موبايل!

...كه قيمتش نسبت به بقيه گارانتي ها خيلي بيشتره.(مثل اتصالات كه كلي ميكشه رو پول گوشي)
خب درسته ولی از اون طرف اگه مشکلی پیش اومد خب ساپورت میکنه و مشکلاتی که واسه lover_pc_games پیش اومده برات پیش نمیاد...

خب درسته ولی از اون طرف اگه مشکلی پیش اومد خب ساپورت میکنه و مشکلاتی که واسه lover_pc_games پیش اومده برات پیش نمیاد...
با گارانتی بدون گارانتی.... هیچ فرقی نمیکنه.... هیچ وقت یادم نمیره سره 3650 که چندین سال پیش خریده بودم چه بلایی سرم اورد این اتصالات...خیر سرشون معتبر ترین گارانتی nokia هستن :sick:

سلام
برای 3650 Nokia از وقتی که اومده, Update ای اومده که Firmwareاش یا همون سیستم عامل Symbianاش رو آپدیت کنه؟

دوست عزیز گوشی ای نوکیا سال 2004 از زمان تولید سری N دیگه آپدیتی براش نیومد مگر فایل repire برای حل باگ های نرم افزاری;)

من یه سوال داشتم من بودجم دور و بر 200 تا 220 تومن می خوام یه گوشی بخرم نمیدونم چی بخرم خودم از سامسونگ دی 820 خوشم اومده حالا به نظر شما خوبه یا نه؟یا اصلا چی بخرم؟؟

من یه سوال داشتم من بودجم دور و بر 200 تا 220 تومن می خوام یه گوشی بخرم نمیدونم چی بخرم خودم از سامسونگ دی 820 خوشم اومده حالا به نظر شما خوبه یا نه؟یا اصلا چی بخرم؟؟
خوب شما که از سامسونگ خوشت اوده D900 بخر قیمتش هم فکر کنم 270 باشه البته از D820 خیلی بهتره ;)

سلام دوستان میشه قیمتw900رو بگید همچنین بین و900 وپی 990 کدومشون رو ترجیح میدید
دست 2 w900 رو 500 پيدا کنی خوبه p990 هم طبقه گفته رضا جان الان حدود 330 هستش..خوب به نظره خودم p990 مي عرضه نسبت با قيمتی که داره.ولی من خودم به شخصه خيلی با صدا و تصوير و همچنين بازی های w900 حال ميکنم

سلام
گوشی من w550 هستش.نمیدونم چرا قاطی کرده.این علامت باتری که گوشه بالای صفحه هست گاهی ناپدید میشه.دوباره میادش.
297.gif

کسی میدونه دردشه چیه؟
299.gif

سلام
گوشی من w550 هستش.نمیدونم چرا قاطی کرده.این علامت باتری که گوشه بالای صفحه هست گاهی ناپدید میشه.دوباره میادش.
297.gif

کسی میدونه دردشه چیه؟
299.gif

سلام
مهسا خانوم SW گوشی شما باید R1DB005 باشه با مستر ریست به احتمال زیاد درست میشه اما اگه نشد.
باید گوشی شما فلش بشه برای این کار به جایی که تعمیرات موبایل داره مراجعه کنید و باید با باکس SE3 فلش شه تا CID گوشی شما CLEAR بشه و بتونه رابط سخت افزار باتری رو صفحه نمایش رو بشناسه در ضمن میتونید با آپدیت سرویس هم اگه ADSL دارید گوشی خودتون رو آپدیت از رو خود سایت سونی اریکسون انجام بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or