موبايل!

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
چقدر پست قبلی بزرگ شد
خوب اینم تمام گوشی های سیستم عامل دار بدردخور نوکیا که خوب اگه بخوای یه خوبشو بگیری فقط باید 50.000 تومان دیگه به بودجه ت اضافه کنی. که با توجه به اوضاع قابل قبول جیبت به خدا حیفه یه گوشیی بخری که دو روز بعد دلتو بزنه
یا هم میتونی گوشی دسته دوی هر کدوم از این مدلا رو بخری که قیمتش 30 درصد کمتر میشه.
ولی بیا این دفعه هم یه گوشی خوب مثل دفعه ی قبل بخر
فقط مواظب باش ایندفعه دیگه دزده حالتو نکنه توی قوطی

شاید اینجا جاش نباشه هااااااااااااااااااااا
ولی یه پیشنهادم بهت دارم
اینکه به جای geForce 7800 برو یه PS3 بخر که تا چند وقت دیگه ریلیز میشه
ضرر میکنی کارت به این گرونی بخری
من خودمم پارسال تابستون همین اشتباهو کردم ولی با Radeon X800 XT PE
یادمه زمانی که من این کارتو خریدم هنوز وارد ایرانم نشده بود
سفارش دادم برام از کانادا آوردن
برام تموم شد حدودای یک میلیون و صد هزار تومان
اولاش خیلی باهاش حال می کردم
ولی داداشم از همون اول گفتش بهم که پشیمون می شی.
و حالا به حرف داداشم میرسم که اون زمان اشتباه کردم
شاید تو هم دو روز دیگه مث الان من شدی که دیگه اصلا حوصله ی بازی کردنو ندارم
دیگه نه می خوام و نه می تونم و نه حوصله و وقتشو دارم که بازی کنم

اون سیستم افسانه ای مم ردش کردم رفت و الان یه سیستم معمولی دارم
با یه کارت گرافیک 150.000 تومانی که فقط بتونه با 3D s Max خوب کار کنه.

فقط ضرر روی کارت گرافیکمو بگم که حدودای 370.000 تومان روش ضرر کردم تا تونستم بعد از کلی مدت آبش کنم.

بهر حال دوستانه توصیه می کنم این حجم زیاد پولو روی 7800 خرج نکنی که همش ضرره
می تونی یه کارت High End ارزونتر مثل 6800GT بخری که برای خودش غولیه.
در عوض این 6800 الان افت قیمتشو کرده و خیلی هم گرون نیست.
ببخشید اگه تاپیکو منحرف کردم ولی ...
فعلا ...

اینکه به جای geForce 7800 برو یه PS3 بخر که تا چند وقت دیگه ریلیز میشه

پول اين خيلي وقته كنار گذاشته هست....اصلا قصه اين يكي چيز ديگه هست....ولي خوب مي خواستم 6800 بگيرم ولي ديدم اين يكي اومده برم سراغش...باز دارم گيج ميشم....

برام تموم شد حدودای یک میلیون و صد هزار تومان

اين ديگه ته مايه داري
eek.gif

در عوض این 6800 الان افت قیمتشو کرده و خیلی هم گرون نیست.

درسته الان شده حدود 400 كه بهترين نوعش گيگا بود اون زمان....

دستت درد نكنه احمد جون.با اين توصيف كاملي كه از گوشي ها كردي من احتمالا همون تاشو رو بگيرم...صفحه ورق خورد مدلش يادم رفت...فكر كنم 6260 بود....گوشي خوشگلي هم هست...همونو ميگيرم....احتمالا مي رم سراغ 6800 gt اونم كاملا حرف منطقي هست

خوب برا همين من مطرح كردم...مشورت براي اين جور مواقع خوبه ديگه....دستت درد نكنه.
wink.gif

حالا برم ببينم مي تونم گير بيرام...من معمولا از آونگ همه آتو آشغال هاي خط و گوشي رو مي گيرم....

سلام
خوشحالم که (احتمالا) تونستم کمکی بکنم
در مورد 6260 فقط بگم که دوربینش 480*640 و از نوع VGA هستش.
مشکل خاص دیگه ای هم نداره
کلا گوشی خوبی هم هست
توی همین قیمت می تونی 6670 هم بگیری که دوربینش 1.3 مگاپیکسله.
حالا خوبیش اینه که تمام گوشی ها با عکسش جلوته
می تونم یکی رو که انتخاب کردی اونوقت یکی دیگه مثل همونو پیشنهاد کنم.
ولی در نهایت as you wish

نوشته شده توسط behzadr:
سلام امشب كه رفتم گيرم نيومد....مگه كوپن هست....يارو گفت به خاطر عيد و تعطيلي هفته بعد مي ياد...اين جوريشو نديده بودم
حالا ببین
منم اون زمانی که می خواستم K700 بخرم کلا تخمشو ملخ خورده بود
اصلا می گفتن نیست
بعدشم گوشیی که تا دیروز بوده 180 رو بهم می داد یه جا اونم با هزار منت 220 هزار تا
منم رفتم پیش یکی از آشناهام توی کار موبایل بود اون زمان
به قیمت خریدش ازش 175 هزار تا خریدم

یاده می خواستم اون K750 بخرم
ولی اونم تحمشو حدودای یه ماه ملخ خورد که حتی اون آشنامونم نداشت

حالام منتظرم یا W800 پایین تر بیادش یا هم P990 ریلیز ( معادل فاریسش میشه رهایش خودمم که توی فارماکولوژی گاها توی جزوه ام می نویسم خنده ام می گیره ) بشه تا گوشیمو عوض کنم.
البته گوشی E70 نوکیا هم برام جای تامل داره.

آقا لطف میکنین NFSU 2 و POP WW رو بذارین
اونهایی که صفحه های اول بود روی K750 نصب نشدن
ولی SC 3 خیلی باحال بید !
راستی من الان یادم نیست از کجا ولی از یه جایی FIFA 06 رو هم گرفتم . خیلی باحاله :cheesygri

نوشته شده توسط SamFisher:
آقا لطف میکنین NFSU 2 و POP WW رو بذارین
اونهایی که صفحه های اول بود روی K750 نصب نشدن
ولی SC 3 خیلی باحال بید !
راستی من الان یادم نیست از کجا ولی از یه جایی FIFA 06 رو هم گرفتم . خیلی باحاله :cheesygri

امید جان فیفا رو من چند صفحه قبل گذاشتم.پرینس هم فکر کنم بودا نمیدونم ولی فکر کنم بود.

نمی دونم این مطلب به این تاپیک ربط داره یا نه اما می نویسم

منبع : مجله شبکه

نوکيا با عرضه سه مدل جديد از گوشي‌هاي موبايل سري N بار ديگر توجه علاقه‌مندان به فناوري موبايل را به خود جلب کرد.

Nokia N71

مدل‌هاي N71 ، N92 و N80 که در جريان کنفرانسي در بارسلون معرفي شدند در واقع کامپيوترهاي کوچکي هستند که علاوه بر داشتن بهترين کارکردهاي يک تلفن همراه، داراي امکانات گوناگون جذاب و کم نظيري هستند.

گوشي Nokia N71 داراي يک صفحه LCD‌ رنگي 65 هزار رنگ بيروني(External) کوچک با ابعاد 96 در 68 پيکسل و يک صفحه نمايش رنگي داخلي 2.4 اينچي است که از استاندارد QVGA ، يعني ابعاد 320 در 240 پيکسل و 262144 رنگ پشتيباني مي‌کند.

اين گوشي به يک مرورگر وب مجهز است. مدل N71 مي‌تواند همچون يک MP3 Player فايل هاي موسيقي را پخش کند و از کارت هاي حافظه جانبي نيز پشتيباني مي‌کند. انسي ونيوکي، مدير واحد مالتي مدياي نوکيا اين مدل را ابزار مناسبي براي اتصال به اينترنت ناميد که از فناوري 3G و اينترنت باند پهن پشتيباني مي‌کند.

مدل N71 داراي يک دوربين ديجيتال دو مگاپيکسلي با قدرت زوم ديجيتالي 20x است.

گوشي Nokia N71 همچنين قابليت ضبط ويدئو با کيفيت پايين را دارد و شامل 10 مگابايت حافظه توکار و يک کارت حافظه 128 مگابايتي نوع miniSD است. سيستم کارت خوان اين گوشي از حافظه هاي miniSD با حداکثر دو گيگابايت حافظه پشتيباني مي‌کند.

Nokia N92

مدل Nokia N80 به کاربران اجازه مي‌دهد که عکس ها و فيلم‌هاي ويدئويي‌شان را از طريق دستگاه‌هاي تلويزيون ميان يکديگر مبادله کنند و صداي فايل هاي موسيقي را که روي گوشي خود ذخيره دارند از طريق سيستم پخش استريوي خانگي بشنوند. اين مدل از فناوري WLAN براي اتصال بي‌سيم به شبکه و دسترسي به خطوط اينترنت باند پهن پشتيباني مي‌کند.

گوشي Nokia N92 را مي‌توان يک تلويزيون موبايل ناميد که با استفاده از فناوري DVB-H يا Digital Video Broadband-Handheld به فرستندگان شبکه‌هاي تلويزيوني امکان مي‌دهد که مستقيما و بدون نياز به عبور دادن داده‌هاي تصويري از خطوط اپراتورهاي شبکه موبايل، روي گوشي‌هاي موبايل تصوير پخش کنند!

بيدابيدامبارك بيدا!

منم عيد فطر رو به همتون تبريك مي گم!
بر و بچ من اطلاعاته گوشيم 10 برابر شد با اطلاعاتتون!
راستي از بازي هاتون هم ممنون!خوبه تاپيك در هر صورت فعاله مرسي!
هم از لحاظ بازي و گفت و گو! :surprised

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or