موبايل!

سلام.
37.gif

بچه ها من دیروز رفتم یه شارژر گرفتم.مشکلی نداشت.
162.gif
یه چند ساعتی مثل همیشه شارژ شد یهو نگاه کردم دیدم روش نوشته مشکل در هنگام شارژ.شارژ رو متوقف کن.حسب الامرش عمل کردم این دفعه دیدم سیم کارتم سوخته.اول اینکه نمیدونم چرا اینطوری شده و دوم این که برم دوباره سیم کارت بگیرم دوباره نکنه بسوزه.مشکل از گوشیمه یا چی؟
گوشیم هم که w550 هستش.
ممنون میشم جواب بدین.

سلام
من یکی از دوستام یه P990 خریده نو هست ولی یه مشکل عجیبی داره دکمهای گوشی کار میکنن ولی صفحه حسیش کار نمیکنه هر کاری کردیم درست نشد یعنی مشکل از کجاست :confused:

سلام.
37.gif

بچه ها من دیروز رفتم یه شارژر گرفتم.مشکلی نداشت.
162.gif
یه چند ساعتی مثل همیشه شارژ شد یهو نگاه کردم دیدم روش نوشته مشکل در هنگام شارژ.شارژ رو متوقف کن.حسب الامرش عمل کردم این دفعه دیدم سیم کارتم سوخته.اول اینکه نمیدونم چرا اینطوری شده و دوم این که برم دوباره سیم کارت بگیرم دوباره نکنه بسوزه.مشکل از گوشیمه یا چی؟
گوشیم هم که w550 هستش.
ممنون میشم جواب بدین.

سلام

یا مشکل از شارژر یا آی سی شارژ گوشی: توضیح میدم:

ممکن شارژر که شما خریدی افت و نقص ولتاژ داشته و بار منفی رو گوشی وارد شده رو آی سی سیم کارت فشار میاد و ولتاژ سیم که 1.5 هست به 3 و بالاتر افزایش پیدا میکنه..

را حل:
حالا شما یک شارژر اصلی یعنی اونی که تو جعبه هست از یکجا گیر بیار تست کن اگه باز هم پیغام قبلی اومد از گوشی اگه نیومد سیم کارتت رو عوض کن و با یک شارژر از همین جنس خوب پیدا من شارژ کن
در ضمن سیم کارت رو تو گوشی دیگه هم تست کن
موفق باشی...

سلام
من یکی از دوستام یه P990 خریده نو هست ولی یه مشکل عجیبی داره دکمهای گوشی کار میکنن ولی صفحه حسیش کار نمیکنه هر کاری کردیم درست نشد یعنی مشکل از کجاست :confused:

سلام

اون کیبورد گوشی رو با همون پیچ گوشتی خودش کامل باز کنید گوشی رو روشن کنید اگه درست شد فبه ها همونجا گوشی رو از تو منو ریست فکتوری کنید و بعد کیبورد رو ببندید اگه نشد...

گوشی باید فلش بشه نه کامل باید UI SET بشه که باید اگه تهران هستید برید در ورودی الا عدین خارج از پاساز سمت پل کنر اون آب میوه فروشه تعمیرات کاوش یا تیم کاوش برات درستش میکنن

موفق باشید...

سلام ، من یه K750 دارم دوربینش قاطی کرده
نمیدونم از ضربه است ازچیه
کاور دوربین رو که باز می کنی میره تو دوربین بلافاصله برمی گرده تصویری هم نشون نمیده
از منو هم بری بازهم همینه
--------
یه سوال دیگه این Master Reset میخوام بکنم یه کد میخوام که Phone Lock هست این کد رو از کجا گیر بیارم؟؟

سلام ، من یه K750 دارم دوربینش قاطی کرده
نمیدونم از ضربه است ازچیه
کاور دوربین رو که باز می کنی میره تو دوربین بلافاصله برمی گرده تصویری هم نشون نمیده
از منو هم بری بازهم همینه
--------
یه سوال دیگه این Master Reset میخوام بکنم یه کد میخوام که Phone Lock هست این کد رو از کجا گیر بیارم؟؟

0000 هست
اما این مشکل شما با رایت شدن R1CA021 و با فلش راه میوفته;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or