موبايل!

ممنون از توضیحاتت ولی هنوز نگفتی منظورت از این کهk770 زشته چیه. یا همون پلاستیکی بودنش.
P1 چرا خسته کنندس؟ توضیح میدی؟
در مورد k800 ]م آره خودم هم کم کم داشتم به این نتیجه میرسیدم که ارزش نداره خریدنش.
در مورد گوشی های بالای 300 من فکر کنم بهترین انتخاب N78 نوکیا باشه.
تازه قیمت C902 با N82 یکی هست تقریبا و N82 امکانات بهتری داره.
راستش پولم نمیرسه بالای 300 پول بدم.منم قیافه گوشی برام مهمه واسه همین حتی تو نخ LG shine هم رفتم ولی خیلیا میگن گول قیافشو نخور.
الان K800 رو حذف کردم از ذهنم. k810 هم که میکن صفحه کلیدش خوب نیست.از طرف دیگه shine LG هم میگن اسکرولش سفته و تو یه فروم خارجی هم دوستان اروپایی از باتری ضعیقش شکایت کرده بودن و همه گفته بودن عاشق قیافشن!
خب قیافه واسه منم مهمه ..ولی چه فایده گوشی قیافه داشته باشه ولی نشه باهاش کار کرد.
من که دیگه گیج شدم نمیدونم بهترین انتخاب در حد 230 تومن چیه.

یه سوال : اگه صد تومن بذارم رو پولم ( البته احتمالش کمه ) با 330 بهترین انتخاب سامسونگه؟:eek:

ممنون از توضیحاتت ولی هنوز نگفتی منظورت از این کهk770 زشته چیه. یا همون پلاستیکی بودنش.
P1 چرا خسته کنندس؟ توضیح میدی؟
در مورد k800 ]م آره خودم هم کم کم داشتم به این نتیجه میرسیدم که ارزش نداره خریدنش.
در مورد گوشی های بالای 300 من فکر کنم بهترین انتخاب N78 نوکیا باشه.
تازه قیمت C902 با N82 یکی هست تقریبا و N82 امکانات بهتری داره.
راستش پولم نمیرسه بالای 300 پول بدم.منم قیافه گوشی برام مهمه واسه همین حتی تو نخ LG shine هم رفتم ولی خیلیا میگن گول قیافشو نخور.
الان K800 رو حذف کردم از ذهنم. k810 هم که میکن صفحه کلیدش خوب نیست.از طرف دیگه shine LG هم میگن اسکرولش سفته و تو یه فروم خارجی هم دوستان اروپایی از باتری ضعیقش شکایت کرده بودن و همه گفته بودن عاشق قیافشن!
خب قیافه واسه منم مهمه ..ولی چه فایده گوشی قیافه داشته باشه ولی نشه باهاش کار کرد.
من که دیگه گیج شدم نمیدونم بهترین انتخاب در حد 230 تومن چیه.

یه سوال : اگه صد تومن بذارم رو پولم ( البته احتمالش کمه ) با 330 بهترین انتخاب سامسونگه؟:eek:

N78 اتفاقا آشغال ترین انتخاب ممکنه...خیلی بی مهره...
K770 رو برو توی یه موبایل فروشی بگو در پشتش رو بدن بهت ببینی...حالب به هم می خوره.برای K810 هم همینه اما از داخل ضایع هست...
گوشی از این خوشگل تر هم هست.در ضمن در دوربینشم زود خراب میشه.
P1 هم به دلیل سنگینیش خسته میشی ازش همچنین این که یه مقدار بزرگه...البته این نظر منه...ولی چون خودم کلا زیاد سونی اریکسون استفاده کردم خیلی ناز می کنم... :biggrin1:
LG Shine هم خوشگله...من کار کردم باهاش.میشه با یه سری مشکلاتش کنار اومد.
ولی به نظر من اگر LG KF510 هم یه بررسی کنی ضرر نمی کنی.گوشی خوش آب و رنگیه.
شما بگو از گوشیت چی می خوای تا من راهنماییت کنم.
در مورد C902 هم من چون SE می پسندم در کل بهت پیشنهاد دادم.در ضمن C902 هم باریک و جمع و جوره هم با وجود نداشتن قیافه یه مقدار شیک و پیک به نظر میاد...همون 8 کلید لمسی که 2 طرف LCD گوشی قرار گرفتن به اندازه کافی دل آدمو می برن...
تو رنج قیمت 200-300 گوشی های خوب دیگه ای هم هستن.اگر به باریکی خیلی اهمیت میدی W890 می تونه انتخاب خوبی باشه.رنگ های نقراه ای خش دار،قهوه ای تیره و مشکی هم داره.
در آخر پیشنهاد می کنم K850 بخری.واقعا گوشی شیکی هست.مطمئن باش عاشقش میشی.مخصوصا که سنسور هم داره.گوشی رو که بچرخونی بعضی Theme ها جهت گیری انیمیشن هاش تغییر می کنه...یا میشینی با سنسورش Monkey Ball بازی می کنی.
البته K850 هم اگر دور سبز یا دور نقره ای بخری قشنگه...دور آبیش زیاد جالب نیست.البته این نظر منه.شاید به نظر شما خوشگ باشه دور آبیش.

آخرین ویرایش:
با این مسائلی که گفتی من گریم گرفته :)

ببین من میخوام گوشیم خوشگل باشه ..صفحه کلیدش و جوی استیکش راحت باشه. بیه دوربینی هم داشته باشه که حد اقل حد اقل بشه توی روز عکس های عالی باهاش گرفت.شب مهم نیست اصلن.
فعلن هم 230 پول دارم..معلوم نیست که 300 بیاد دستم. اگه بیاد خب رو K850 هم نظر دارم ولی خب فعلن مجبورم به 230 فکر کنم. که اگه تا چند روز دیگه معلوم شد که 300 نمیرسه پولم ..همون گوشی که تا رنج 230 انتخاب کردم رو بخرم.
یه چیزی...شما میگی K770 پشتش حال به هم زنه؟ والا من نیمدونم چرا شما اینجوری میگی من کلی عکس ازش دیدم به نظرم پشتش خیلی خوشگله ..تو همه بررسی های تخصصی هم به طراحی قشنگ پشتش اشاره کرده بودن.حالا نمیدونم چی بگم تو شک افتادم باید برم از نزدیک ببینم..مثل اینکه عکس یه چیز دیگس!
ولی کلن گیج شدم. نمیدونم بهترین انتخاب برام چیه.K800 هم خزه راست میگی! مثل N70
در مورد سری واکمنی که پیشنها دادی ..واقعن نمیتونم بخرم چون تازگی 300 تومن پول pmp شصت گیگ دادم..واسه موزیک. دیگه احتیاجی ندارم موبایلم واکمن سونی باشه.

با این مسائلی که گفتی من گریم گرفته :)

ببین من میخوام گوشیم خوشگل باشه ..صفحه کلیدش و جوی استیکش راحت باشه. بیه دوربینی هم داشته باشه که حد اقل حد اقل بشه توی روز عکس های عالی باهاش گرفت.شب مهم نیست اصلن.
فعلن هم 230 پول دارم..معلوم نیست که 300 بیاد دستم. اگه بیاد خب رو K850 هم نظر دارم ولی خب فعلن مجبورم به 230 فکر کنم. که اگه تا چند روز دیگه معلوم شد که 300 نمیرسه پولم ..همون گوشی که تا رنج 230 انتخاب کردم رو بخرم.
یه چیزی...شما میگی K770 پشتش حال به هم زنه؟ والا من نیمدونم چرا شما اینجوری میگی من کلی عکس ازش دیدم به نظرم پشتش خیلی خوشگله ..تو همه بررسی های تخصصی هم به طراحی قشنگ پشتش اشاره کرده بودن.حالا نمیدونم چی بگم تو شک افتادم باید برم از نزدیک ببینم..مثل اینکه عکس یه چیز دیگس!
ولی کلن گیج شدم. نمیدونم بهترین انتخاب برام چیه.K800 هم خزه راست میگی! مثل N70
در مورد سری واکمنی که پیشنها دادی ..واقعن نمیتونم بخرم چون تازگی 300 تومن پول pmp شصت گیگ دادم..واسه موزیک. دیگه احتیاجی ندارم موبایلم واکمن سونی باشه.

خوب تا سقف 230 هزار تومان اینا انتخاب های خوبیه :

Sony Ericsson G502 ( توی سونی اریکسون انتخاب خوبیه )
Nokia 5320 XpressMusic
Nokia 3600 Slide
LG KF510 ( این انتخاب خوبیه...مخصوصا رنگ باحالی داره و ابتکاری هست جهت نما هاش )
Sony Ericsson T650 ( بی ریخته به نظر من اما شاید خوشت بیاد )
Nokia 5310 ( داره خز میشه )
Sony Ericsson K810 ( کلیداش یه مقدار ممکنه اذیت کنه اما ایرادش فقط اینه که رنگ کلیداش میره)
Motorola A1200 ( با سیستم عامل لینوکس )

حالا اینا رو بررسی کن نظر خودت رو بگو تا سبک سنگینش کنیم...

خب g502 که واقعن از نظر امکانات نسبت به قیمت بیخوده! دوربین 2 بدون فلاش بدون فوکوش بدون ماکرو بدون لنز بدون آفیس بدو ن سیستم عامل بدون وایرلس بدون مکالمه تصویری 210000 تومان! باید عقلم کم باشه اینو بخرم!

5320 , 5310 عزیز گفتم کلی پول mp4 دادم ! بیخیال :p
3600 هم که 270 پولشه نه قیافه داره نه با این که نوکیا هست سیمبین داره! نمی ارزه 270 !

kf510 خوبه ولی نسبت به قیمتش اینم چیزی نداره که بشه خیلی بهش نازید. دوربینش 3.2 هم نیست 3هست. ماکرو نداره. وضعیت مکالمه باتریش در وضع فجیع 4 ساعت به سر میبره.!
ولی خوشگله خداییش!پد لمسیش منو کشته! یکی به من گفت گول خوشگلی ال جی و رو نخور!شایدم ا ال جی خوبه و تو ایران اسمش بد در رفته یکی از دوستام تو آمریکا میگه اینجای ملت کلی ال جی دارن. نمیدونم! بخوام ال جی بگیرم به نظرم شاین خوشگل تره . نه؟

t650 : گرون تز از K770 هست و هیچ چیز بهتری نداره تازه سابر شات نیست حد اقل K770 سایبر هست! نمیدونم این گوشی چی داره که گرونتره؟ 230 تومن!

در مورد a1200 هم خوشگله....خیلی خوشگله ..ولی من تاشو دوست ندارم. دوربینش در حد قیمتش نیست 240 ! 2 مگا پیکسل بدون فلاش. پاگه تاشو میخواستم بهترین انتخاب بود. خیلی خوشگله.

حالا چه کنم؟ رفتن رنگ کلید های K810 هم مهمه خو :p

آخرین ویرایش:
خب g502 که واقعن از نظر امکانات نسبت به قیمت بیخوده! دوربین 2 بدون فلاش بدون فوکوش بدون ماکرو بدون لنز بدون آفیس بدو ن سیستم عامل بدون وایرلس بدون مکالمه تصویری 210000 تومان! باید عقلم کم باشه اینو بخرم!

5320 , 5310 عزیز گفتم کلی پول mp4 دادم ! بیخیال :p
3600 هم که 270 پولشه نه قیافه داره نه با این که نوکیا هست سیمبین داره! نمی ارزه 270 !

kf510 خوبه ولی نسبت به قیمتش اینم چیزی نداره که بشه خیلی بهش نازید. دوربینش 3.2 هم نیست 3هست. ماکرو نداره. وضعیت مکالمه باتریش در وضع فجیع 4 ساعت به سر میبره.!
ولی خوشگله خداییش!پد لمسیش منو کشته! یکی به من گفت گول خوشگلی ال جی و رو نخور!شایدم ا ال جی خوبه و تو ایران اسمش بد در رفته یکی از دوستام تو آمریکا میگه اینجای ملت کلی ال جی دارن. نمیدونم! بخوام ال جی بگیرم به نظرم شاین خوشگل تره . نه؟

t650 : گرون تز از K770 هست و هیچ چیز بهتری نداره تازه سابر شات نیست حد اقل K770 سایبر هست! نمیدونم این گوشی چی داره که گرونتره؟ 230 تومن!

در مورد a1200 هم خوشگله....خیلی خوشگله ..ولی من تاشو دوست ندارم. دوربینش در حد قیمتش نیست 240 ! 2 مگا پیکسل بدون فلاش. پاگه تاشو میخواستم بهترین انتخاب بود. خیلی خوشگله.

حالا چه کنم؟ رفتن رنگ کلید های K810 هم مهمه خو :p

A1200 که سیستم عاملش Open Source هست و می تونی برنامه نویسی هم کنی توش.
اما اگر من باشم از بین K770 و K810 دومی رو انتخاب می کنم.
LG گوشیاش بد نیست.اسمش بد در رفته...بیخودی تو رده 5 گوشی های دنیا نیست که...

خب یه چند تا سوال :

LG KE970 shine درسته که usb ایش نسخه 1 هست؟؟؟؟؟؟ من هر چی گشتم نتونستم بفهمم.

بعد این که LG KF510 فقط مشکی و قرمز داره؟ و یه جا دیدم نوشته قابلیت نمایش آفیس یه جا نوشته نداره!

این K770 رو من تو سایت gsmarena دیدم نقره ای هم داره...تو ایران هم هست نقره ایش؟

آخرین ویرایش:
خب یه چند تا سوال :

LG KE970 shine درسته که usb ایش نسخه 1 هست؟؟؟؟؟؟ من هر چی گشتم نتونستم بفهمم.

بعد این که LG KF510 فقط مشکی و قرمز داره؟ و یه جا دیدم نوشته قابلیت نمایش آفیس یه جا نوشته نداره!

این K770 رو من تو سایت gsmarena دیدم نقره ای هم داره...تو ایران هم هست نقره ایش؟

USB ش رو جایی نزده چیه.فقط نوشته که USB می خوره.اما بلوتوث نسخه 1.2 هست.
KF510 فکر نمی کنم قابلیت نمایش آفیس داشته باشه...
K770 هم توی ایران من اینا رو دیدم :

se-k770-04.jpg

برای مشخصات گوشی ها و تصاویر هم GSMArena.Com بهترین سایته...یه سر بهش بزن لذت ببر.

امروز بالاخره رفتم علا الدین تا گوشی ها رو از نزدیک ببینم به یه نتایجی رسیدم:

K770 رو از نزدیک دیدم. باید بگم دلمو زد. با عکسش فرق داره!

KF510 ال جی رو هم دیدم کیبوردش حالمو به هم زد! اینقدر ضایع بود و شماره ها رو ضایع انگار چسبونده بودن روش!

shine اگه بولوتوث 1 باشه مفت نمیارزه

K810 بد نبود ولی نمیدونم چرا به دلم نمیشینه!

در آخر باید بگم نمیدونم چی کار کنم. لعنت به این گوشی انتخاب کردن!میگی برم همون k810 رو بخرم؟ نمیشه یه کاری کرد رنگ کلیداش نره؟

یه سوال : میگن K850 به درد نمیخوره درسته؟ میگن مشکل داره..یا عکساش در حد 5 مگا نیست.

تو رنج سیصد بهترین گزینه چیه؟ سامسونگ رو فقط بیخیال!

آخرین ویرایش:
شرمنده من تو بحثتون شركت ميكنم.
میگن K850 به درد نمیخوره درسته؟ میگن مشکل داره..یا عکساش در حد 5 مگا نیست.
با اينكه به همه پيشنهاد ميكنم كه سوني اريكسون 2 زار نميارزه! ولي واقعاً در زمينه عكاسي دوربيناش حرف ندارند. منظورم فقط عكاسي است نه فيلمبرداري. من عكساشو ديدم واقعاً كيفيت خوبي دارند ولي كليدهاي جهت نماش مزخرفترين نوع طراحيست!! اول فكر ميكني واقعاً جاي واقعاً خوبي گذاشتند ولي احساس كاملاً اشتباهيه! كافيه يكبار باهاش اس ام اس بزني يا داخل منوهاش بگردي.
تو رنج سیصد بهترین گزینه چیه؟ سامسونگ رو فقط بیخیال!
Nokia E65
Nokia 6500 Slide
Sony Ericsson W760
Sony Ericsson K850
Sony Ericsson G700
Nokia 7610 SuperNova
Motorola RAZR V8
Sony Ericsson P1

اينا قيمتاشون به 300 خيلي نزديكه. از بين اينها از برند نوكيا E65 رو پيشنهاد ميكنم و از سوني اريكسون P1. ولي پيشنهاد اصليم اينه كه 20 تومان ديگه بزار روش برو N78 بگير. گوشي واقعاً شيك و بي نظيريه. خيلي هم به N96 شبيه.
قيمت : 319000 تومان ‌‌- گارانتي 18 ماهه خدمات پارسه 352000 تومان - گارانتي اصلي خدمات طلايي نيا

گوشي همراه نوکيا N78 مدل ديگري است که در اين‌جا معرفي مي‌شود. اين گوشي شباهت زيادي به مدل نوکيا N96 دارد و همان طور که مي‌دانيد بر اساس مدل N81 طراحي شده است. نوکيا N78 ابعادي برابر با 15.1×49×113 ميلي‌متر دارد. وزن آن نيز 101.8 گرم است.
صفحه نمايش به کار رفته در نوکيا N78 يک صفحه نمايش 16 ميليون رنگي 2.4 اينچي QVGA نوع TFT است. اين صفحه نمايش کيفيت خوبي دارد و مطمئنا از کار با آن راضي خواهيد بود.
اين گوشي از ديگر مدل‌هاي سري N است که از 4 باند GSM/GPRS/EDGE و دو باند HSDPA پشتيباني مي‌کند. سيستم عاملي که نوکي 1200 mAh ا N78 بر اساس آن کار مي‌کند سيمبين سري 60 و نسخه FP2 است.
دوربين به کار رفته در نوکيا N78 يک دوربين 3.15 مگاپيکسلي مجهز به اتوفوکوس، لنز کارل زايس، قابليت ضبط تصوير به صورت VGA با سرعت 15 فريم در ثانيه مي‌باشد که کيفيت خوبي دارد. هم‌چنين، توانايي اجراي کليپ‌هاي ويديويي با سرعت 30 فريم در ثانيه نيز وجود دارد.
گوشي همراه نوکيا مدل N78 در واقع يک کامپيوتر مجهز به قابليت‌هاي چندرسانه‌اي است که امکان پخش فايل‌هاي مختلف موسيقي، جستجو و عکاسي را فراهم آورده است. اين گوشي از کارت حافظه microSD پشتيباني مي‌کند. حافظه داخلي آن نيز 70 مگابايت مي‌باشد.
با نوکيا N78 مي‌توانيد به اينترنت دست‌رسي داشته باشيد. براي اين کار مرورگر WAP 2.0 در نظر گرفته شده که سرعت خوبي دارد. حتي مي‌توانيد عکس يا فايل‌هاي تصويري خود را مستقيما از روي گوشي بر روي سايت‌هايي مثل Ovi، Flickr يا YouTube به اشتراک بگذاريد. جالب نيست؟
باتري مصرفي N78 از نوع 1200 mAh مي‌باشد که به شما امکان مي‌دهد براي مدتي معادل 320 ساعت در حالت استندباي و 4 ساعت و 20 دقيقه در حالت مکالمه مفيد کار کنيد.
از ديگر ويژگي‌هاي اين گوشي مي‌توان به قابليت A-GPS، Wi-Fi، پشتيباني از سرويس خبري RRS، Java MIDP 2.0، ديکشنري T9، مبدل 3.5 اينچي و راديو FM اشاره کرد. پخش کننده آن نيز کيفيت خوبي دارد و از فرمت‌هاي مختلف MP3/M4A/AAC/eAAC+/WMA پشتيباني مي‌کند. پيش بيني مي‌شود که نوکيا N78 در سه‌ ماهه‌ي سوم سال 2008 به بازارهاي جهاني عرضه شود.

مشخصه‌هاي اصلي گوشي همراه نوکيا مدل N78:

• يک گوشي هوشمند مبتني بر سيستم عامل سيمبين سري 60
• صفحه نمايش 2.4 اينچي 16 ميليون رنگي TFT
• دوربين 3.15 مگاپيکسلي مجهز به فوکوس اتوماتيک، لنز کارل زايس و فلاش
• قابليت ارسال و دريافت پيام‌هاي SMS ، MMS، ايميل و پيام هاي فوري
• زنگ‌هاي پلي فونيک 64 کاناله و MP3
• پشتيباني از قابليت‌هاي نسل سوم
• مجهز به کارکرد A-GPS
• پشتيباني از Java MIDP 2.0
• هندزفري داخلي
• حافظه داخلي 70 مگابايتي با پشتيباني از کارت‌ حافظه microSD
• باتري يون ليتيوم 1200 mAh
• ابعاد: 15.1×49×113 ميلي‌متر
• وزن: 101.8 گرم

dgj2.jpg

داداش ممنون که تو بحث شرکت کردی.

چند تا سوال: اول اینکه شما خودت با p1i کار کردی؟ چطوره؟ غیر از صفحه کلیدش؟

بعد در مورد n78 من خودم هم خوشم اومد ازش ولی نمیدونم چرا خیلی پر فروش نیست..معایبش چیه؟ این دوستمون که میگه بدترین انتخابه...البته 350 یه کم گرونه...ولی اگه بخوام k850 بخرم اونم 338 هست ..خب میرم همین n78 رو میخرم..بیخیال 5 مگاپیکسل!

الان شما میگی در حد 230 تومن بهترین انتخاب چیه؟
در حد 320 چی؟

منظورم یک انتخابه نه انواع پیشنهادات

میشه دوستانی که p1i دارن یه کم در نمورد مزایا و معایبش توضیح بدن؟ تو رنج قیمتتی که داره بهترین انتخابه؟

آخرین ویرایش:
اول اینکه شما خودت با p1i کار کردی؟ چطوره؟ غیر از صفحه کلیدش؟
آره كار كردم. گوشي شيك و با جذبه ايه. كيفيت تصوير عالي. قدرت دوربين 3.2 شم كه حرف نداره. اس ام اس زدنم بنظرم خوبه.
معایبش چیه؟
والا من از 2-3 نفر از بچه ها كه داشتن فقط يكم از اس ام اس زدن باهاش ناراضي بودن. اونم در طي زمان از بين ميره.
این دوستمون که میگه بدترین انتخابه
نظر شخصيه.
البته 350 یه کم گرونه...ولی اگه بخوام k850 بخرم اونم 338 هست ..خب میرم همین n78 رو میخرم..بیخیال 5 مگاپیکسل!
من به همه گفتم و ميگم. يا نخرين يا اگه ميخواهين بخرين خوبشو بخرين. يكم بيشتر صبر كنين يا بيشتر پول دستتون بياد يا گوشي ارزون شه. يه چيزي بخرين كه پس فردا دلتونو نزنه!
الان شما میگی در حد 230 تومن بهترین انتخاب چیه؟
Motorola A1200
قيمت : 227000 تومان ‌‌- گارانتي خدمات پارسه
239000 تومان - با گارانتي کامتل (نماينده رسمي موتورلا)

در حد 320 چی؟
در حد 320 من همون N78 ولي جداً اگه جاي تو بودم ميزاشتم پول بيشتر دستم بياد بعد N81 ميگرفتم.

دوستان سلام !

یه سوال : کسی دقیقا اطلاع داره که ایا همراه اول ریز مکالمات و محتوای SMS ها رو به صورت پرینت ارائه میده یا نه ؟ اگه جواب مثبته از چه طریقی و به چه کسی ؟

ممنون میشم اگه کسی کامل و دقیق اطلاع داره سریع جواب بده ....... .

یعنی واقعا کسی نمیدونه ؟؟! از کجا میتونم در این باره اطلاعات بگیرم ؟ (سایتی / ارگانی چیزی مثلا .... .)

آره كار كردم. گوشي شيك و با جذبه ايه. كيفيت تصوير عالي. قدرت دوربين 3.2 شم كه حرف نداره. اس ام اس زدنم بنظرم خوبه.
والا من از 2-3 نفر از بچه ها كه داشتن فقط يكم از اس ام اس زدن باهاش ناراضي بودن. اونم در طي زمان از بين ميره.
نظر شخصيه.
من به همه گفتم و ميگم. يا نخرين يا اگه ميخواهين بخرين خوبشو بخرين. يكم بيشتر صبر كنين يا بيشتر پول دستتون بياد يا گوشي ارزون شه. يه چيزي بخرين كه پس فردا دلتونو نزنه!
Motorola A1200
قيمت : 227000 تومان ‌‌- گارانتي خدمات پارسه
239000 تومان - با گارانتي کامتل (نماينده رسمي موتورلا)

در حد 320 من همون N78 ولي جداً اگه جاي تو بودم ميزاشتم پول بيشتر دستم بياد بعد N81 ميگرفتم.

این موتورولایی که گفتی خوشگله ولی دو تا ایراد داره. یکی اینکه دوربینش کمه...یکی اینکه من گوشی تاشو خوشم نمیاد..غیز از این بهترین انتخاب تو رنج 230 چیه؟ به نظرت k810 نیست؟ بعد اگه من 100 تومن بذارم رو پولم در حد 330 که نمیتونم N78 بخرم..پس مجبور میشم از بین p1i و k850 یکی رو بگیرم... من الان هم تو همین شک دارم...k810 به دلم نمیشینه ولی برام هم یکم سخته 100 تومن رو پولم بذارم...بخوام 330 پول گوشی بدم..گوشی خودم رو هم فکر نمیکنم اصلن بخرن! 7260 نوکیا دارم.
الان من میخوام ببینم اگه من موفق نشم پولم رو به 300 برسونم واسه گوشی بهترین انتخاب k810 هست؟ یا چیز دیگه پیشنهاد میدید؟
و در 330 چی؟
چون در نهایت پولم به n78 نمیرسه. چون با گارانتی نیا گرونه.و میره نزدیک 370 میشه. باید بیخیالش شم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or