خب درسته ولی از اون طرف اگه مشکلی پیش اومد خب ساپورت میکنه و مشکلاتی که واسه lover_pc_games پیش اومده برات پیش نمیاد......كه قيمتش نسبت به بقيه گارانتي ها خيلي بيشتره.(مثل اتصالات كه كلي ميكشه رو پول گوشي)
خب درسته ولی از اون طرف اگه مشکلی پیش اومد خب ساپورت میکنه و مشکلاتی که واسه lover_pc_games پیش اومده برات پیش نمیاد......كه قيمتش نسبت به بقيه گارانتي ها خيلي بيشتره.(مثل اتصالات كه كلي ميكشه رو پول گوشي)
با گارانتی بدون گارانتی.... هیچ فرقی نمیکنه.... هیچ وقت یادم نمیره سره 3650 که چندین سال پیش خریده بودم چه بلایی سرم اورد این اتصالات...خیر سرشون معتبر ترین گارانتی nokia هستنخب درسته ولی از اون طرف اگه مشکلی پیش اومد خب ساپورت میکنه و مشکلاتی که واسه lover_pc_games پیش اومده برات پیش نمیاد...
سلام
برای 3650 Nokia از وقتی که اومده, Update ای اومده که Firmwareاش یا همون سیستم عامل Symbianاش رو آپدیت کنه؟
خوب شما که از سامسونگ خوشت اوده D900 بخر قیمتش هم فکر کنم 270 باشه البته از D820 خیلی بهترهمن یه سوال داشتم من بودجم دور و بر 200 تا 220 تومن می خوام یه گوشی بخرم نمیدونم چی بخرم خودم از سامسونگ دی 820 خوشم اومده حالا به نظر شما خوبه یا نه؟یا اصلا چی بخرم؟؟
من از نظر انتن دهی و صدا میگمخوب شما که از سامسونگ خوشت اوده D900 بخر قیمتش هم فکر کنم 270 باشه البته از D820 خیلی بهتره![]()
دست 2 w900 رو 500 پيدا کنی خوبه p990 هم طبقه گفته رضا جان الان حدود 330 هستش..خوب به نظره خودم p990 مي عرضه نسبت با قيمتی که داره.ولی من خودم به شخصه خيلی با صدا و تصوير و همچنين بازی های w900 حال ميکنمسلام دوستان میشه قیمتw900رو بگید همچنین بین و900 وپی 990 کدومشون رو ترجیح میدید
سلام دوستان میشه قیمتw900رو بگید همچنین بین و900 وپی 990 کدومشون رو ترجیح میدید
سلام
گوشی من w550 هستش.نمیدونم چرا قاطی کرده.این علامت باتری که گوشه بالای صفحه هست گاهی ناپدید میشه.دوباره میادش.![]()
کسی میدونه دردشه چیه؟![]()
مرسیاحتمالاً با يه ريست نرم افزاری يا آپ ديت فريم ور مشکلتون حال بشه
سلام
گوشی من w550 هستش.نمیدونم چرا قاطی کرده.این علامت باتری که گوشه بالای صفحه هست گاهی ناپدید میشه.دوباره میادش.![]()
کسی میدونه دردشه چیه؟![]()