موبايل!

اسی دستت درد نکنه.
چی میشد اگه اون W950 دوربین داشت؟و Ms میخورد؟ اگه این دوتا چیز رو داشت که تردید نمیکردم.
حالا اگه همچی چیزی هست بگین! خوبه واسه سلامتی!
اصلا یه سوال اساسی!
کسی E50 با اصلیت فنلاند دست دوم میدونه قیمتش چنده؟
_______
امین اینجا نمیگم چرا.بیا تو یاهو بهت بگم!!
باتشکر....

می دونستم که می دونستی، ماشالا سرچر فرومی :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: . به لطف شما خوبم .
امین من در زمینه پاکت پی سی اطلاعاتم خدا رو شکر به لطف فروم ها خوبه :cheesygri . ASUS در دنیای پاکت پی سی ها یکی از بهترین Brand هاست .... ولی Asus P525 قیافش ادمو یاد چارلی میندازه ( 6630 نوکیا ) قبول داری ؟ ؟ ؟ مبارکشون باشه به دل خوش .... دستگام رو با یک مموری 2GB خریدم 600 خورده ای .... ( خورده ایش خیلی مهمه :p ) ... الان هم می خوام یه مموری 4 GB بخرم براش ....

Asus P535 دیدیش ؟ ؟ خیلی خیلی ردیفه !!!

سایت برای بازی های درست حسابی چی سراغ داری ؟ ؟ مثل IGI ! وارکرافت . و ...
سایت برای برنامه های مکانیک ( طراحی جامدات ، صنعتی ، قالب ) چیزی سراغ نداری برای PPC :cheesygri ( :p حالا بگو سراغ دارم !! )
برنامه چیزی برای داداشت خواستی بگو در خدمتم ....

( ادامه بحث رو توی تاپیک موبایل بده اگه در همین مورد میخوای صحبت کنی بهتره این تاپیک هم به هم نریزه ) ....

سلام
داداشمم به لطف فروم ها وضعش خوب شده همون فرومی که شما رفتی توش و از دکتر و فرانک اشتاین و فرهاد و ... در مورد ppc سوال کردی:biggrin1::):cheesygriامارت رو دارم:-":)
خداییش p525 رو با 6630 یکی نکن اصلا کجاش شبیه هم هستن؟:cheesygri
این که داداشم گرفت از نظر cpu حرف نداره و کلی بنچمارک زیر و رو کرد :p
cpu ش تا 1 ماه پیش بالاترین قدرت رو داشت!

مظنورت از p535 همون pegasus هست دیگه؟؟:cheesygri اگ اونه که اره!!

asus-pegasus-pda-phone-front.jpg

دکمه هاش رو کم کردن ولی خب بزرگتر شده که باعث شده خوشگل تر بشه;)
یه چند روزی هست که عکسهاش اومده و خبری از جزییتاش نیست تا اونجایی که من میدونم!!

این رو داداشم با 1G مموری که البته روی خودش بود 800 خرید به نظرم گرونه:p ولی خب حس صبر کردن نداشت تا ارزون بشه!

سایت بازی چیزی سراغ ندارم چون داداشم اهل بازی کردن نیست البته یه سری بازی خودش انجام میده که انصافا بازی های باهالیه و فکری هم هست ولی نه زیاد!!
از این سایت بگیر:
http://www.spbclub.com
سایت خوبیه توش عضو بشو رینگتن و ... هم داره
بازی هاش هم ساخت خودشونه

راستی این سایت خبریه خوبیه:
http://msmobiles.com
فحش نده میلاد:biggrin1: از این برنامه های تخصصی بلد نیستم:cheesygri

برنامه خوب و بدرد بخور چی داری چند تا معرفی کن و کارهاشون رو بگو؟:cool:

موفق باشی
بای

سلام
داداشمم به لطف فروم ها وضعش خوب شده همون فرومی که شما رفتی توش و از دکتر و فرانک اشتاین و فرهاد و ... در مورد ppc سوال کردی:biggrin1::):cheesygriامارت رو دارم:-":)
خداییش p525 رو با 6630 یکی نکن اصلا کجاش شبیه هم هستن؟:cheesygri
این که داداشم گرفت از نظر cpu حرف نداره و کلی بنچمارک زیر و رو کرد :p
cpu ش تا 1 ماه پیش بالاترین قدرت رو داشت!

مظنورت از p535 همون pegasus هست دیگه؟؟:cheesygri اگ اونه که اره!!

asus-pegasus-pda-phone-front.jpg

دکمه هاش رو کم کردن ولی خب بزرگتر شده که باعث شده خوشگل تر بشه;)
یه چند روزی هست که عکسهاش اومده و خبری از جزییتاش نیست تا اونجایی که من میدونم!!

این رو داداشم با 1G مموری که البته روی خودش بود 800 خرید به نظرم گرونه:p ولی خب حس صبر کردن نداشت تا ارزون بشه!

سایت بازی چیزی سراغ ندارم چون داداشم اهل بازی کردن نیست البته یه سری بازی خودش انجام میده که انصافا بازی های باهالیه و فکری هم هست ولی نه زیاد!!
از این سایت بگیر:
http://www.spbclub.com
سایت خوبیه توش عضو بشو رینگتن و ... هم داره
بازی هاش هم ساخت خودشونه

راستی این سایت خبریه خوبیه:
http://msmobiles.com
فحش نده میلاد:biggrin1: از این برنامه های تخصصی بلد نیستم:cheesygri

برنامه خوب و بدرد بخور چی داری چند تا معرفی کن و کارهاشون رو بگو؟:cool:

موفق باشی
بای

دیگه ما رو تعقیب میکنی :) ؟!؟! یکم شبیه هم هستند ( از نظر شکل کیبورد و منحنی زیر گوشی ( حالا داداشت میاد میزه منو :p )
امین قیمت پاکت پی سی ها کلا به علت نداشتن بازار رقابت گرونه .... تعداد مغازه ای که توی تهران فقط PPC کار می کنند انگشت شمارند !!

اینم مقایسه دستگاه من و داداشتون فرقشون کمه ....

نه منظورم همون Asus P535 هست عزیز نگاش کن خداست ..... بابت سایتی که دادی ممنون ولی اینجا بدبختانه فیلتره ( بازی ها ) ... در مورد برنامه هم داداشت حتما از همون سایتی که آمارم رو داری حتما گرفته ولی بگو اگه داشته باشم یا کمکی از دستم بر بیاد چشم .....

دیگه ما رو تعقیب میکنی :) ؟!؟! یکم شبیه هم هستند ( از نظر شکل کیبورد و منحنی زیر گوشی ( حالا داداشت میاد میزه منو :p )
امین قیمت پاکت پی سی ها کلا به علت نداشتن بازار رقابت گرونه .... تعداد مغازه ای که توی تهران فقط PPC کار می کنند انگشت شمارند !!

اینم مقایسه دستگاه من و داداشتون فرقشون کمه ....

نه منظورم همون Asus P535 هست عزیز نگاش کن خداست ..... بابت سایتی که دادی ممنون ولی اینجا بدبختانه فیلتره ( بازی ها ) ... در مورد برنامه هم داداشت حتما از همون سایتی که آمارم رو داری حتما گرفته ولی بگو اگه داشته باشم یا کمکی از دستم بر بیاد چشم .....
سلام
اره دیگه مواظبم کار بد نکنی:biggrin1::cheesygri
والا میلاد جان کجاش منحنی داره؟؟:) من که چیزی نمیبینم!!
اون عکس gsmarena رو نگاه نکن اصلا منحنی نداره;) حالا واسط یه عکس میگکیرم میزارم!
اره قیمتشون تو ایران زیاده اخه کسی نمیره ppc بخره تو چرا ppc خریدی؟:biggrin1: داداشم واسه برنامه های پزشکی میخواست....
راستی تو از رمضانی خریدی دیگه؟ درسته؟:)
اون فروم همه رو میفرستن پیشه رمضانی:biggrin1:
گوشی داداشمم تا چند وقته دیگه میرسه به قیمت گوشیه شما مطمئن باش!

میگم این P525 چه قدر زشته:) به نظر من که خیلی زشته خداییش نگاه PEGASUS بکن ببین چه خوشگله;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or