مهم:معرفي عنوان بازي بسيار بزرگ warhound

Gartall

کاربر سایت
اين بازي براي pc و xbox360 در نظر گرفته شده و مثل اينكه xbox360 باز يه بازي بسيار بزرگ به كارنامه رنگين خود اضافه كرد .

داشتم سايت joystiq را چك ميكردم كه چشمم به اين عنوان افتاد .

در اصل صاحب اصلي اين خبر سايت ign هست كه دست به معرفي اين بازي زده . ولي تعريف هايي كه در هر دوي اين سايت از اين بازي شده بسيار زياد هست و حريف قدرتمند بازي crysis از هر نظر دونستن .
همين طور كه ملاحظه ميكنيد اين اولي تصاويري كه از اين بازي منتشر شده و تاريخ عرضه اين بازي زمستان سال 2008 عنوان شده اين عنوان فقط براي pc و xbox360 در نظر گرفته شده و خبري از نسخه ps3 نيست .
بازي در بخش انلاين 32 بازي كن را پشتيباني ميكنه .
از لحاظ گرافيكي اين بازي هيچ كم و كاستي نداره و حرفهاي بسيار بزرگي براي گفتن داره از directx 10 و pixel shader 0.4 استفاده خواهد كرد .

يه تيكه از ign :
What that means in practical terms is that the game is definitely on par with games like Crysis in terms of visuals and effects.

بازي از نظر بصري كاملا با crysis برابري ميكنه .
بلاخره ميگه كه اين بازي تمام تكنولوژي هاي گرافيكي دنياي بازي را دراست و چيزي كه اين بازي بيش از هر چيز ميخواد در تصاوير نشون بده اثبات گرافيك هست كه ميتونيد در تصاوير منتشر شده ببنيد .
ميگه اينطور كه معلومه بازي از يك فزيك قوي هم برخوردار هست و اين طور كه معلومه بازي در كل از معماري و انعطاف پذيري قدرتمندي برخوردار هست . ما از اين بازي در اينده اتظارات زيادي اميد داريم .
خلاصه حتي از دود هاي ايجاد شده از انفجار ها در بازي بسيار تعريف شده . م
مثلا ميگه وقتي شما يك نارنجك به زمين ميندازيد باعث كنده شدن مقداري زيادي سبزه از روي زمين ميشه .

تعدادي عكس از اين بازي :

بقيه در سايت ign كه همش در سايز بزرگتر نمايش داده شده كه توصيه ميكنم حتما ببنيد جمعا 39 تا عكس :

http://media.pc.ign.com/media/875/875893/imgs_1.html

warhound-20070315020810299.jpg

warhound-arts4.jpg

warhound-screenshot1.jpg

warhound-screenshot2.jpg

warhound-screenshot3.jpg

warhound-screenshot4.jpg

warhound-screenshot5.jpg

warhound-screenshot6.jpg

warhound-arts2.jpg

warhound-arts3.jpg

والبته يادم رفت حتما سعي كنيد اين تريلر را از اين بازي ببنيد تا عقل از سرتون بپره ! اون عكسها كه من بالا گذاشتم hd نيستند و شما ميتونيد در سايت ign تصاوير و تريلر را به صورت hd ببنيد تا بدونيد دنيا دست كيه ولي اين بازي فوق العاده فزيك و گرافيك بيش از اندازه . فقط ميتونم بگم معركه ! ديگه يواش يواش روي crysis داره كم ميشه.
براي كنسول بازها هم تبريك ميگم كه قرار چنين بازي اين براي xbox360 هم .
تريلري كه لينكش را زير گذاشتم حتما ببنيد .

به قدري گرافيكش بالاست كه مثل كرايسيس ديگه محيط هاي دور را تار نشون نميده خودتون ميتونيد مشاهده كنيد گرافيكش بالاتر از crysis قرار داره.

http://media.pc.ign.com/media/875/875893/vids_1.html

سلاملامصب عجب گرافیکی داره؟
تاریخ انتشارش معلوم نشده؟
یا علی مدد

بالا گفتم كه زمستان 2008 .
اين نشون ميده كه هنوز كار براي بهتر كردن بازي زياد هست و منتظر محصول نهايي باشيد .
بازم ميگم حتما تريلرش را ببنيد انفجار ها به قدري تميز صورت ميگيره كه بدون تفصير هست !

به قدري گرافيكش بالاست كه مثل كرايسيس ديگه محيط هاي دور را تار نشون نميده خودتون ميتونيد مشاهده كنيد گرافيكش بالاتر از crysis قرار داره.
اولا که فقط 5 ثانیه به عکسی که گذاشتی نگاه کنی تفاوت رو میفهمی !! بعدشم این گرافیک قطعا برای PC هست و نسخه ی 360 از این چیزا نیست توش! موتور گرافیکی بازی هم همونی هست که توی CoJ استفاده کردن با یه ذره تغییرات.
دلیل طرفداری شما هم از بازی معلومه دیگه ! XBOX360 :cool: فرخ جان اینقدر جو سازی اینجا نکن ! شاید خیلی ها بیان اینجا حرفتو گوش کنن ولی خیلی ها هم هستن که به این چیزایی که میگی میخندن. اینو برای خودت میگم :)
اینقدر هم نمیخواد بیای به هر نحوی شده بگی که Crysis به درد نمیخوره ! تا جایی که من یادمه از روزی که شما عضو شدی اینجا دنبال یه چیزی بودی که بگی Crysis به درد نمیخوره و هنوز هم به نتیجه نرسیدی. از GOW شروع کردی ، حالا هم رسیدی به این. بعدا هم دوباره یه بازی دیگه.

من نمیدونم هرچی قراره برای X360 بیان فوقالعادن ولی هر چیزی که برای PlatForm های دیگه قراره بیان هر کدوم ایراد دارن از نظر شما.

اره دقيقا كار همون شركت هست Techland كه call of juarez ساخته ولي موتور بازي متفاوت هست .

موتور بازی همون call of juarez dx10 هست بیخود شایع درست نکن خواهشا. نمره های گرافیک call of juarez رو هم دیدیم از سایتا که چند شد. البته قبول دارم که یکم در موردش کم لطفی شد.

اولا که فقط 5 ثانیه به عکسی که گذاشتی نگاه کنی تفاوت رو میفهمی !! بعدشم این گرافیک قطعا برای PC هست و نسخه ی 360 از این چیزا نیست توش! موتور گرافیکی بازی هم همونی هست که توی CoJ استفاده کردن با یه ذره تغییرات.
دلیل طرفداری شما هم از بازی معلومه دیگه ! XBOX360 :cool: فرخ جان اینقدر جو سازی اینجا نکن ! شاید خیلی ها بیان اینجا حرفتو گوش کنن ولی خیلی ها هم هستن که به این چیزایی که میگی میخندن. اینو برای خودت میگم :)
اینقدر هم نمیخواد بیای به هر نحوی شده بگی که Crysis به درد نمیخوره ! تا جایی که من یادمه از روزی که شما عضو شدی اینجا دنبال یه چیزی بودی که بگی Crysis به درد نمیخوره و هنوز هم به نتیجه نرسیدی. از GOW شروع کردی ، حالا هم رسیدی به این. بعدا هم دوباره یه بازی دیگه.

من نمیدونم هرچی قراره برای X360 بیان فوقالعادن ولی هر چیزی که برای PlatForm های دیگه قراره بیان هر کدوم ایراد دارن از نظر شما.

واقعا كه از دست شما مديرها هر كاري بگيد از دستتون بر مياد .

يكي جواب ميدم .
1: من حرفي از اين زدم كه عكسها مربوط به xbox360 هست ؟!
2:لطفا 5 ثانيه خودت به عكس بالايي نگاه كن فرق ببيني
3:دوست عزيز دقيقا اون مطالبي كه من بالا گذاشتم ترجمه شده از سايت ign و joystiq هست خوب شما اگه به اين ميگيد جو سازي ديگه من حرفي براي گفتن ندارم ؟

4- اگه نميتونين يك لحظه از سايتهايي كه گفتم خبر را دنبال كنيد لزومي نداره كه شما هم بياد اين جا مقابل من جبهه گيري كنيد .

5: اون تريلري كه من بالا گذاشتم يه لطفي كن ببينش و اگه تونستي با كيفت hd ببين بعد حتما بيا اينجا يه نظري در مورد بازي بده . ok .

6:شما مديرها مثل اينكگه خيلي علاقه داريد با من كج بيوفتيد شايد علت هاي كه خودتون هم خبر نداريد كاري نكنيد كه بحث cod 4 و kiil zone 2 بشه و خيلي ها با چشم خودشون ديدند چه اتفاقي افتاد .

7: كرايسيس را كردين خداي خدتون !!

8: من بحثي نميكنم تا هر وقت تونستي تريلرش را ببين بعد نظر بده .

9: چون ترجمه به فارسي كردم شد جو سازي ؟:laughing:

10 : لطفا اون ايراد هاي بي منطق كه از بازي پلتفورم هاي ديگه كردم اينجا نقل قول كنيد تا من ببينم .

11: اينجا مطمئن باش خيلي ها به من نميخندند شايد براي بعضي مديرها كه كارهايي كه اوخر انجام دادند ميخندند اينو مطمئن باش . شايد اون پرفسورهايي كه خودتون ميشناسيد و با خودتون هم فكر هستند بخندند ولي بقيه نه !! چون شما ها مدير هستيد از همه اطلاعاتتون بيشتره و بيشتر حاليتون ميشه و كسي كه در مقابل حرفهاي بي منطق يكي از مديرها مخالفت كرد بايد بن بشه ؟ اره ديگه همينه نه ؟

شاید خیلی ها بیان اینجا حرفتو گوش کنن ولی خیلی ها هم هستن که به این چیزایی که میگی میخندن. اینو برای خودت میگم :)

مگه مردم چشم ندارن تا ببينن گرافيك بازي چطوره يا خداي نكرده عقل ندارن برن خودشون خبر را از خود سايت بخونن .
شايد اون كسايي كه ميخندند مثل شما باشه از نظر فكري . بالاخره هر كي فكري داره ديگه :)
لطفا براي خودتون بگين نه من .
اين قسمت را مطمئني خوندي :
يه تيكه از ign :
What that means in practical terms is that the game is definitely on par with games like Crysis in terms of visuals and effects.
تا بقيه اش را هم خودت برو تو سايت بخون .

موتور بازی همون call of juarez dx10 هست بیخود شایع درست نکن خواهشا. نمره های گرافیک call of juarez رو هم دیدیم از سایتا که چند شد. البته قبول دارم که یکم در موردش کم لطفی شد.

call of juarez چه ربطي به اين بازي داره ؟ ميتونم بپرسم ؟ لابد به خاطر اينكه شركت سازندش يكي نه ؟
چون call of juarez گرافيكش گند بود ؟ كه نبود !! بايد اين بازي هم گرافيكش همينطوري باشه نه ؟

حالا من مطمعن نيستم موتورش فرق ميكنه شايد هم نكنه ؟ بالاخره من با توجه به تصاوير كه اين بازي كه كيفيت بسيار بهتري نسبت به call of juarez به نمايش گذاشته اين حدس را زدم .

آخرین ویرایش:
بازی از نظر گرافیک که در سطح Crysis نیست ولی خوب خیلی خوبه در ضمن همه چیز که گرافیک نمیشه من فکر میکنم از نظر داستان و گیم پلی قوی تر از Crysis باشه.
بعدشم این گرافیک قطعا برای PC هست و نسخه ی 360 از این چیزا نیست توش!
و البته بگم که تو عکسایی که از بازی منتشر شده هیچ تفاوتی بینشون نیست و عکسایی هم که لوگوی WARHOUND روشه مربوط به خود بازی نیستو والپیپره! ;)

Gartall جان کجايي عزيز ؟
ميدوني اين عنوان کي کليد خورده ؟
شما ميگي تازه IGN معرفي کرده ؟
اين بازي January 2007 کليد خورد.
تريلر هاي بازي هم March 2007 اومد.
اولين تصاوير هم خيلي وقته اومده.
Engine‌ بازي هم آخرين نسخه ي Chrome با قابليت پشتيباني از DirectX 10 و Pixel Shader 4 هست.
من که شخصا از Warhound خوشم مياد و هميشه پي گير خبرهاش بودم.
موفق باشي

Gartall جان کجايي عزيز ؟
ميدوني اين عنوان کي کليد خورده ؟
شما ميگي تازه IGN معرفي کرده ؟
اين بازي January 2007 کليد خورد.
تريلر هاي بازي هم March 2007 اومد.
اولين تصاوير هم خيلي وقته اومده.
Engine‌ بازي هم آخرين نسخه ي Chrome با قابليت پشتيباني از DirectX 10 و Pixel Shader 4 هست.
من که شخصا از Warhound خوشم مياد و هميشه پي گير خبرهاش بودم.
موفق باشي

خوب من منظورم اين نبود كه عنوان عنوان امروزي هست يعني بازي اي كه ميخواد براي اولين بار عرضه بشه .
درضمن اون عكسها كه بالا گذاشتم اكثرا جديد هستند و خبر هم مال ديروز هست . هيچ ترسي نداشته باش .;)
اگه خواستي لينك بدم .

خوب من منظورم اين نبود كه عنوان عنوان امروزي هست يعني بازي اي كه ميخواد براي اولين بار عرضه بشه .
درضمن اون عكسها كه بالا گذاشتم اكثرا جديد هستند و خبر هم مال ديروز هست . هيچ ترسي نداشته باش .;)
اگه خواستي لينك بدم .
نميخواستم لينک بدم ولي مجبورم کردي !
بهتره به تاريخ لينک زير يک نگاهي بندازي :
>> لينک <<
و به محتواش هم دقت کني.
حيف که ساعت نميزنه !
منظورت از "يعني بازي اي كه ميخواد براي اولين بار عرضه بشه" چيه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or