موبايل!

اونی که میشه روش برنامه نصب کرد گوشی های سیمبین هست نه جاوا!!
بازی ها رو میشه نصب کرد(بازیهای جاوا)
بعدش هم w810 خیلی بهتره و هم خیلی شیک تره خز هم نشده:)

به نظر من هم گوشی هایی با سیستم عامل سیمبیان سری 60 ورژن 8.x انتخاب خیلی خوبی هستند
توایانایی نصب برنامه های شاید به نظر خیلی مهم نباشه ولی این توانایی واقعا مفیده
مخصوصا این که ما توی ایران برای برنامه پول نمیدیم
همچنین توانایی نصب بازی های n-gage هم امتیاز خیلی خوبیه که گوشی های دارای سیمبین دارند
این نکته هم نباید فراموش بشه سیستم عامل سیمبیان خیلی از بازی و برنامه های جاوا رو اجرا می کنه
من هم 6630 و 6680 و 6681 و 6682 و ان 70 و ان 72 و ان 90 و پیشنهاد می کنم

اونی که میشه روش برنامه نصب کرد گوشی های سیمبین هست نه جاوا!!
بازی ها رو میشه نصب کرد(بازیهای جاوا)
بعدش هم w810 خیلی بهتره و هم خیلی شیک تره خز هم نشده:)
امین جان کی گفته رو جاوا نمیشه برنامه نصب کرد؟!!؟!؟:eek: :eek: :confused:

به نظر من هم گوشی هایی با سیستم عامل سیمبیان سری 60 ورژن 8.x انتخاب خیلی خوبی هستند

سری 60 دیگه قدیمی شده...

بچه ها من الان تو کف w810 هستم میتونم روش برنامه های موبایل که رو نوکیا نصب میشه نصب کنم بازی های جدید مثل splinter cell da چطور؟

برنامه های نوکیا رو نمیتونی نصب کنی ولی بازی ها رو میشه البته بازیهای جاوا رو نه sis ;)

امین جان کی گفته رو جاوا نمیشه برنامه نصب کرد؟!!؟!؟:eek: :eek: :confused:

برنامه های جاوا رو میشه نصب کرد که زیاد برنامه های جالبی نداره نسبت به سیمبین

ببین فکر کنم یه اشتباهاتی شد!
درستش اینه (تا اونجایی که میدونم) اصلا سری 80 و 90 درکار نیست!
بلکه همشون سری 60 هستن با ورژنهای مختلف مثل همین 80 و 90 ;)
مثلا الان n95 که یه گوشی جدید هست سری 60 هست ورژن 9.2 :)

راستش انقدر هول كردم اينو نوشتم.:biggrin1: وگرنه همون طور كه گفتي چون چهاربانده هست زودتر از ريليز آسيا تو ايران پيداش ميشه. راستي مثل اينكه توي آمريكا از همون اول توي iPhone سيم كارت وجود داره يا يه همچين چيزي ! چون يه جاهايي نوشته كه AT&T پشتيبانش هست و خدماتي براي اين موبايل ارائه ميكنه.

شرکت AT&T قراره iPhone رو ارایه کنه.. گوشی هایی هم که توی North America ریلیز میشن به این سیم کارت قفل میشن و فقط میتونن از کارت های سیم AT&T استفاده کنن
البه به راحتی میشه فکر کنم فقلو باز کرد و همه جا استفاده کرد نظر به اینکه گوشی Quadband هست

شرکت AT&T قراره iPhone رو ارایه کنه.. گوشی هایی هم که توی North America ریلیز میشن به این سیم کارت قفل میشن و فقط میتونن از کارت های سیم AT&T استفاده کنن
البه به راحتی میشه فکر کنم فقلو باز کرد و همه جا استفاده کرد نظر به اینکه گوشی Quadband هست

آره :) مثل موبایل من که باز کردن قفلش از روی سیم کارت O2 2 روز وقت و 30 تومن پول میخواد :)
Lock هایی که شرکت ها میککن دو دسته هست.....یکی همون قفل نرم افزاری که وقتی یه سیم کارت دیگه غیر از مال خود اون شرکت رو میندازید از شما یه PIN میخواد و اگه 3 بار اشتباه بدید دیگه براتون متاسفم!!:) در صورت دوم قفل سخت افزاری هستش که باید کلا موبایل باز بشه و قسمتی از روی IC دست کاری بشه و بعد قفل نرم افزاری رو باز کنن....د

من قبلا سعی کردم sc da که مال سری 60 بود روی دبلیو 810 نصب کنم
نصب شد ولی رنگ هاش خیلی بد بود.
چون بازی مال گیم لافته برای دبلیو 810 نسخه مخصوصی ساخته
من خودم هم 6682 رو تو ایران ندیدم ولی تمام گوشی های سری60 ورژن 8 رو نوشتم
سیستم عامل سیمبیان 5 مدل داره که عبارتند از : سری 60 و سری 80 و سری 90 و سری UIQو سری FORMA
بیشترین تعداد گوشی هایی که از سیمبیان استفاده می کنند سری 60 نوکیا هستند
تمام سری ان و کلی گوشی دیگه از نوکیا و زیمنس اس ایکس 1 گوشی هایی هستند که سری 60 استفاده می کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or