موبايل!

تو اين حالات آنتن از بين ميره.چون تو هواپيما زياد بدرد ميخوره ميگن :-"flight mode
خوب یه توضیح جامع تر در مورد Flight Mode بدم.

این حالت همون طور که از اسمش پیدا است برای زمانی هست که شما در حال سفر با هواپیما هستید و میخواهید با گوشیتون کاری غیر از تماس انجام بدید. اما موردی که مانع این کار هست انت دهی گوشی و تاثیر مخرب امواج رادیویی بر روی عملکرد اجزا الکترونیک هواپیما هست که باعث میشه دستگاه ها کاراییشون رو از دست بدن. در این مواقع با انتخاب حالت پرواز میتونید از امکانات گوشی نظیر دوربین عکاسی و پلیر و یا انجام کار های تجاریتون استفاده کنید بی انکه تاثیری بر کارکرد اجزا هوایما داشته باشید البته مورد دیگه مصرف خلاص شدن از زنگ زدن ها بیخود بدون اعلام خاموش بودن دستگاه هست.

امروز پايتخت بودم
فروشگاه مديا w950 رو ميداد 355 بدون گارانتي
يه مغازه ته همون طبقه ميداد 300 تومن بازم بدون گارانتي. يعني شما ميگين جمهوري از 300 تومنم پايين تره؟
يه سوال واسه من پيش اومده: اونم اينكه گارانتي واقعا ميرزه كه 15% پولشو بدم؟
موقع خريد از كجا بايد بفهمم طرف سرم كلاه نذاشته؟ چه چيزايي تو پك w950 هست؟
-----------------------------------
هنوز داداشم دنبال pocket pc ميگرده. ميشه يه مدل خيلي خوب معرفي كنين.
حتما حتما GPS داشته باشه. اگه دوربينم داره ديگه از 3.2 پايين تر نباشه. ميشه چند تا مدل خوب معرفي كنين؟
-------------------------
يه گوشي هم ميخوام(واسه خودم نميخوام) كه هيچ امكاناتي نداشته باشه(مثل 1100 يا j100 motorala) فقط بشه باهاش صحبت كرد ولي خيلي كوچيك باشه. هست؟
---------
با تشكز فراوان....

امروز پايتخت بودم
فروشگاه مديا w950 رو ميداد 355 بدون گارانتي
يه مغازه ته همون طبقه ميداد 300 تومن بازم بدون گارانتي. يعني شما ميگين جمهوري از 300 تومنم پايين تره؟
يه سوال واسه من پيش اومده: اونم اينكه گارانتي واقعا ميرزه كه 15% پولشو بدم؟
موقع خريد از كجا بايد بفهمم طرف سرم كلاه نذاشته؟ چه چيزايي تو پك w950 هست؟
-----------------------------------
هنوز داداشم دنبال pocket pc ميگرده. ميشه يه مدل خيلي خوب معرفي كنين.
حتما حتما GPS داشته باشه. اگه دوربينم داره ديگه از 3.2 پايين تر نباشه. ميشه چند تا مدل خوب معرفي كنين؟
-------------------------
يه گوشي هم ميخوام(واسه خودم نميخوام) كه هيچ امكاناتي نداشته باشه(مثل 1100 يا j100 motorala) فقط بشه باهاش صحبت كرد ولي خيلي كوچيك باشه. هست؟
---------
با تشكز فراوان....
300 تومن برای w950 قیمت خوبیه ولی با همین قیمت میشه گارانتی های متفرقه هم گرفت که با نداشتن گارانتی هیچ فرقی نمیکنه ;) به نظر من پول دادن به خاطر گارانتی گوشی بیهودست چون عمر مفید یه گوشی 2 سال و اگه بعد همون 2 سال هم مشکلی براش پیش بیاد عادیه و گارانتی ها هم اصولا 1 ساله پس گارانتی زیاد فایده نداره. برای خودتونم گوشی از چه مارکی خوشتون میاد و چقدر میخواید بودجه بزارید؟ به نظر من الان w200 نسبت به قیمتش گوشیه خوبیی هست و همه ی امکانات هم داره قیمتشم حدود 120 ایناست.

w950 تو جمهوری ميتونی تا 280 هم پيدا کنی.در مورد گارنتی هم تو سونی اريکسون من فقط تا حدودی سيتادل رو قبول دارم.ولی خودم اعتقادی ندارم.
تو پک هم اين لوازم هست:کيف،شارژر.کابل اتصال به کامپيوتر،cd نرم ارفزار ،cd نصب گوشی

گوشی ارزون قيمت هم j100 سونی اريکسون با قيمت حدود 50 60 گزينه خوبيه

اقا با سلام
من یه سونی کا800iدارم ولی عکاسی شبیه کا750است یعنی کیفیتش چندان خوب نیست
در ضضمن صداشم هم ضعیفه کسی میتونه بگه مشکل از کجاس؟
صدای k800 که پايين هستش.
برای دوربينم شما يه بار ديگه تنظيمات رو نگاه کن ببين همه رو رو بهترين حالات گزاشتيد!!!

خاموش شدن گوشی های سری 60

دوستان می خواستم در مورد خاموش شدن گوشی های سری 60 نوکیا مثل 6600 یا 6630 بدونم که چرا وقتی گوشی رو روشن می کنی بعد از مدت زمان نامشخص صفحه مانند fade شدن سفید میشه و در نهایت گوشی خاموش میشه. ضمنا در مورد گوشی مذکور یک بار برای اون ویروسی که باعث خاموش شدن گوشی میشه چک کردم که ویروسی وجود نداشت و حتی یکبار هم گوشی رو دادم فلش کردن اما تاثیری نداشت در مورد باطری هم شنیده بودم می تونه تاثیر گذار باشه که باطری رو تعویض کردم و همین طور شارژر که باز هم این اشکال تکرار میشد. جالبه بدونید هنگامی که برنامه ای مثل پشه کش (Anti Mosquito) یا برنامه پخش صوت که معمولا این جور برنامه ها یک رشته از انرژی باطری رو پیوسته هدر میدن، در حال اجرا بود گوشی به هیچ وجه خود به خود خاموش نمی شد اما باطری سریع تر تمام میشد. ممنون

آخرین ویرایش:
اقا با سلام
من یه سونی کا800iدارم ولی عکاسی شبیه کا750است یعنی کیفیتش چندان خوب نیست
در ضضمن صداشم هم ضعیفه کسی میتونه بگه مشکل از کجاس؟

سلام دوست گرامی. در مورد سری های سونی بگم که در سری W بیشتر تمرکز سونی روی صدای گوشی هست. در سری K دوربین فاکتور مهم هست. در سری های دیگه که بر میگرده به اقتصادی بودن. بیزینسی و...

اما دوربین کا810 بگم که واقعا خیلی دوربینه تمیزی هست. شما دستت رو تکون بده با سرعت بالا اما عکس بگیر میبینی که عکس با کیفیتی تحویلت میده. حتما تنظیمات دوربین رو یه چک کن. از نظر اینکه میگی کیفیتش پایین هست چیه؟؟؟

اخه صداش از کا750 کمتره؟؟
دوربین که کیفیتش رو عالی بقیه چیز ها هم که پیش فرضند حالا چی کار کنم؟

بله صداش بلند نيست
راجع به دوربينم به جز پايين بودن تنظيمات چيزه ديگه به نظرم نميرسه

Se W960 الان چند قیمته تو بازار ؟
هنوز وارد بازار نشده

آقایون یک سوال!
من هنوز واسه سیم کارتم تنظیماتgprs نیموده! توی سایت ایران چرت هم نوشته این کد رو وارد کنید ولی این کد نمیفهمم سر و تهش چیه و کجاس؟

درصورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، می توانید از تاریخ 10 اسفند با شماره گیری [YES/OK] #5*3*130* این اطلاعات را دریافت نمایید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or