shadmehr_m
کاربر سایت
ممنون از توضیحاتت ولی هنوز نگفتی منظورت از این کهk770 زشته چیه. یا همون پلاستیکی بودنش.
P1 چرا خسته کنندس؟ توضیح میدی؟
در مورد k800 ]م آره خودم هم کم کم داشتم به این نتیجه میرسیدم که ارزش نداره خریدنش.
در مورد گوشی های بالای 300 من فکر کنم بهترین انتخاب N78 نوکیا باشه.
تازه قیمت C902 با N82 یکی هست تقریبا و N82 امکانات بهتری داره.
راستش پولم نمیرسه بالای 300 پول بدم.منم قیافه گوشی برام مهمه واسه همین حتی تو نخ LG shine هم رفتم ولی خیلیا میگن گول قیافشو نخور.
الان K800 رو حذف کردم از ذهنم. k810 هم که میکن صفحه کلیدش خوب نیست.از طرف دیگه shine LG هم میگن اسکرولش سفته و تو یه فروم خارجی هم دوستان اروپایی از باتری ضعیقش شکایت کرده بودن و همه گفته بودن عاشق قیافشن!
خب قیافه واسه منم مهمه ..ولی چه فایده گوشی قیافه داشته باشه ولی نشه باهاش کار کرد.
من که دیگه گیج شدم نمیدونم بهترین انتخاب در حد 230 تومن چیه.
یه سوال : اگه صد تومن بذارم رو پولم ( البته احتمالش کمه ) با 330 بهترین انتخاب سامسونگه؟![Eek :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/eek.gif)
P1 چرا خسته کنندس؟ توضیح میدی؟
در مورد k800 ]م آره خودم هم کم کم داشتم به این نتیجه میرسیدم که ارزش نداره خریدنش.
در مورد گوشی های بالای 300 من فکر کنم بهترین انتخاب N78 نوکیا باشه.
تازه قیمت C902 با N82 یکی هست تقریبا و N82 امکانات بهتری داره.
راستش پولم نمیرسه بالای 300 پول بدم.منم قیافه گوشی برام مهمه واسه همین حتی تو نخ LG shine هم رفتم ولی خیلیا میگن گول قیافشو نخور.
الان K800 رو حذف کردم از ذهنم. k810 هم که میکن صفحه کلیدش خوب نیست.از طرف دیگه shine LG هم میگن اسکرولش سفته و تو یه فروم خارجی هم دوستان اروپایی از باتری ضعیقش شکایت کرده بودن و همه گفته بودن عاشق قیافشن!
خب قیافه واسه منم مهمه ..ولی چه فایده گوشی قیافه داشته باشه ولی نشه باهاش کار کرد.
من که دیگه گیج شدم نمیدونم بهترین انتخاب در حد 230 تومن چیه.
یه سوال : اگه صد تومن بذارم رو پولم ( البته احتمالش کمه ) با 330 بهترین انتخاب سامسونگه؟
![Eek :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/eek.gif)