موبايل!

امین جان بابت راهنماییت خیلی ممنون فردا میخوام w810i رو بگیرم فقط نمیدونم قیمت دقیقش چنده
کسی تو علاِدین قیمت داره

سلام.
;)
قیمتش عمرا از 295 بیشتر بشه
83.gif

بهزاد جان این سرویس VMS رو همراه سیم کارتی که گوشی گرفتم بود اما همون بهتر که نباشه
اونقدر مصیبت داره که ...
آدم نیست که یه ربوته!
من یه بار گوشیم رو خونه جا گزاشته بودم یه نفری زنگ زده بود
این سیستم به من طی 12 ساعت 23 SMS و 24 Call به من زده بود
اعصابم خیلی با این سیستم خورد می
والا چی بگم!!!
تو ایران کسی هست از دوستان این سرویس رو گرفته باشه؟

آقا این قضیه راسته
تو هر موبایل فروشی که میرم میگه گوشی رو بهت میدم ولی اگه قطع شد به من ربطی نداره آخه ریختن تو علاِدین و چند جای دیگه گوشی های قاچاق رو جمع کردن و مخابراتم میخواد سریال نامبر گوشی های که متعلغ به گارانتی های معتبر مثل اتصالات رو بگیره و فقط به اینا سرویس بدن بقیه گوشی ها هم قطع میشن
؟؟؟

آقا این قضیه راسته
تو هر موبایل فروشی که میرم میگه گوشی رو بهت میدم ولی اگه قطع شد به من ربطی نداره آخه ریختن تو علاِدین و چند جای دیگه گوشی های قاچاق رو جمع کردن و مخابراتم میخواد سریال نامبر گوشی های که متعلغ به گارانتی های معتبر مثل اتصالات رو بگیره و فقط به اینا سرویس بدن بقیه گوشی ها هم قطع میشن
؟؟؟
منم یه چیزهایی شنیدم:
http://www.siscenter.com/خيلي مهم: ...978.html?sid=4d1d576951f8d16d03849a21a26b6649
;)

نه عزیز من این طوری ها هم نیست
شما اگه گوشی ات به هر دلیلی قاچاق تلقی بشه نسبت به مدل گوشی و تعرفه ای که مخابرات می ده باید هزینه چنج کردن رو بپردازی و گوشی ا ت رو به قول معروف قانونی کنی...این مبالغ از 15000 شروع میشه به بالا!!!

سلام سلام سلام...(می بینم که علی رضا دیگه آفتابی نمی شه . البته صفحات زیادیو نخوندم)
من چند تا سوال با چند تا در خواست دارم!
بچه ها با 7710 می شه smart movie کار کرد؟برنامشو کسی داره ما هم بریزیم....؟
آها زنگ SMS باحال یا کلیپ های باحال کسی داره؟(البته همتون دارین منتها بستگی به مرامتون
داره!)از این سایت های ایرانی که کلیپ و .... این چیزا داخلشه نزارین که خودم...
آها بچه ها قضیه زهره رو شنیدین؟:cheesygri :cheesygri(می دونم ماله خیلی وقت پیشه ولی ....)
(آقا خدا شاهده ندیدم . حالا فکر بد نیکنین!) می گم این خودکشی کرد صحت داره؟

To Khorzo

کمی تا قسمتی درست هست ، ماجرا از این قراره که از 20 آبان ديگه هيچ گوشی رجيستر نمیشه غير از IMEI های اصلی [ که البته این فقط فيلم مخابرات هست و از 20 آبان امسال که هيچی از 20 آبان سال ديگه هم میشه گوشی تقلبی داشت ! ]
apl.gif
و اعلام شده کسانی که گوشی وارد کردند حتما مخابرات برن و مراحل قانونی رو طی کنند ، نتيجه گيری عاقلانه اینه که فعلا هيچ گوشی خريداری نکنيد !!
بين K750 و N90 هم با توجه به قيمتشون K750 !
بازی با گرافيک بالا برای چه گوشی !؟
mog.gif

To Hasan

من که افتابی شدم صفحه پيش و برات نوشتم!
hlp.gif

7710 هست و يک Smart Movie ! مگه میشه نداشته باشه ، اصلا 7710 بدون Smart Movie ممکن نيست! این لينکش هست اگر کار نکرد بگو يکی ديگه بدم
mpr.gif
کليپ چی میخوای !؟ هر کليپ و موزيک ويدو که داری کانورت کن با Smart Movie بريز با بهترين کيفيت ديگه!
قضيه مردم رو چيکار داری
nunu.gif
اعلام شد خود کشی کرده [ جام جم ] بعد از سوی قاضی مرادی رد شد!

To اسي

چند !؟ اکبند ؟!
cowb.gif

بازی گرافیک بالا برای w810i میخوام
در ضمن k750 چنده ؟
برو بکس اگر بخوام تو گوشیم w810i شو یا کلیپ بریزم باید با چه فرمتی باشه و یا با کدوم برنامه تبدیل کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or