلی ۳۸ مگابایت

کارت حافظه همراه 512 مگابایت

معایب : عدم وجود سیستم عامل Symbian، عدم تنوع در رنگ

W900i

امکانات : نسل سوم، صفحه نمایش ۲۶۲۱۴۴ رنگ، دوربین ۲ مگاپیکسل، فوکوس اتوماتیک، فلاش، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی، کیفیت عالی صدا و هدست

نوع کارت حافظه Memory Stick Duo Pro، حداکثر ۲ گیگابایت

حافظه داخلی ۴۷۰ مگابایت

پخش موسیقی AAC, MP3، به همراه Mega Bass، حداکثر تا ۳۰ ساعت پخش (در حالت خاموش‌بودن دیگر قابلیت‌ها)

عدم وجود سیستم‌عامل Symbian

به گزارش ایلنا, گران‌‏قیمت‌ترین گوشی همراه جهان در استرالیا در دست ساخت است.

این گوشی كه بیش از 500 هزار پوند قیمت دارد از سوی یك شركت استرالیایی كه كالاهای اشرافی تولید می‌‏كند ، طراحی شده است.

بخش‌‏هایی از این گوشی جدید از طلای خالص ساخته شد و 2950 الماس ریز در جلد آن گنجانده شده است.

پیرآلیسون ، طراح اصلی این گوشی در چند سال گذشته گوشی‌‏های متعددی را به سفارش كاربران با جواهرات و فلزات گرانبها تزیین كرده است.

وی در مصاحبه با CNN در این باره گفت: از آنجایی كه گوشی‌‏های همراه به بختی ارزندگی روزمره انسان‌‏ها مبدل شده می‌‏توان از آنها همانند ساعت و دیگر وسایلی كه به نوعی زینتی هستند نمونه‌‏های گرانبها ساخت.

گرفته شده از:

asianews.ir

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

چه حالی میده اینو اس ام اس فرستاد و ملت رو سره کار گزاشت و سر ماه بدبختشون کرد :
T0_-1_1097347.gif

<<در ضمن اصلا سره کاری نیست ها >>

سلام دوستان.من زیاد از قیمت گوشی ها خبر ندارم.یه لیست واستون میذارم.لطفا هم قیمت نو و هم قیمت دست دوم رو بهم بدید.ممنون.

Siemens M65
Siemens CX65
Siemens S65
Siemens M75
Siemens SP65
Nokia 3650
Sony Ericsson K500

من ايون زدم عدد 3 رو هم زدم!!!!
ولي بازدن عدد 7 دوباره به هم شماره مي تونين كنسلش كنين!!!!
ديشب اخبار گفت!!!!
مرسي....
اره مثل اینکه دیشب اخبار خیلی ها رو از سکته سره ماه نجات داد
58.gif

راستی من تبلیغ نوکیا 6111 رو دیدم چشام 4 تا شد !!!!!!
بابا آخرشه
سامسونگ D 500 خودشو داره جر میده چند ساله یه همچین تبلیغی واسه گوشیش درست نکرد

لازم به ذکر که 6111 خیلی شبیه دی 500 هست.

nokia-6111-2.jpg

راستی من خودم 6310i دارم :D کوفت چرا میخندید :( یه زمانی این گوشی حکومت میکرد ! تو خیلی از سایتهای ریویوی گوشیهای نوکیا خوندم این بهترین گوشیه سری نوکیا است !
اینم عکسه این اسطوره !

pic3.jpg

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ChaosTheory:
سلام دوستان.من زیاد از قیمت گوشی ها خبر ندارم.یه لیست واستون میذارم.لطفا هم قیمت نو و هم قیمت دست دوم رو بهم بدید.ممنون.

Siemens M65
Siemens CX65
Siemens S65
Siemens M75
Siemens SP65
Nokia 3650
Sony Ericsson K500

سلام دوسته عزیز من قیمت های نو این گوشی ها رو دارم واست می زارم
Siemens M65 قیمت : 137 تا 147 هزار تومان
Siemens CX65 قیمت : 148 هزار تومان
Siemens S65 قیمت : 209 هزار تومان
Siemens M75 قیمت : ندیدم
Siemens SF65 قیمت : 186 تا 196 هزار تومان
Nokia 3650 قیمت : 160 تا 170 البته اینو حدودآ گفتم چون قیمت دقیقی نداره این گوشی
Sony Ericsson K500 قیمت : 157 هزار تومان

دسته دوم هم بستگی به چند وقت کار کرده باشه داره و اونم قیمت معینی واسش نمیشه گفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or