ldghn
کاربر سایت
امین جان بابت راهنماییت خیلی ممنون فردا میخوام w810i رو بگیرم فقط نمیدونم قیمت دقیقش چنده
کسی تو علاِدین قیمت داره
قيمتش حدودا 290 تا 300 هستش .گوشی خيلی خوبی از همه نظر مخصوصا اون هدفونش خيلی رديف
امین جان بابت راهنماییت خیلی ممنون فردا میخوام w810i رو بگیرم فقط نمیدونم قیمت دقیقش چنده
کسی تو علاِدین قیمت داره
کسی تو علاِدین قیمت داره
والا چی بگم!!!بهزاد جان این سرویس VMS رو همراه سیم کارتی که گوشی گرفتم بود اما همون بهتر که نباشه
اونقدر مصیبت داره که ...
آدم نیست که یه ربوته!
من یه بار گوشیم رو خونه جا گزاشته بودم یه نفری زنگ زده بود
این سیستم به من طی 12 ساعت 23 SMS و 24 Call به من زده بود
اعصابم خیلی با این سیستم خورد می
منم یه چیزهایی شنیدم:آقا این قضیه راسته
تو هر موبایل فروشی که میرم میگه گوشی رو بهت میدم ولی اگه قطع شد به من ربطی نداره آخه ریختن تو علاِدین و چند جای دیگه گوشی های قاچاق رو جمع کردن و مخابراتم میخواد سریال نامبر گوشی های که متعلغ به گارانتی های معتبر مثل اتصالات رو بگیره و فقط به اینا سرویس بدن بقیه گوشی ها هم قطع میشن
؟؟؟
حتما به این سر بزنید :قيمتش حدودا 290 تا 300 هستش .گوشی خيلی خوبی از همه نظر مخصوصا اون هدفونش خيلی رديف
البته فکر کنم منظور شما اینه:حتما به این سر بزنید :
http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10423
نه عزیز من این طوری ها هم نیستتو هر موبایل فروشی که میرم میگه گوشی رو بهت میدم ولی اگه قطع شد به من ربطی نداره آخه ریختن تو علاِدین و چند جای دیگه گوشی های قاچاق رو جمع کردن و مخابراتم میخواد سریال نامبر گوشی های که متعلغ به گارانتی های معتبر مثل اتصالات رو بگیره و فقط به اینا سرویس بدن بقیه گوشی ها هم قطع میشن