موبايل!

راستش اين گوشيه 5700 قشنگ نيست دوربينشم پايينه من اصلا از گوشي نوكيا خوشم نميومد ولي تنها گوشي كه خوشم اومد ازش همين N95 بود .صبر ميكنم تا ارزون تر بشه.مرسي
راستي در مورد اين Gigabyte كه تيونر هم داره نظرتون چيه؟

شاهکار گفتم از نظر موسیقی ....کمپانی Gigabyte ...طبق اطلاعاتی که از این گوشی دارم سیستم DVB این گوشی تحت پوشش ایران نیست یعنی SEARCHING.. نمیتونه انجام بده و فقط شاید بتونه کانال های ایرانی رو بگیره;)

دارای ریسیور آنالوگ
gigabyte-i120_00.jpg

دارای ریسیور دیجیتال
gigabyte-t600_00.jpg

سلام دوستان،
ببخشيد كسي ميدونه كه دوربين براي M600i تو ايران پيدا ميشه؟ اگه هست از كجا ميتونم بگيرم و قيمتش چنده؟
مرسي

سلام دوست عزیز
CID 59 یعنی نسخه نرم افزاری M600 , W950 قابلیت پشتیبانی از دوربین را ندارند;)

سلام دوست عزیز
CID 59 یعنی نسخه نرم افزاری M600 , W950 قابلیت پشتیبانی از دوربین را ندارند;)
مرسي
با اين ترتيب من بدبخت شدم.گوشيرو فروختم به يكي گفتم دوربينم براش هست:biggrin1: (حالا بايد دنباله سوراخ موش بگردم:punish: )

کسی تا حالا اسم برنامه ی Sms Arabic رو شنیده برای Se P990 ؟

بله دوست عزیز هست و کار هم میکنه اما متاسفانه کرک نشده تا به حال و 10 روز بیشتر کار نمیکنه در ضمن برای M600-P990-W950 نیز کار میکنه خودم تست کردم...
تاریخ گوشی رو حتما روی november 2006 تنظیم کن اول
نرم افزار رو داخل گوشی نصب کن دوم
وارد نرم افزار شو و گزینه enabel arabic رو بزن
بعد پیغام میده گوشی رو ریست دستی یعنی خاموش کن بعد روشن
وقتی گوشی اومد بالا سریعا تاریخ گوشی رو تاریخ 2007 کن
تموم...
دریافت نرم افزار:
View attachment 2638

آخرین ویرایش:
آقا...گوشی منو پنچ شنبه دزد زد برد :( گوشیم سریال اصلی بود.و..الان من imei رو دادم کلانتری و بعد بردم مخابرات.... میخاستم ببینم چند درصد احتمال داره پیدا بشه؟؟؟ میخاستم بدونم که این دزدا جوری میتونن که سریال گوشی رو به هم بزنن که گوشی پیدا نشه؟

آقا...گوشی منو پنچ شنبه دزد زد برد :( گوشیم سریال اصلی بود.و..الان من imei رو دادم کلانتری و بعد بردم مخابرات.... میخاستم ببینم چند درصد احتمال داره پیدا بشه؟؟؟ میخاستم بدونم که این دزدا جوری میتونن که سریال گوشی رو به هم بزنن که گوشی پیدا نشه؟

جواد جون ناراحت شدم:(( اما...اگر گوشی شما سونی اریکسون باشه با باکس SE 3 میشه سریالش رو عوض کرد اگر از سری زیر 2006 نوکیا باشه با باکس UNIVER میشه سریالش رو عوض کرد
اما در هر صورت گوشی رو پیدا نمیکنی به دلیل زیر:
زمانی گوشی شما پیدا میشه که توش SIM باشه و طرف یک زنگ بزنه تا IM گوشی شما به مخابرات SEND بشه و مکان یابی بشه...
اگر هم حرفه ای باشه SIM نمیزاره و قطعاتش رو به صورت جدا به تعمیرکارا میفروشه مثل LCD-BUZER-SPEAKER

منم واقعا متاسفم.
بعد میخواستم ببینم چرا هیچ بازی رو این p910 نصب نمیشه؟(یعنی میشه ولی نمیاد.):(

جواد جون ناراحت شدم:(( اما...اگر گوشی شما سونی اریکسون باشه با باکس Se 3 میشه سریالش رو عوض کرد اگر از سری زیر 2006 نوکیا باشه با باکس Univer میشه سریالش رو عوض کرد
اما در هر صورت گوشی رو پیدا نمیکنی به دلیل زیر:
زمانی گوشی شما پیدا میشه که توش Sim باشه و طرف یک زنگ بزنه تا Im گوشی شما به مخابرات Send بشه و مکان یابی بشه...
اگر هم حرفه ای باشه Sim نمیزاره و قطعاتش رو به صورت جدا به تعمیرکارا میفروشه مثل Lcd-buzer-speaker
از زندگی نا امیدم کردی :( آخه چرا؟؟؟ نمیدونی تو این چند روز چه قدر بد شانسی آوردم.... هنوز پول گوشی رو نداده بودم که دزدینش... الان باید پول چیزی رو که وجود نداره رو بدم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or