موبايل!

دوستان نوکیا 2 مدل جدید معرفی کرده که تو سایت GsmArena گذاشته
اولی N78
gsmarena_003.jpg

و دومی هم N96
gsmarena_002.jpg

اینم مشخصات هر کدوم
N96
N78

من که گوشی آینده ام رو انتخاب کردم : G900

فکر کنم اشتباه انتخاب کردی:biggrin1:
باید انتخابت این باشه : X1

حیف شد ولی!!! باید بیشتر صبر میکردم!!!

الان Mobile World Congress تو بارسلون در حاله برگذاری سونی اریکسون ، نوکیا ، سامسونگ ، LG گوشیهای جدیدشون رو معرفی کردن.

حتما یه سر به GSMARENA
یا سایتهای دیگه بزنید..

آخرین ویرایش:
فکر کنم اشتباه انتخاب کردی:biggrin1:
باید انتخابت این باشه : X1

حیف شد ولی!!! باید بیشتر صبر میکردم!!!

الان Mobile World Congress تو بارسلون در حاله برگذاری سونی اریکسون ، نوکیا ، سامسونگ ، LG گوشیهای جدیدشون رو معرفی کردن.

حتما یه سر به GSMARENA
یا سایتهای دیگه بزنید..

نه با این که Win Mobile هست و خفنه اما من G900 رو بیشتر پسندیدم.قیافه هم زیاد نداره X1

خوشبختانه در يک کلام سونی اريکسون يه تکون به خودش داد.X1 واقعاً گوشی های فوق العاده اي معرفی کرده.رابط کاربری منحصر به فرد اون به نام Xperia و همچنين CPU بسياااااااااار تووووووووووووپس اون

از همین الان رفت رو مخ...

چه قده زشته این xperia ولی اسم باحالی داره:)
این گوشی از اون تیپ گوشی هاش بیاد ایران تا 1 سال نباید رفت دنبالش این قدر گرونه;)
چشات زشت ميبينه:دی ديگه بهتر از اين چی ميخوای؟؟؟
sony-ericssonxperiax1-lg3.jpg

در اصل Xperia رابط کاربری هستش.انگاری اين گوشی با همکاری HTC سآخته شده .در يک کلام بيست:love::cheesygri

نترس داداش.سونی اریکسون هفته ای 5 هزار تومان می خوره تو سرش
n90 اولین گوشی سری n بود یادته؟! اینم اولین wm سونی اریکسونه به همون درد دچار میشه...

چشات زشت ميبينه:biggrin1: ديگه بهتر از اين چی ميخوای؟؟؟
همینه که هست میگم زشته بگو زشته:biggrin1:

در اصل Xperia رابط کاربری هستش.انگاری اين گوشی با همکاری HTC سآخته شده .در يک کلام بيست:love::cheesygri
حالا قضیه یکم فرق کرد:cheesygri

پ.ن:میلاد به اون مثلث هاش توجه کن یاده طراحی معماری می افتم:biggrin1:

نه با این که Win Mobile هست و خفنه اما من G900 رو بیشتر پسندیدم.قیافه هم زیاد نداره
اره دیگه، wm6 هم هست.ولی من اصلا g900 رو به عنوان یه اسمارت فون قبول ندارم:biggrin1:
چون نه HSCSD داره نه EDGE و اینکه 2.4 هم کوچیکه واسه این.
ولی خدایش 5MP چشم ادمو میگیره.

چشات زشت ميبينه ديگه بهتر از اين چی ميخوای؟؟؟

اساسی موافقم..
حداقل از iPhone که زیباتره..

در اصل Xperia رابط کاربری هستش.انگاری اين گوشی با همکاری HTC سآخته شده .در يک کلام بيست
میلاد جان ظاهرا os اصلیش همون WM6 هست ولی Xperia هم یه چیزی میشه بین کاربر و wm6 :biggrin1:
تنها مشکل این هست که 65K colors هست که البته بیشتر PocketPC ها یا همیند یا 256k که فقط یه ایفون هست که 16M هست(که هم به چشم نمیاد ! هم واسه خودش خوبه!)
ولی چون 3 اینچه و 800 * 480 pixels هست خیلی می ارزه چون الان حتی بیشتر ppcهای htc هم 240 * 320 pixel :sick: هستن.که واسه هیچ چیزی خوب نیست به جز یه فیلم دیدن!

همینه که هست میگم زشته بگو زشته
امین فعلا اینطرفا نیا تا ببینیم LG چیکار کرده...:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or