مهمترین برنامه دولت: افزایش سرعت اینترنت، مجلس: موافقیم!

آقا اینترنت ما هنوز همون 128کیلوهرتزه فرکانسشو ببرید بالا...

هیچ اتفاق خاصی نیفتاد نه سایتی از ***** در اومد نه تعرفه کم شد نه سرعت زیاد شد نه پینگ درست شد...
درحاله حاضر فقط دارن وعده میدن :)) امیدوارم تو خالی نباشه وعده هاشون....
انقد timeout دارم که دیگه دارم از انلاین بازی کردن زده میشم

آقای روحانی فرمودن که اولویتشون مسائل فرهنگی نیست :d اولویتشون چیه کَس نداند!

افزایش سرعت اینترنت هم کار سختیه,اول باید اون نهنگه رو که هی میره سیم هارو گاز میزنه رو شکار کنن بعد لنگر های کشتی هارو تعویض کنن و...

این اگر مرد بتونن بیان از همین مسیر EPEG کل کشور ازش تامین کنن هم مشکل قیمت حل میشه هم کیفت ...
2.9 میلیون برای هر SMT واقعا این ظلم نیست ؟!

دوستان نه فکر کنید درست میشه نه به خودتون امید الکی بدین.هیچ چیز درست نمیشه هیچ چیز بهتر نمیشه.از نظر زیرساخت کشور ما ترکیده همین الان روتر ها و مسیریاب های مخابراتی ما دست کم 13 سال از عمرشون میگذره و از رده خارج شده هستن.لینک های مخابراتی که ترکیدن.فیبر نوری هم عملا فقط اسمی هست و هیچ شبکه زیر ساختی وجود نداره.

سرعت اینترنت را دو برابر می‌كنیم

n00027451-b.jpg

براساس برنامه‌ صد روزه ما قصد داریم سرعت اینترنت را به دو برابر برسانیم و افزایش پهنای باند اولین قدم در این راه است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از افزایش سرعت اینترنت و پهنای باند در کشور خبر داد.

به گزارش ایتنا از ایلنا، محمود واعظی در حاشیه نشست امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به سرعت اینترنت گفت: در یک ماه گذشته تلاش کردیم که ۲۰ گیگابایت در بخش بین‌الملل و ۱۵ گیگابایت در بخش داخلی پهنای باند را افزایش دهیم زیرا پهنای باند در کشور ۷۲ گیگابایت بود و باید این رقم افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: براساس برنامه‌ صد روزه ما قصد داریم سرعت اینترنت را به دو برابر برسانیم و افزایش پهنای باند اولین قدم در این راه است.

وی با تأکید بر لزوم افزایش زیرساخت‌ها گفت: باید در بحث اینترنت بعضی زیرساخت‌ها نیز افزایش پیدا کند و گسترش یابد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در پاسخ به سؤالی درباره حضور اعضای کابینه دولت در فیس بوک گفت: کمیته‌ای در ریاست جمهوری برای بررسی حضور اعضای كابینه در فیس بوك تشکیل شده اما من باید بگویم که خود من و خانم امین‌زاده صفحه‌ای در فیس بوک نداریم هر چند که بدون اطلاع ما صفحه‌ای در فیس بوک راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: کمیته‌ای که در ریاست جمهوری تشکیل شده با کمیته *****ینگ متفاوت است و کمیته‌ای که در ریاست جمهوری تشکیل شده مسئول پیگیری بحث حضور اعضای هیات دولت در فیس بوک است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین درباره پرداخت هزینه‌های تلفن همراه و ثابت گفت: مردم باید براساس آنچه قانون است و مشخص شده هزینه‌ها را پرداخت کنند اما یک مشکلی که در این میان وجود دارد این است که مردم بعضاً تصور می‌کنند که بعضی خدماتی که برای آن‌ها پیامک می‌شود رایگان است و آن خدمات را قبول می‌کنند اما نمی‌دانند که هزینه دارد. باید این مساله مورد بررسی و دقت قرار گیرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or