مهماني عرضه Resident Evil 5 و معرفي يك بازي جديد !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

250px-RE5BOXART.jpg

شركت Capcom به خاطر عرضه بازي Resident Evil 5 در روز جمعه مصادف با March 13 يك مهماني launch party به همراه بزرگترين retailer يعني GameStop برگذار خواهد كرد. اين مهماني در شب پنج شنبه March 12 در Union Square واقع در سن فرانسيسكو برگذار مي شود. اين مهاني از 8 شب شروع و تا پاسي از صبح خواهد بود. بعد از اتمام مهماني بازديد كنندگان مي توانند بازي محبوب خود را خريداري كنند.

در اين مهماني Jun Takeuchi و Masachika Kawata تهيه كننده هاي بازي هم حضور دارند. علاوه بر انها افرادي كه بازي را motion capture و صدا گذار شخصيت هاي بازي مثل Chris, Sheva و Josh در اين مراسم حضور دارند.

اما مهمترين واقعه در اين روز معرفي يك بازي جديد است كه Capcom رسما اين موضوع را تاييد كرده است. ايا اين بازي قسمت جديد Resident Evil است و يا Remake قسمت دوم ؟؟ براي گرفتن اين جواب بايد چهار روز ديگر صبر كنيد.

یه رزیدنت برا وی فک میکنم باشه، اگه خوش شانس نباشیم یه پورت داغونه دیگه :دی

ببین امیر دعای تو توی EVIL میگیره :biggrin1: برو دعا کن خبرشون فقط EVIL که برای WII میگفتن نباشه :biggrin1:
ناگفته نماند که من برای احترام به بازی بازی را پنج شنبه میخرم :biggrin1: درست روز عرضه بازی :biggrin1:

چرا گير داديد به RE ؟

اميدوارم DMC5 رو معرفي كنند با يك تريلر 5 دقيقه اي از گيم پلي بازي :-"

:biggrin1: فکر کنم دلایل زیر بتونه علتهاش باشه :
1 - حضور تهیه کنندگان خود بازی .
2 - معرفی در روز مهمانی عرضه بازی .
3 - خبرهای جدید مبنی بر اینکه EVIL 6 همه چیز را تغییر خواهد داد .

فکر کنم با این تفاسیر همه فکر میکنند که مربوط به EVIL باشه :smile: یه حسی میگه خبر همون خبر EVIL مربوط به WII است و قرار است REMAKE شماره 2 بازی روی این کنسول بیاد که امیدوارم اشتباه فکر کرده باشم :biggrin1:

شما احيانا مسئول بازار يابي كپكام كه نيستي ؟
نه . اقای مدیری که روی نظر شخصی یک نفر اسپم صادر می کنی !
بنده با توجه به شرایط این مراسم عرض کردم که یک IP مهم رو در چنین جایی معرفی نمی کنن . و معمولا در یک نمایشگاه مهم و بزرگی مثل E3 یا ... معرفی می کنن . نه اینکه بیان و یک IP مهم و بزرگ رو توی جشن عرضه RE 5 معرفی کنن !

نه . اقای مدیری که روی نظر شخصی یک نفر اسپم صادر می کنی !
بنده با توجه به شرایط این مراسم عرض کردم که یک IP مهم رو در چنین جایی معرفی نمی کنن . و معمولا در یک نمایشگاه مهم و بزرگی مثل E3 یا ... معرفی می کنن . نه اینکه بیان و یک IP مهم و بزرگ رو توی جشن عرضه RE 5 معرفی کنن !
والا نظر شخصي با 100 درصد خيلي فرق مي كنه.
اصولا به شما هم ربطي نداره من چي كار مي كنم

|o| ببخشید که نمی دونستم 100 درصد با نظر شخصی فرق می کنه !
اصولا نظر شخصی یک نفر هم به شما ربطی نداره !
نظر شخصي هر كس محترم هست. اينجا همه پست دادند و نظر شخصي شون رو گفتند ولي هيچ كس نگفت 100 درصد اين چه بازي خواهد بود. شما خودت هنوز نميدوني نظر شخصي با 100 درصد فرق داره. من ديگه بيام درباره چي بحث كنم. زيادي از بحث خارج شديم شما اگه ميخواي نظر شخصي رو بدي بگو نظر شخصي.

وقتی من راجع به یک موضوعی اینجا کامنت می ذارم . یعنی نظر شخصی من هست . مگر اینکه با یک سند و مدرک و لینکی بیان بشه که دیگه اون نمی شه نظر شخصی ! کسی قانونی نذاشته که اگه بگی 100 درصد دیگه نمی شه نظر شخصی . و من نمی دونم شما معنای نظر شخصی چه جوری براتون جا افتاده ! وقتی اون جمله نوشته می شه یعنی : به نظر شخصی من 100 درصد IP مهمی نیست . و البته دیگه لازم نیست اون به نظر شخصی من نوشته بشه . چون وقتی من این پست رو می دم یعنی نظر من هست . مگر اینکه شما یه قانون جدید وضع کنی اینجا ! ضمن اینکه اگر این نظر شخصی اشتباه در بیاد هم مهم نیست . و کلا این موضوع انقدر حیاتی و مهم نیست که شما بخوای با حالت طعنه امیز به من بگی بازاریاب کپکام هستم . این نظر من بوده و گویا شما تعریف غلطی از نظر شخصی دارید .
حتما بايد توي قانون براي شما نوشته بشه ؟ يعني چيز به اين سادگي ؟؟ من ديگه حال و حوصله بحث ندارم كلاس سواد اموزي كه نيست. نميدونم بحث GOW از شما لينك ميخواند ميگيد من بيكار نيستم برم براي كسي لينك بيارم اينجا ولي ميگيد من هر حرفي بزنم نظر شخصيه !!! عجب !!

آخرین ویرایش:
نظر شخصي هر كس محترم هست. اينجا همه پست دادند و نظر شخصي شون رو گفتند ولي هيچ كس نگفت 100 درصد اين چه بازي خواهد بود. شما خودت هنوز نميدوني نظر شخصي با 100 درصد فرق داره. من ديگه بيام درباره چي بحث كنم. زيادي از بحث خارج شديم شما اگه ميخواي نظر شخصي رو بدي بگو نظر شخصي.
وقتی من راجع به یک موضوعی اینجا کامنت می ذارم . یعنی نظر شخصی من هست . مگر اینکه با یک سند و مدرک و لینکی بیان بشه که دیگه اون نمی شه نظر شخصی ! کسی قانونی نذاشته که اگه بگی 100 درصد دیگه نمی شه نظر شخصی . و من نمی دونم شما معنای نظر شخصی چه جوری براتون جا افتاده ! وقتی اون جمله نوشته می شه یعنی : به نظر شخصی من 100 درصد IP مهمی نیست . و البته دیگه لازم نیست اون به نظر شخصی من نوشته بشه . چون وقتی من این پست رو می دم یعنی نظر من هست . مگر اینکه شما یه قانون جدید وضع کنی اینجا ! ضمن اینکه اگر این نظر شخصی اشتباه در بیاد هم مهم نیست . و کلا این موضوع انقدر حیاتی و مهم نیست که شما بخوای با حالت طعنه امیز به من بگی بازاریاب کپکام هستم . این نظر من بوده و گویا شما تعریف غلطی از نظر شخصی دارید .

حتما بايد توي قانون براي شما نوشته بشه ؟ يعني چيز به اين سادگي ؟؟ من ديگه حال و حوصله بحث ندارم كلاس سواد اموزي كه نيست. نميدونم بحث GOW از شما لينك ميخواند ميگيد من بيكار نيستم برم براي كسي لينك بيارم اينجا ولي ميگيد من هر حرفي بزنم نظر شخصيه !!! عجب !!
بحث Gow چه ربطی به این موضوع داره ؟ اصولا دسترسی داشتن به سیستم مدیریت قدرت خاصی محسوب نمی شه که شما به خاطرش همینطوری به همه تیکه بندازی . بدون دلیلی ! که این کار رو کردی شما و احتیاجی نیست برای جمع کردنش بحث رو به سمت این چیزا بکشونید ! . بنده نظر شخصیم رو گفتم و شما هم به اون صورت نقلش کردید . اون تاپیک GOW هم که من هر چی پست دادم پاک شد . بهتره راجع بهش صحبت نشه . در کل مهم نیست . من اشتباه کردم !!! موفق باشی .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or