Humason
کاربر سایت
بابا n73 که 570000 تومنه.نگو اشتباه میکنم.چون میخواستم بخرم با این قیمت گفتم گرونه بی خیال شدم یه 6280 خریدم.
بابا n73 که 570000 تومنه.نگو اشتباه میکنم.چون میخواستم بخرم با این قیمت گفتم گرونه بی خیال شدم یه 6280 خریدم.
خب همین اتصالات اصلیشه دیگهتازه بین المللی هم هست!
پس چرا این دوستمون 570 قیمت کرده من موندم![]()
می دونستم که می دونستی، ماشالا سرچر فرومی :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: . به لطف شما خوبم .
امین من در زمینه پاکت پی سی اطلاعاتم خدا رو شکر به لطف فروم ها خوبه :cheesygri . ASUS در دنیای پاکت پی سی ها یکی از بهترین Brand هاست .... ولی Asus P525 قیافش ادمو یاد چارلی میندازه ( 6630 نوکیا ) قبول داری ؟ ؟ ؟ مبارکشون باشه به دل خوش .... دستگام رو با یک مموری 2GB خریدم 600 خورده ای .... ( خورده ایش خیلی مهمه) ... الان هم می خوام یه مموری 4 GB بخرم براش ....
Asus P535 دیدیش ؟ ؟ خیلی خیلی ردیفه !!!
سایت برای بازی های درست حسابی چی سراغ داری ؟ ؟ مثل IGI ! وارکرافت . و ...
سایت برای برنامه های مکانیک ( طراحی جامدات ، صنعتی ، قالب ) چیزی سراغ نداری برای PPC :cheesygri (حالا بگو سراغ دارم !! )
برنامه چیزی برای داداشت خواستی بگو در خدمتم ....
( ادامه بحث رو توی تاپیک موبایل بده اگه در همین مورد میخوای صحبت کنی بهتره این تاپیک هم به هم نریزه ) ....
سلام
داداشمم به لطف فروم ها وضعش خوب شده همون فرومی که شما رفتی توش و از دکتر و فرانک اشتاین و فرهاد و ... در مورد ppc سوال کردی:biggrin1::cheesygriامارت رو دارم
خداییش p525 رو با 6630 یکی نکن اصلا کجاش شبیه هم هستن؟:cheesygri
این که داداشم گرفت از نظر cpu حرف نداره و کلی بنچمارک زیر و رو کرد![]()
cpu ش تا 1 ماه پیش بالاترین قدرت رو داشت!
مظنورت از p535 همون pegasus هست دیگه؟؟:cheesygri اگ اونه که اره!!
![]()
دکمه هاش رو کم کردن ولی خب بزرگتر شده که باعث شده خوشگل تر بشه![]()
یه چند روزی هست که عکسهاش اومده و خبری از جزییتاش نیست تا اونجایی که من میدونم!!
این رو داداشم با 1G مموری که البته روی خودش بود 800 خرید به نظرم گرونهولی خب حس صبر کردن نداشت تا ارزون بشه!
سایت بازی چیزی سراغ ندارم چون داداشم اهل بازی کردن نیست البته یه سری بازی خودش انجام میده که انصافا بازی های باهالیه و فکری هم هست ولی نه زیاد!!
از این سایت بگیر:
http://www.spbclub.com
سایت خوبیه توش عضو بشو رینگتن و ... هم داره
بازی هاش هم ساخت خودشونه
راستی این سایت خبریه خوبیه:
http://msmobiles.com
فحش نده میلاد:biggrin1: از این برنامه های تخصصی بلد نیستم:cheesygri
برنامه خوب و بدرد بخور چی داری چند تا معرفی کن و کارهاشون رو بگو؟
موفق باشی
بای
سلامدیگه ما رو تعقیب میکنی؟!؟! یکم شبیه هم هستند ( از نظر شکل کیبورد و منحنی زیر گوشی ( حالا داداشت میاد میزه منو
)
امین قیمت پاکت پی سی ها کلا به علت نداشتن بازار رقابت گرونه .... تعداد مغازه ای که توی تهران فقط PPC کار می کنند انگشت شمارند !!
اینم مقایسه دستگاه من و داداشتون فرقشون کمه ....
نه منظورم همون Asus P535 هست عزیز نگاش کن خداست ..... بابت سایتی که دادی ممنون ولی اینجا بدبختانه فیلتره ( بازی ها ) ... در مورد برنامه هم داداشت حتما از همون سایتی که آمارم رو داری حتما گرفته ولی بگو اگه داشته باشم یا کمکی از دستم بر بیاد چشم .....