موبايل!

امین جون واسه 1100 فرم وری سراغ نداری:biggrin1:
نه امین جون دیگه زیمنس برای گوشی های تولید قبل زیمنس بنکیو نرم افزار آپدت نداره
جمله بالا شوخی بود;)
میدونم اپدیت نداره ولی گفتم شاید اون موقع واسش چیزی بوده که من اپدیتش نکردم!

آقا من فکر می کنم کسی که جوابمو داده با 800 اشتباه گرفته ، دوباره می پرسم:
سلام.
خوب من چجوری میتونم فرم ویرشو آپدیت کنم؟؟ از کجا بخرم؟؟
راستی یه سری سوال دیگه هم دارم:
--------------------------------------------------
با w810i چند ساعت پشت سر هم میشه آهنگ گوش داد؟؟
------------------------------------------------------------------
روزانه 1 ساعت حرف میزنم
روزانه 2-3 میخوام آهنگ گوش بدم(راه مدرسه!)
بعضی روز ها 5-6 ساعت میخوام آهنگ گوش بدم(مثلا شاید یه روز خواستم برم بیرون!)

810 با این مقدار مصرف من برام چند روز کار می کنه؟؟

سلام.
خوب من چجوری میتونم فرم ویرشو آپدیت کنم؟؟ از کجا بخرم؟؟
راستی یه سری سوال دیگه هم دارم:
--------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
روزانه 1 ساعت حرف میزنم

w810i ميگن چون محافظ لنز دوربين نداره مشكل ساز شده!!!

مهبد جان من خودم w810 دارم سوالی بود رد خدمتم... ولی اول بذار همین سوالات رو جواب بدم

خوب من چجوری میتونم فرم ویرشو آپدیت کنم؟؟
صفحه قبل جواب شما رو دادند دیگه
توی اسپویلر هست دیگه
2296.gif

از کجا بخرم؟؟
چی رو؟؟؟ گوشی رو یا فرم ور رو؟؟؟
1436.gif

در حالتی گوشی خاموش هست و از طریق walkman آهنگ گوش میدی با هدفون 25 تا 30 ساعت، بدون هدفون 15 تا 20 ساعت (البته با آخرین بلندی صدا)

اگر گوشی روشن باشه و شارژش هم 100% ، حدود 5 ساعت با اسپیکر، و حدود 10 یا 12 ساعت با هد فون

روزانه 1 ساعت حرف میزنم
حدود 30 یا 40% شارژ می پرونه
127fs4730978.gif

فکر کنم با هد فون 20 % بپرونه

تو این حالت بالای 40 % شارژ میپره
4448.gif

با این اوصاف شما باید هر 1 روز در میون گوشیت رو شارژ کنی
مطمئن باش هر گوشی دیگه ای هم بگیری همینه

اگر سوال دیگه ای بود در خدمتم
ugly_cafe.gif

w810i ميگن چون محافظ لنز دوربين نداره مشكل ساز شده!!!

ببخشید یادم نمیاد راجع به دوربین 810 سوال داشته باشم؟!!!
یا شاید محافظ لنز به مدت زمان پخش موسیقی مرتبطه!؟!؟:):biggrin1::cheesygri

ببخشید یادم نمیاد راجع به دوربین 810 سوال داشته باشم؟!!!
یا شاید محافظ لنز به مدت زمان پخش موسیقی مرتبطه!؟!؟:):biggrin1::cheesygri
مهبد حان حالا جواب هایی که دادم به درد خورد یا نه؟؟؟ :)
دوربین w810 هیچ مشکلی نداره من خودم 6 ماه هست که دارم باهاش کار میکنم تا حالا بیشتر از 5000 تا عکس گرفتم کوچکترین مشکلی نداشتم(کور بشه چشم حسود،الان میریم عکس بگیریم دوربینش میترکه)

مهبد حان حالا جواب هایی که دادم به درد خورد یا نه؟؟؟ :)
دوربین w810 هیچ مشکلی نداره من خودم 6 ماه هست که دارم باهاش کار میکنم تا حالا بیشتر از 5000 تا عکس گرفتم کوچکترین مشکلی نداشتم(کور بشه چشم حسود،الان میریم عکس بگیریم دوربینش میترکه)
نه من با شما نبودم جواباتون عالی خیلی خیلی ممنون پیغام خصوصی فرستادم که آیدی یاهو میخوام ، بعدش هم من اون پستم با پست بالایی شما هست که من راجع به واکمن پرسیدم ایشون اومده از محافظ لنز حرف میزنه!!!
-------------------------------------
خوب جواب پیغام خصوصیمو ندادی الان می پرسم
مگه این قابلیت 30 ساعت پخش در هنگام خاموشی گوشی مخصوص w700-w900-w800 نیست؟ آخه GSMArena فقط اینا رو نوشته! بعد شما آپدیت کردی فرم ویرتو؟ رمت چنده؟ سرعت گوشیت چطوره؟
چنج و اصلش فرقی می کنه که پول بیشتر بابت اصلش بدم؟؟
بعد این اصل مالزی 2 کابله اش چه فرقی با معمولیش داره اون کابله به چه دردی می خوره؟
تو جعبه اش این 3 جفت لاستیک ها هستند؟؟
هدست گوشیهای بهتر مثل w900 بهش میخوره؟؟ یا هدست های کنترل دار؟؟
این سیستم Megabass رو داره؟؟
از لحاظ بازی چطوره؟
صدای اسپیکرش نسبت به 800 چطوره؟؟ کلا چطوره؟ تو مدلای مختلف و ساخت جاهای مختلف فرقی هم داره؟
سنگاپوری هم داره؟
میتونی یه لیست به روز از قیمت همه مدلهاش بزاری؟
ببخشید سوالهای زیادی پرسیدم:d

آخرین ویرایش:
نه من با شما نبودم جواباتون عالی خیلی خیلی ممنون پیغام خصوصی فرستادم که آیدی یاهو میخوام ، بعدش هم من اون پستم با پست بالایی شما هست که من راجع به واکمن پرسیدم ایشون اومده از محافظ لنز حرف میزنه!!!
بنده هم با شما نبودم با .... بودم.;) :) :cheesygri :biggrin1:

آقا این iphone چی شد؟؟؟

موندم تو کفش خیلی چیز خفنیه!!!

اگه اطلاعات کامل کامل از میخواین بگین بذارم.

میگم کسی نمیدونه کی توی ایران میاد؟؟؟

iphone_home.jpg

iphone_hero.jpg

iphone_inhandhome.jpg

iPhone

ببخشید دلم نیومد اطلاعات جامع این گوشی قدرتمند رو نذارم.
فقط یه مشکلی هست که این منابع رو دیگه حال نداشتم بنویسم چون از 10000 جا گرفتم.

.......................................................................................
بررسی iPhone شرکت Apple

مدتی است که از معرفی iPhone شرکت اپل می گذرد . این دستگاه که همه منتظر ورود آن به بازار موبایل هستند یک iPod با صفحه نمایش بزرگ ، یک گوشی تلفن همراه ، یک ترمینال متحرک اینترنت (mobile Internet terminal ) ، یک دوربین دیجیتال و یک portable PIM organizer در یک دستگاه می باشد .

ویژگیهای منحصر به فرد این دستگاه وجود سیستم عامل X و صفحه نمایش لمسی حساس به انگشتان دست است که نیازی به قلم ندارد .
این مدل بسته به درخواست کاربر دارای 4 یا 8 گیگا بایت حافظه داخلی می باشد که البته فضای بسیار زیادی برای موزیک و عکسها و فایلهای شماست و از این نظر مشابه iPod می باشد . این مدل دارای صفحه نمایش لمسی TFT 3.5 اینچی با رزولوشن 480*320 پیکسل می باشد . اما بر خلاف iPod این دستگاه دارای دوربین 2 مگاپیکسل می باشد . همچنین دارای accelerometer می باشد که به شما امکان انتخاب حالت تصویر بصورت landscape ویا portrait را می دهد . پهنای دستگاه فقط 11.6 میلیمتر است .

iPhone قابلیت عملکرد در چهار باند GSM/EDGE را داراست . اما از 3G/HSDPA پشتیبانی نمی کند . همانطور که مشخص است این دستگاه یک اسمارت فون فوق العاده است که علاوه برنقش کلاسیک گوشی تلفن همراه یعنی گرفتن تماس امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می دهد . علاوه بر این دارای ( Wi-Fi (802.11b/gو بلوتوث ورژن 2 می باشد .

از دیگر ویژگیهای منحصر به فرد این مدل وجود Proximity sensor می باشد که بصورت خودکار وقتی که نزدیک گوش می شود صفحه نمایش خاموش می شود و Ambient light sensor نیز بصورت خودکار روشنی تصویر را تنظیم می کند .

از دیگر تواناییهای این دستگاه چند رسانه ایی طراحی منحصربه فرد برای اینترنت و وب بروزر عالی آن است . وب بروزر استثنایی این دستگاه Safari web browser می باشد که دارای Google search و نرم افزارهای Google Maps می باشد و می توانند شما را به سراسر جهان ببرد . متاسفانه دستگاه فاقد گیرنده GPS است .

البته کارایی دستگاه با استفاده از برنامه هایی که برای Mac OS X طراحی شده است افزایش می یابد . این دستگاه فعلا در آمریکا عرضه شده است و باید منتظر ورود آن به بازارجهانی در June 2007 ماند .

قیمت اولیه این دستگاه برای شبکه های Cingular با ظرفیت 4 گیگابایتی 499 و برای 8 گیگابایتی 599 دلار آمریکا با دوسال گارانتی می باشد
................................................................................................
iPhone گوشی جدید Apple

دو روز پیش شرکت Apple، گوشی خود را موسوم به iPhone معرفی کرد، این گوشی همان طور که در تصویر آن می توان دید فاقد صفحه کلید است و تنها دارای یک کلید دارد.

تمام کارهای گوشی جدید اپل با استفاده از صفحه نمایش لمسی آن انجام می گیرد و نکته ی جالب درباره ی این محصول جدید آن است که، زمانی که در حال صحبت با تلفن هستید و آنرا را در کنار گوش خود قرار داده اید حسگرهای حرارتی صفحه ی نمایش متوجه می شوند و خاصیت لمسی نمایشگر موقتا غیرفعال می شود تا کلیدی به اشتباه زده نشود.

این محصول به عبارتی یک iPod نیز می باشد چرا که توانایی کم نظیری در بین تلفنهای همراه برای پخش فایلهای صوتی و تصویری دارد. صفحه ی نمایش نسبتا بزرگ آن کاربر را برای دیدن تصاویر و قطعه های تصویری یاری می کند، دوربین 2 مگاپیکسلی این محصول نیز به برتری های آن می افزاید و در نهایت حافظه ی 4 تا 8 گیگابایتی آن خیال کاربر را درباره ی حافظه راحت می کند.

کاربر به وسیله ی این گوشی به راحتی و با استفاده از تکنولوژی هایی نظیر WiFi به اینترنت متصل می گردد و در اینترنت می تواند با استفاده از سرویس هایی نظیر سرویس Google Earth نقشه ی راهها را مشاهده کند. همچنین او می تواند ایمیل های خود را چک کرده و یا از طریق iTunes آهنگ های روز را خریداری و دانلود نماید.

این گوشی دارای یک صفحه کلید مجازی نیز می باشد که همانند صفحه کلید کامپیوتر است و شما به راحتی و با استفاده از انگشتان خود می تواند متن مورد نظر را تایپ کنید. محیط نرم افزاری iPhone نیز بسیار زیبا و کارآمد است.

قبل از این طرحهای گوناگونی برای iPhone ساخته شده بود که می توانید برخی از آنها را در اینجا ببینید، اما سرانجام این طرح انتخاب شد.

اپل (Apple) امیدوار است تا با عرضه ی این محصول بتواند جایی در بازار گوشی های همراه پیدا کند و رقیبی برای نوکیا (Nokia) و دیگر سازندگان بزرگ موبایل باشد.

این گوشی سه ماه دیگر عرضه خواهد شد و با قیمتی بین 300 تا 500 دلار آمریکا، بفروش می رسد. هم اکنون شرکت Apple بعد از مایکروسافت بزرگترین شرکت کامپیوتری جهان است.

Today, at Macworld 2007 Apple announced the long-awaited iPhone - a widescreen iPod, a mobile phone, a mobile Internet terminal, a digital camera and a portable PIM organizer all-in-one. Some of the most exciting features of the iPhone include the OS X it runs on and touchscreen control with multi-finger gestures with no need for a stylus whatsoever.

Apple iPhone

Equipped with 4 or 8GB of integrated memory, the Apple iPhone has got more than the needed storage space to bring your photos, videos and music to life straight into your palm. It's much like iPod in that respect and features a large 3.5" touchscreen TFT display with a resolution of 320x480 pixels. But unlike an iPod it can take pictures with the integrated 2 megapixel camera. It even has an accellerometer which allows it to tell whether you are holding the device in landscape or portrait mode so that it can turn the display orientation correspondingly. And all that mobile virtuosity comes at the meager thickness of 11.6 mm.

Audio player • email client • maps • stocks

A quad-band GSM/EDGE mobile (sorry, no 3G/HSDPA support), the iPhone is a truly amazing smartphone that can not only make and receive calls, but can also store your contacts, tasks, notes, calendar events, etc., as well as synchronize them seamlessly with the PC. If that's not enough the device also has Wi-Fi (802.11b/g) and Bluetooth 2.0 support. Some sweet highlights of the device are the Proximity sensor, which turns the display off when you lift the iPhone to your ear, as well as the Ambient light sensor that automatically adjusts the display's brightness.

Web browser • virtual QWERTY keyboard • in-call menu • voicemail

The other strengths of this multimedia device are more or less Internet-oriented, since the iPhone offers exceptional web browsing capabilities thanks to the Safari web browser with integrated Google search plus the Google Maps application that can take you all over the world - unfortunately without a GPS receiver. The user experience can be further enhanced through the use of various widgets, well-known and loved by all users of the Mac OS X.

Photo viewer • browsing music albums

Apple would be offering the iPhone to end customers in USA through the Cingular networks. Unfortunately, the device is expected to become commercially available in June 2007 only after it's approved by the FCC. Market availability in Europe is expected no sooner than Q4 2007, and as late as early 2008 in Asia. Initial pricing in Cingular networks will be 499$ for the 4GB model and 599$ for the 8GB one - both with a two-year contract
................................................................
معرفي iPhone
شركت اپل در ماه ژانويه و در نخستين همايش مهم خود در سال 2007 ميلا‌دي، ورود خود به حوزه تلفن‌هاي همراه هوشمند را با معرفي iPhone اعلا‌م كرد. اپل در اين همايش پرحاشيه، گوشي جديد خود را كه از قابليت‌هاي پيشرفته و منحصربه‌فردي بهره مي‌برد، در معرض ديد همگان قرار داد. iPhone يك گوشي هوشمند مجهز به نمايشگري 5/3 اينچي و عريض با وضوح بالا‌ است. اين صفحه‌نمايشِ حساس به لمس، از فناوري‌هاي انحصاري و ثبت‌شده اپل استفاده مي‌كند.

اين فناوري علا‌وه بر تشخيص تماس‌هاي سهوي و ناخواسته با صفحه‌نمايش، امكان تعامل لمس چندگانه (از طريق تماس همزمان چند انگشت با نمايشگر) را فراهم مي‌كند. گوشي جديد اپل علا‌وه بر امكاناتي چون يك دوربين دو مگاپيكسلي و صفحه لمسي براي ارتباطات بي‌سيم، به ماجول‌هاي بلوتوث2 و واي‌فاي مجهز شده است و مي‌توان با استفاده از آن به اينترنت متصل شد و به مرور سايت‌هاي اينترنتي و ... پرداخت.

به گفته اپل نسخه ويژه‌اي از Mac OSX روي اين دستگاه نصب شده است و ابزارهايي مانند Widgetها روي آن قابل استفاده هستند. تعبيه حافظه‌هاي چهار و هشت گيگابايتي در دو نمونه از iPhone، عملا‌ً امكان استفاده از آن به عنوان يك آي‌پاد را نيز فراهم كرده است. اپل اعلا‌م كرده است كه اين گوشي در ماه ژوئن آينده در ايالا‌ت‌متحده عرضه خواهد شد. اين شركت همچنين زمان عرضه اين گوشي در اروپا و آسيا را به ترتيب نيمه دوم سال 2007 و سال 2008 ميلا‌دي اعلا‌م كرده است. قيمت دو نمونه مجهز به حافظه‌هاي چهار و هشت گيگابايتي iPhone، به ترتيب 499 و 599 دلا‌ر خواهد بود.

Apple TV به جاي iTV
اپل علاوه بر معرفي iPhone، جزئيات بيشتري از دستگاه iTV را كه پيشتر معرفي كرده بود، اعلام كرد. اين دستگاه كه با نام رسمي Apple TV عرضه خواهد شد و به منظور فراهم ساختن امكان ارتباطات كامپيوتر و تلويزيون براي پخش جريانيِ فايل‌هاي صوتي و تصويري در اتاق‌ نشيمن طراحي شده است. Apple TV به يك پردازنده ساخت شركت اينتل مجهز است و داراي چهل گيگابايت ديسك‌سخت داخلي است.

به گفته اپل با استفاده از اين دستگاه مي‌توان ويديوهايي با وضوحي تا 720p را نيز به صورت جرياني از طريق تلويزيون پخش كرد. Apple TV براي ارتباط با كامپيوتر به تراشه واي‌فاي با پشتيباني از استانداردهاي 802.11b/g/n مجهز شده و مي‌تواند از طريق پنج كامپيوتر به ارسال محتواي چندرسانه‌اي به تلويزيون بپردازد.

اپل اعلام كرده است كه اين دستگاه در ماه فوريه و با قيمت 299 دلار در معرض فروش قرار خواهد گرفت.
....................................................................................................
iPhone؛ يك iPod موبايل دار!
ديروز در كنفرانس مك ورد 2007 كمپاني اپل سرانجام روياي كاربرانش موسوم به iPhone را حقيقت بخشيد، iPhone يك iPod است با صفحه ي نمايشي پهن و بزرگ كه در عين حال يك گوشي موبايل، يك پايانه اينترنتي موبايل، يك دوربين ديجيتال و يك سازماندهنده ي امور روزانه نيز مي باشد. يكي از مهم ترين قابليتهاي iPhone توانايي اجراي OS X سيستم عامل محبوب اپل و كاربرانش به صورت تاچ اسكرين ميباشد و از آن مهم تر اينكه صفحه ي لمسي اين گوشي نيازي به هيچ نوع قلم ندارد و ميتوانيد به راحتي با انگشتانتان با آن كار نمائيد.

به همراه داشتن حافظه ۴ و يا ۸ گيگابايتي شما را قادر مي سازد تا هر مقدار كه نياز داريد عكس، ويدئو يا موسيقي با خود حمل كنيد.اين گوشي درست مثل يك iPod مي ماند كه به يك صفحه بزرگ 3.5 اينچ تاچ اسكرين با رزلوشن 320 در ۸۴۰ مجهز شده باشد ولي بر خلاف همه ي iPod هايي كه تا به حال در بازار عرضه شده اند اين گوشي توانائي عكاسي با استفاده از دوربين ۲ مگاپيكلسي كه در آن گنجانده شده است را داراست. از طرفي iPhone به گونه يي طراحي شده است كه امكان عكاسي در هر دو حالت Landscape و Portrait را فراهم مي آورد. از همه اينها مهم تر كه اين گوشي با كليه اين قابليتها طراحي بسيار زيبايي دارد و ضخامت آن تنها ۱۱.۶ ميلي متر است.

اين گوشي از 3g ساپورت به عمل نمي آورد ولي quad-badn ميباشد و از تكنولوژي EDGE و شبكه هاي GSM پشتيباني كاملي به عمل مي آورد. iPhone اسمارت فوني با قابليت ذخيره سازي نام و اطلاعات اشخاص، برنامه ها و يادداشتهاي روزانه، تقويم و قرارهاي ملاقات و... مي باشد كه به خوبي با يك PC ارتباط برقرار ميكند و اين اطلاعات را ردو بدل مي نمايد. اگر هنوز از امكانات iPhone راضي نشده ايد بايد بگويم كه WiFi و تكنولوژي Bluetooth 2.0 از ساير امكانات آن مي باشند. يكي از نكات جالب هوشمند بودن گوشي در زمان اتصال آن به هدفون است در اين زمان گوشي با استفاده از سنسوري كه در آن تعبيه شده است نور LCD را كاهش ميدهد.

از جمله موارد مهم تمايل و گرايش iPhone به امكانات مرتبط به اينترنت است، نسخه ي ويژه يي از مروگر وب Safari در iPhone گنجانده شده است و همچنين نرم افزارهايي مثل Google Search Plus و Google Map نيز بر روي اين گوشي نصب شده است. استفاده كنندگان iPhone تعداد زيادي widget يا همان نرم افزارهاي دم دستي كه بسيار هم محبوب كاربران Mac Os X هستند را در اختيار خواهند داشت.

اپل قصد دارد اين گوشي را در بين كاربران امريكائيش از طريق كمپاني مخابراتي Cingular عرضه نمايد. اما پيش بيني مي شود iPhone به صورت عمده و در بازار تجاري گوشي هاي موبايل در ژوئن 2007 عرضه گردد. ارائه آن در بازار اروپا به قطع زودتر از سه ماهه آخر 2007 نخواهد بود و احتمالا در ابتداي 2008 وارد آسيا نيز خواهد شد. قيمت پيش بيني شده براي عرضه آن توسط كمپاني مخابراتي Cingular براي نوع 4 گيگ اين گوشي 499 دلار و براي 8 گيگ آن 599 دلار است.
.....................................................................................................
سرانجام پس از مدتها حدس و شایعه، دستگاه iPhone رسما توسط اپل معرفی شد. این دستگاه در واقع مخلوطی از سه دستگاه مورد نیاز بازار است:
iPod با صفحه‌ی عریض بزرگ و قابل لمس، گوشی هوشمند با قابلیت استفاده‌ی آسان و دستگاهی کوچک و قابل حمل با امکانات مناسب اینترنتی.
اپل با توجه به این نیازهای بازار، iPhone را ساخته است که می‌تواند به تنهایی هرکدام از این دستگاهها یا به صورت همزمان همه‌ی آنها باشد.
درباره‌ی iPhone سوالات بی پاسخ زیادی وجود دارد که شاید تا عرضه‌ی رسمی این دستگاه به بازار بدون جواب بمانند. اما در ادامه‌ی این مطلب برخی مسائل روشن حال حاضر توصیح داده شده است...
iPhone به عنوان iPod؟
iPhone را صرف‌نظر از سایر قابلیتهایش می‌توان یک iPod تمام‌صفحه‌ی لمسی دانست. قابلیت پخش آسان و لذتبخش موسیقی،عکس و ویدیو حتی بهتر از قبل فراهم شده است. صفحه‌نمایش ۳.۵ اینچی iPhone با وضوح بالا آن را برای پخش ویدیو بسیار مناسب می‌کند و صفحه‌نمایش حساس به انگشت آن امکان کنترل و مرور در بین موسیقی،عکس و فیلم را حتی آسانتر، متنوعتر و لذتبخشتر از Click Wheel ممکن می‌سازد.
هم‌گام‌سازی و اتصال iPhone با Mac و PC به همان آسانی iPod و با کمک iTunes انجام می‌شود.

iPhone به عنوان گوشی موبایل؟
اگر iPhone را یک گوشی موبایل در نظر بگیریم، استفاده‌ی آسان و لذتبخش در موارد مربوط به تماسها و جستجوی بین لیست دوستان با کمک صفحه‌ی لمسی و انگشتان دست، امکان ایجاد کنفرانس صوتی ۳ نفره، قابلیت کاملا جدید و انحصاری Visual Voice Mail که امکان انتخاب و گوش دادن Voice Mail مورد نظر را بدون محدودیتهای قبلی فراهم میکند، آسانی نوشتن متن SMS با صفحه‌کلید مجازی QWERTY و غلطیابی خودکار، دوربین دو مگاپیکسلی و قابلیت مشاهده‌ی منحصر به فرد تصاویر آن را به عنوان یک گوشی قدرتمند و جذاب مطرح میسازد.

iPhone به عنوان یک دستگاه اینترنتی؟
مرورگر Safari با سازگاری مناسب با صفحات وب، نمایش کامل و صحیح آنها، قابلیت بزرگ و کوچکنمایی جالب و جستجوگرهای Google و Yahoo!، پشتیبانی از ارسال و دریافت نامه‌های HTML توسط Mail از طریق اکثر سرویسهای IMAP و POP3 که حتی امکان استفاده‌ی رایگان از IMAP یاهو را فراهم می‌کند، نقشه‌ها، مسیریابی و تصاویر ماهواره‌ای با Google Maps، سازگاری با Widgetها از جمله نمایش دهنده‌ی بازار سهام و وضعیت هوا، این دستگاه را به یک دستگاه اینترتی بسیار قدرتمند و کامل تبدیل می‌کند.

iPhone به عنوان یک گوشی هوشمند؟
صفحه‌نمایش قابل لمس این دستگاه که در انحصار اپل و با قابلیت تشخیص فرامین از طریق یک یا چند انگشت، تمیز دادن تماس با فشار(کلیک)، امکان بزرگنمایی و کوچکنمایی تصاویر و سایتها با حرکات انگشتها، استفاده از نسخه‌ای از OS X و در نتیجه امکان ایجاد برنامه‌هایی در سطح Desktop، امکانات بی‌سیم Bluetooth 2.0 + EDR، WiFi و EDGE و حسگرهایی که پس از تشخیص تماس گوش با صفحه برای صرفه‌جویی صفحه را خاموش میکنند، نور صفحه را در مواقع دیگر با نور محیط تنظیم می‌کنند، حالت افقی یا عمودی در دست داشتن دستگاه را خودکار تشخیص داده و فیلم، تصاویر، سایتها و... را متناسب با آن تغییر اندازه می‌دهند همگی نویدبخش هوشمند بودن iPhone در عین سادگی استفاده هستند. اگرچه قضاوت در این مورد را باید به زمان رسمی عرضه‌ی این دستگاه و یا زمانی که ابهامات موجود درمورد نسخه‌ی OS X موجود در این دستگاه و قابلیتهایش برطرف شود موکول کرد.

قیمت و تاریخ عرضه؟
این دستگاه از ماه June امسال در آمریکا، سه ماهه‌ی چهارم امسال در اروپا و سال ۲۰۰۸ در آسیا عرضه خواهد شد. مدل ۴گیگابایتی این دستگاه ۴۹۹دلار و مدل ۸گیگابایتی آن ۵۹۹دلار قیمتگذاری شده است.این قیمت با در نظر گرفتن دو سال قرارداد با Cingular اعلام شده است.

مشخصات فنی؟
- صفحه‌نمایش ۳.۵ اینچ عریض قابل لمس با وضوح ۴۸۰×۳۲۰ ، ۱۶۰پیکسل در اینچ
- دوربین ۲مگاپیکسلی
- ظرفیت ۴ یا ۸ گیگابایت
- GSM: Quad-band (MHz: 850, 900, 1800, 1900)
- ارتباط بی‌سیم Wi-Fi (802.11b/g) ، EDGE و Bluetooth 2.0
- عمر باطری برای گفتگو، پخش ویدیو و مرور : ۵ ساعت. برای پخش موسیقی: ۱۶ ساعت.
- پهنای ۱۱.۶ میلیمتری
- وزن: ۱۳۵ گرم
...........................................................................................................
توضیحات کاملا فارسی همراه با تصویر در مورد شاهکار جدید اپل : iphone (حالا نظرتون چیه)

--------------------------------------------------------------------------------
با سلام
محصولی معرفی کرد که در کمتر از ۲۴ ساعت قیمت سهام شرکت‌های رقیب و خودش رو تکون داد، محصولی به نام iPhone. به عنوان ساده‌ترین تعریف میشه گفت این محصول جدید از «ترکیب iPod و یک گوشی موبایل» به وجود اومده. اما باور کنید iPhone بیش از ترکیب این دوتاست. همین الان گوشی‌های زیادی هستند که MP3 Player هم دارند. تفاوت‌های iPhone رو از کم‌اهمیت‌ترین به پر‌اهمیت‌ترین می‌گم (اینجوری تا آخر مطلب رو می‌خونید!)

اولین تفاوت این محصول دیوانه‌کننده با بقیه‌ی گوشی‌های تلفن اینه که صفحه‌کلید نداره. در واقع مثل بسیاری از PDAهای موجود touch-screen داره. اما با یک تفاوت، دیگه لازم نیست با قلم کار کنید. به قول خود جابز «همه‌ی انسان‌ها به صورت مادرزادی قلمی دارند به نام انگشت». کار کردن با قلم اصلا راحت نیست ولی فشار دادن کلید‌های مجازی روی صفحه‌ی نمایش رنگی سه‌و‌نیم اینچی احساس خوبی داره. در کنار این،‌ لیستی از ویژگی‌های کم‌اهمیت‌تر هم هستند. مثلا شتاب‌سنجی که توی iPhone کار گذاشته شده تا وقتی دستگاه رو افقی می‌کنید بلافاصله تصویر رو افقی نشون بده و بالعکس

ویژگی مهم‌تر اینه که در این دستگاه کوچیک یک Max OS X تمام و کمال وجود داره. این ویژگی به Mac OS X در واقع از یک FreeBSD به همرای واسط گرافیکی تشکیل شده. اگر علاقه دارید به اینجا و اینجا سر بزنید. به هر حال یک سیستم عامل کامل مثل Mac OS X یعنی اینکه به راحتی روی موبایلتون فیلم و عکس می‌بینید یا وقتی با دوربین ۲ مگاپیکسل عکس می‌گیرید می‌تونید با دو تا انگشت، طرفین عکس رو روی صفحه بگیرید و فشارش بدید تا کوچیک بشه (جابز در نمایش iPhone جلوی همه همین کار رو کرد). خلاصه هر برنامه‌ای که دوست دارید روش می‌تونید نصب کنید.

این محصول رو اپل همینجوری بهتون تحویل نمیده، بلکه با یه قرارداد ۲ ساله با Cingular (همون AT&T) به مشتری داده می‌شه. و اما قرارداد فقط شامل تلفن نیست بلکه اتصال تمام‌وقت به GPRS رو هم شامل میشه. یعنی با گوشی موبایلتون هر وقت دلتون خواست و هر جایی که تلفن آنتن می‌ده می‌تونید ایمیلتون رو چک کنید یا با Google Talk چت کنید. از همه مهم‌تر اینکه گوگل یه نسخه‌ی مخصوص Google Maps برای iPhone روی دستگاه قرار داده. ترکیب این با چیپ GPS روی دستگاه رو دیگه همه می‌دونند یعنی چی! این رو هم در نظر بگیرید که از این به بعد وقتی جستجو می‌کنید گوگل نتایج (و تبلیغاتی) که از نظر جغراقیایی به شما نزدیک‌تر هستند نشون خواهد داد. اپل یه قرارداد هم با یاهو بسته تا کاربرهای iPhone از تکنولوژی به نام Push-IMAP استفاده کنند. به طور خلاصه یعنی اینکه وقتی براتون ایمیل میاد لازم نیست شما از سرور بپرسید آیا ایمیل جدید دارم یا نه (کاری که مثلا Outlook یا Thunderbird انجام می‌دهند) بلکه ایمیل به دستگاه موبایل «فرستاده می‌شود». (همین عملکرد ناقابل یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های BlackBerry محسوب میشه، متاسفانه این محصول هم اصلا توی ایران شناخته شده نیست.)

اما مهم‌ترین ویژگی این محصول جدید هیچ کدوم از این‌ها نیست. مهم‌ترین ویژگیش اینه که علاوه بر واسط شبکه‌ی GPRS واسطهای WiFi و Bluetooth هم داره. چرا این مهمه و چرا از بقیه‌ی ویژگی‌ها مهم‌تره؟ این ویژگی این‌قدر مهم هست که شرکتی مثل RIM که با محصولش سال‌هاست بازار خدمات اینترنت روی موبایل (GPRS) رو قبضه کرده با وجود تمام فشارها تا حالا حاضر نشده واسط WiFi روی BlackBerry نصب کنه. ولی اپل شجاعت این کار رو داشت و فقط به WiFi هم اکتفا نکرده بلکه Bluetooth رو هم برای محکم‌کاری گذاشته! یعنی الان iPhone سه تا واسط شبکه داره: GPRS، Bluetooth و از همه مهم‌تر WiFi. فرض کنید شما یک iPhone دستتون گرفتید و می‌خواهید یه ایمیل بفرستید، کدوم یکی از این‌ها رو انتخاب می‌کنید (در واقع ‌Bluetooth همون اول کنار زده میشه)؟ GPRS خیلی گرونه و پهنای باند زیادی هم نداره ولی همه جا هست، در عوض WiFi تقریبا مجانیه و پهنای باند بسیار بالاتری داره، اما همیشه در دسترس نیست. هیچ آدم عاقلی وقتی می‌خواد یه فیلم چند مگی رو (که همین الان با دوربین دستگاه ضبط شده) برای دوستش بفرسته، از طریق GPRS نمی‌فرسته (چون آخر ماه کمرش می‌شکنه!).

اهمیت دوم وجود Bluetooth و WiFi روی دستگاه‌های موبایل اینه که زمینه رو برای ظهور شبکه‌های جدیدی آماده می‌کنه که بهش می‌گن Pocket Switched Network
تصویر را ببینید

در 2 مدل 4 گیگاباتی : قیمت 499 دلار (تصویر را ببینید)

و مدل 8 گیگابایتی : قیمت 599 دلار (تصویر را ببینید
)

اما جزئیاتی از این گوشی :

+ ابعاد : طول : 115 میلی متر ، عرض : 61 میلی متر ، قطر : 11.6 میلی متر (تصویر را ببینید)
- مقایسه حجمی بین Motorola Q ، Treo 750 و Pearl : تصویر را ببینید .
- مقایسه با نوکیا 7610 : تصویر را ببینید .
- مقایسه با آی پاد 5 گیگی : تصویر را ببینید .
- مقایسه با چند آی پاد : تصویر را ببینید.
- مقایسه با کنترل کنسول Wii :تصویر را ببینید .
+ قابلیت اجرای Mac OSX : تصویر را ببینید .
+ مرورگر Safari ( به زودی فایرفاکس هم می آید ) :تصویر را ببینید .
+ صفحه نمایشگر Touchscreen با قابلیتmulti-touch support : تصویر را ببینید .
+ دوربین 2 مگاپیکسل با یک برنامه مدیریت عکس با قابلیت کار بر روی مکینتاش و ویندوز : تصویر را ببینید .
- دیگر تصاویر در رابطه با برنامه مدیریت عکس و ایجاد آلبوم : تصویر یک - تصویر دو- تصویر سه
+ مجهز به Bluetooth با EDR : تصویر یک -تصویر دو
+ صفحه نمایش 3.5 اینچ با حسگر تنظیم میزان روشنایی صفحه با نور اطراف : تصویر یک - تصویر دو
+ مجهز به اینترنت پرسرعت WiFi و EDGE : تصویر را ببینید .
+ مجهز به برنامه Google Maps با قابلیت دریافت تصاویر ماهواره ای ، باخبر شدن از ترافیک و نقشه معمولی : تصویر یک - تصویر دو - تصویر سه
+ voicemail و امکانات وسیعی در این رابطه : تصویر یک - تصویر دو
+ اجرای Widgets ( برنامه های کوچکی که قابلیت های جالبی به شما می دهند مثل اکستنشن در فایرفاکس و gadgets در گوگل دسکتاپ ) : تصویر یک - تصویر دو - تصویر سه
+ قابلیت دریافت و فرستادن ایمیل ( با قابلیت های فوق العاده ای در این زمینه ) : تصویر یک - تصویر دو - تصویر سه
+ مدیریت و تماشای ویدئو : تصویر یک - تصویر دو
+ محیط کاربری بسیار زیبا ، راحت و کاربر پسند با گرافیکی که فقط اپل می تونه منتشر کنه :
- صفحه ابتدایی
- بخش مدیریت قسمت ها
- مدیریت آهنگ ها و دسته بندی اونها ( یک ipod واقعی )
- هنگام زنگ خوردن گوشی
- مشخصات افراد ( لیست Contacts )
- هنگام مکالمه
- لیست افراد مورد علاقه
- گفتگو با SMS
- پخش موزیک
- نوشتن متن و SMS
+ پشتیبانی از باند های 850, 900, 1800, 1900
+ وزن : 135 گرم
+ حسگر حرکاتی : این گوشی رو وقتی می چرخوانید با توجه به اینکه چطوی ( عرضی و یا طولی ) در دست گرفتید تصویر رو به شما نشون می ده : تصویر را ببینید .
+ میزان شارژ باطری : 5 ساعت : مکالمه ، تماشای ویدئو و گشت و گذار در اینترنت ( ببینید ) 16 ساعت : گوش دادن به موسیقی ( ببینید )
* در کل این گوشی قابلیت های اینترنتی بسیار خوبی داره و مخلوط 3 محصول هست یعنی : آی پاد ، موبایل و اینترنت .
* در ساخت این گوشی 2 شرکت گوگل ( نقشه و جستجو ) و یاهو ( ایمیل و جستجو ) با اپل همکاری نزدیکی داشتند .
* طبق گفته اپل این گوشی 5 ماه دیگر عرضه می شود : تصویر را ببینید .
* در این جلسه عنوان شد که mp3 Player ماکروسافت خطری برای ipod و اپل نیست : تصویر را ببینید .
......................................................................................................
بازم از بابت نبود منبع عذرخواهی میکنم.
.......................................................................................................
اینم عکساش:
همانطور که جناب Dj_Mj فرمودند دیگه عکسهاش رو کوچک گذاشتم.عکسهای بزرگشو میتونید در پستهای قبلی ببینید.
..........................................................................................................
iphone2.jpg

iphone_2.jpg

iphone.jpg
iphone.jpg

apple_iphone.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or