موبايل!

مثلا چی کار میشه کرد واسه سونی اریکسون؟؟؟
1436.gif

چون میدونی که من w810 رو دزد زد.... ولی 1 هفته هست که دوباره w810 خریدم ولی ایندفعه چنج
4628.gif

چون واقعا از لحاظ پخش mp3 ازش راضی بودم

جواد جون متاسفانه به غیر از w810

مثلا چی کار میشه کرد واسه سونی اریکسون؟؟؟
چون میدونی که من w810 رو دزد زد.... ولی 1 هفته هست که دوباره w810 خریدم ولی ایندفعه چنج
چون واقعا از لحاظ پخش mp3 ازش راضی بودم

خوب میتونید از راه سخت افزاری عمل کنید....
یعنی کپسولی صدای گوشیهایی که روی w810 هم میخوره مثل w850 بگیری بندازی روش...خیلی تاثیر داره..یکی از دوستان این کار رو کرده بود..فکر کنم 15ت خرج داشت...

سلام دوستان،
ببخشيد كسي ميدونه كه در حال حاضر تو تهران قيمت N95 چنده؟ آيا پايين اومده نسبت به يه ماه اخير يا نه؟
مرسي

سلام مریم خانوم
N95 قیمت افغانستان بدون رجیستر 560000 شده
و در مشهد 1300 فروخته میشه رجیستر شده
اما انتظار میره با کاهش قیمت اونجا تا چند ماه آینده در تهران شاهد افت قیمت بشیم

خوب میتونید از راه سخت افزاری عمل کنید....
یعنی کپسولی صدای گوشیهایی که روی w810 هم میخوره مثل w850 بگیری بندازی روش...خیلی تاثیر داره..یکی از دوستان این کار رو کرده بود..فکر کنم 15ت خرج داشت...

من نرم افزاری منظورم بود برای افزایش صدا به غیر از w850 :

نرم افزار JET AUDIO یک قسمت داره به اسم RECORDING
از قسمت سورس گزینه MONO OUT رو انتخاب کنید و آهنگ مورد نظر رو با مدیا پلیر پخش کنید و گزینه استارت رو بزنید تا صدا رکورد شه با بلا بردن ولوم و اکولایزرها میتونید کیفیت آهنگ رو ببرید بالا در ضمن این روش یرای تمام سری W به غیر از W810-W850 صدق میکنه و صدا رو شدیدا افزایش میده این کار برای اولین بار توسط خودم انجام شد و تو سایت GSM ARENA , MOBILESTAN.NET دو سایت بزرگ ایرانی و اروپایی مورد توجه قرار گرفت و به نام خودم ثبت شد امیدوارم این کار رو با موفقیت انجام بدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or