مهم: مصوبه جدید تغییر قیمت اینترنت/ محاسبه نرخ اینترنت براساس حجم دانلود

همین الانش مشخص نیس شرکتها بر چه اساسی سرویس میدن! حداقل براساس مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیست!

الان سرویس 512اکو از شاتل دارم که سرعت دانلودم 384k هست از ساعت 8صبح تا 1شب که درواقع میشه 3مگ!
3ماهه 6گیگ 43تومن، که همیشه کم میاد بین دوره هی ترافیک میخرم!
شباش هم نوسان داره از 10 تا 240!
خلاصه اینکه خرتوخریه هرکی اونطوری که به نفعشه عمل میکنه!

من دیروز از آسیا تک خواستم 1 گیگ شارژ اضافی بخرم زد 2600 تقریبا !!!!!!!

ولی امروز بازم 4700 شده . من 1 mb دارم 5 گیگ در ماه 27 تومن .

من یه 1مگ نامحدود دارم سرعت دانلود 120 راضیم اگه دست به قیمتش نزنن :| ارزونش کنن خدا رو شکر میکنم البته ولی تو این مملکت ارزون نمیشه چیزی...
پ.ن: 3 ماهه میگیرم 148 تومن

مطمئن باشید این طرح مثل طرح قبلی مالیده میشه.
همین الانش هم ترافیک های بسیار ناچیزی برای سرویس های مثلا 2m وجود داره
خودم 2M دارم تنها با 2G ترافیک و به ازای هر گیگ باید 9 تومن بدم.
جالبش اینجاست isp ما ترافیک 500m رو هم با قیمت 5 تومن داره.
این طرح احتمالا دو نرخی میشه مثل طرح قبلی یعنی isp میتونه خدمات جدید و قدیم رو به انتخاب مشتری بده.

مطمئن باشید این طرح مثل طرح قبلی مالیده میشه.
همین الانش هم ترافیک های بسیار ناچیزی برای سرویس های مثلا 2m وجود داره
خودم 2M دارم تنها با 2G ترافیک و به ازای هر گیگ باید 9 تومن بدم.
جالبش اینجاست isp ما ترافیک 500m رو هم با قیمت 5 تومن داره.
این طرح احتمالا دو نرخی میشه مثل طرح قبلی یعنی isp میتونه خدمات جدید و قدیم رو به انتخاب مشتری بده.

کی گفت طرح قبلی اجرا نشد؟ اتفاقا قریب به اتفاق اجراش کردن!

یکی از آرمانگرایانه ترین بخش های سایت همین بخش اینترنته :دی.

والا اینا هر ماه دارن مصوبه میدن بیرون، کیه که عمل کنه؟ آخرشم شرکت های اینترنتی یک راه در رو گیر میارن راحت.
مثلن همین الان پارس انلاین میاد اینترنت 128 رو با قیمت 9 تومان نامحدود میده ولی تا میری بگیری میگه پر شده فعلن نمیتونیم بدیم اگر میخواید سرویس حجمی 128 امون رو بگیرید و خیلی راحت . . .
یا شاتل که گفتن محدودیت حجمی نباید باشه اومد تو سرویس هاش نوشت محدودیت حجمی ندارید. بعد کیفیت که صد برابر اومد پائین و پینگ صد در صد شد. بعدشم درصد بندی کرد :|.

خلاصه که هر مصوبه جدید که میدن فقط باعث میشه جیب این عزیزان پر پول تر بشه و سر ما بی کلاه تر، تازه مصوب هایی که میدن اینقدر درز های قانونی داره که یه بچه 12 یا 13 ساله میتونه راحت ازش سوئه استفاده کنه. نمیدونم کدوم احمق هایی رو میزارن رئیس این امور که ذهنشون اینقدر کُنده؟

عملا دارن یه کاری میکنن که به نفع خودشون تموم بشه آخر (نه به فکر ISP هست نه یوزر . فقط سیاست .) با این کار باور کنید شاید سرعت بیشتر بشه ولی من احتمال میدم قیمت ترافیک بره بالا :| که نتونید ماهی بیشتر از 5 گیگ دانلود کنید . اینا میخوان همینطور هی محدود کنن اینترنت رو . من که چشمم آب نمیخوره .
ولی اگر بخواد وضعیت بهتر شه من که از خدامه >:d

وقتی پهنای باند اینترنت کل کشور یک دهم اون چیزی که جوابگوی کاربران ما باشه هم نیست و همینش رو هم دارن حدود 20 برابر گرونتر از متوسط قیمتها در کشورهای همسایه می فروشن، شما دارید سر 1000 تومن کمتر شدن قیمت به ازای هر گیگابایت چونه می زنید؟؟!!!!

دوستان ISP چهارشنبه تعرفه هاشو تغییر داد . شما یه پهنای باند میگیری بعدش خودت هر چقدر خواستی ترافیک میخری . خبری از این نیست استفاده کنی بعد حساب یا از این چرت و پرتا . سرویس شبانه دیگه نیست . من قبلا 1 مگ 10 گیگ میخریدم 46 تومن . الان 1 مگ 5 گیگ بدون سرویس شبانه (اون موقع شبی 5 گیگ دانلود هم میکردم 1 ماه 150 تا رفتم . ) شده 42000 تومن . 5 گیگ ترافیک هم میدن 27500 . رسما من تازه پام رسید به این ISP از بیخ ریششو کندن . امروز زنگ زدم مدیر شرکت میگه سازمان رو ما نظارت داره . خودشم اعصابش خورد . آخه با این حساب دیگه هیچ احمقی ازش سرویس نمیگیره . گفتم حالا که اینطوری شد سر ما چی میاد ؟ گفتش اینا یه کاری کردن که هر کس زورش رسید و گردن کلفتی داشت و پولش از پارو بالا میره اینترنت بگیره . در کل همون بحث قبلی هست : اینترنت ملی میاد ولی عملا چنان میرینن به کیفیت و قیمت اینترنت که بلانسبت سگ هم نره طرفش . عکس هم خواستین از قیمت و تعرفه ها میزارم . البته نه از سایتی یا چیزی . از همون پنل کاربری که توش پرداخت آنلاین انجام میدم . دیروز 4 گیگ ترافیک خریدم دل خوش بشینم بازی کنم دیشب زدم دانلود 5 صبح همش تموم شده الان با کی خ*یه مالی نیم گیگ ترافیک خریدم . فک یو ... [خودش میدونه]

Problem Shirazian Internet Users ?

خبر جدید در رابطه با این طرح!

دوستان طی مصاحبه ای که یکی از خبر گذاری ها انجام داده قسمتیش رو دیدم که مربوط به این طرح هست گفتم بذارم:

برای جلوگیری از این اختلافات چرا تعرفه‌ها را اصلاح نمی‌کنید؟و یا از روش‌هایی مانند‌ IIU، واگشایی شبکه یا اجاره دادن خطوط و یا فروش مجدد که در دنیا مرسوم بوده برای حل این مشکلات استفاده نمی کنید؟به نظر می‌رسد رگولاتوری چسبیده به تقسیم خط و شرینگ؟
اخیرا بحث جدیدی با حضور مخابرات و شرکت‌های‌PAP در دستور کار کمیسیون سازمان تنظیم مقررات قرار گرفته که با تایید و تصویب آن شرایط هم برای شرکت‌های ندا و هم مخابراتی‌ها و در نهایت کاربران خانگی را آسانتر می‌کند.این طرح،طرح قانونمند کردن فروش حجمی است که در آن سقفی تعیین شده تا شرکت‌ها در آن سقف بتوانند با هم رقابت کنند.با تصویب این طرح؛ وضعیت موجود هم به لحاظ تعرفه‌ها برای کاربران نهایی و هم رقابت شرکت‌ها تسهیل می‌شود.
یعنی همان اجاره پورت؟
اجاره پورت نه. در فروش حجمی مبالغ واقعی‌تر می‌شود یعنی کاربر با توجه به سقف دانلود پول می‌دهد.مثل تلفن که هر چقدر کاربر استفاده می‌کند هزینه می‌دهد و مبلغ ثابت ماهیانه برای کاربر ندارد.الان به صورت حجمی تعرفه خاصی نداریم. اما بزودی در فروش حجمی مبالغی برای این فروش به عنوان سقف تعریف می‌شود که در آن سقف شرکت‌ها با هم رقابت می‌کنند.
این طرح در حال حاضر در چه مرحله‌ای است؟
طرح فروش حجمی یک بار در کمیسیون سازمان تنظیم مقررات مطرح شد اما ایراداتی داشت که در حال برطرف شدن است چرا که سازمان به دنبال آن است که به نقطه‌ای برسد که نیاز به حضور در جزییات تعرفه‌ها نداشته باشد.به عبارت دیگر بازار رقابتی خودش نرخ را تعیین کند. تنها در این صورت است که قیمت‌ها شکسته شده و برای مصرف‌کننده نهایی کاهش می‌یابد.
با این طرح احتمال کاهش تعرفه‌ها تا چند درصد ممکن می‌شود؟
یکسری هزینه‌ها در کشور است که اجتناب ناپذیر است بخشی از هزینه اینترنت برمی‌گردد به قیمت کل اینترنت که زیر ساخت از شرکت‌ها می‌گیرد که بین مبلغ 25 تا 30 درصد هزینه‌هاست که حتی اگر صفر شود باز هم 25 درصد کاهش می‌یابد. باقی هزینه‌ها در خود شرکت هاست مانند فضا ،برق ،امکانات و نیروی انسانی که اجتناب ناپذیرند.
تا چه اندازه امیدوارید این طرح توسط کمیسیون به تصویب برسد؟
این طرح یک‌بار در کمیسیون آمد و چند ایراد جزیی از آن گرفته شده که با برطرف شدن آن مجددا در کمیسیون مطرح خواهد شد و کاملا جایگزین شیوه تقسیم خط و شرینگ خواهد شد و مشترکینی که خواهان سرویس باکیفیت‌تر و با سرعت بالا باشد این امکان برایشان فراهم خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or