اره خبر دارم که کم شدهP1 توی بازار کم شده و قیمتش یه مقدار مثل این که رفته بالا.
بهتره عجله نکنی.
اره خبر دارم که کم شدهP1 توی بازار کم شده و قیمتش یه مقدار مثل این که رفته بالا.
بهتره عجله نکنی.
اره خبر دارم که کم شدهفعلا هم نمیخرم تا نزدیکای عید...
بالاخره سری G سونی اریکسون معلوم شد تا ملت اینقدر تو سرو کله هم نزننداین هم گوشی های جدید سونی اریکسون که اولین گوشی Win Mobile سونی اریکسون هم بینشون هست :
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson-phones-19.php
من که گوشی آینده ام رو انتخاب کردم : G900
![]()
![]()
![]()
من که گوشی آینده ام رو انتخاب کردم : G900
چشات زشت ميبينهچه قده زشته این xperia ولی اسم باحالی داره
این گوشی از اون تیپ گوشی هاش بیاد ایران تا 1 سال نباید رفت دنبالش این قدر گرونه![]()
n90 اولین گوشی سری n بود یادته؟! اینم اولین wm سونی اریکسونه به همون درد دچار میشه...نترس داداش.سونی اریکسون هفته ای 5 هزار تومان می خوره تو سرش
همینه که هست میگم زشته بگو زشته:biggrin1:چشات زشت ميبينه:biggrin1: ديگه بهتر از اين چی ميخوای؟؟؟
حالا قضیه یکم فرق کرد:cheesygriدر اصل Xperia رابط کاربری هستش.انگاری اين گوشی با همکاری HTC سآخته شده .در يک کلام بيست:cheesygri
اره دیگه، wm6 هم هست.ولی من اصلا g900 رو به عنوان یه اسمارت فون قبول ندارم:biggrin1:نه با این که Win Mobile هست و خفنه اما من G900 رو بیشتر پسندیدم.قیافه هم زیاد نداره
چشات زشت ميبينه ديگه بهتر از اين چی ميخوای؟؟؟
میلاد جان ظاهرا os اصلیش همون WM6 هست ولی Xperia هم یه چیزی میشه بین کاربر و wm6 :biggrin1:در اصل Xperia رابط کاربری هستش.انگاری اين گوشی با همکاری HTC سآخته شده .در يک کلام بيست
امین فعلا اینطرفا نیا تا ببینیم LG چیکار کرده...:biggrin1:همینه که هست میگم زشته بگو زشته