مهماني عرضه Resident Evil 5 و معرفي يك بازي جديد !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

250px-RE5BOXART.jpg

شركت Capcom به خاطر عرضه بازي Resident Evil 5 در روز جمعه مصادف با March 13 يك مهماني launch party به همراه بزرگترين retailer يعني GameStop برگذار خواهد كرد. اين مهماني در شب پنج شنبه March 12 در Union Square واقع در سن فرانسيسكو برگذار مي شود. اين مهاني از 8 شب شروع و تا پاسي از صبح خواهد بود. بعد از اتمام مهماني بازديد كنندگان مي توانند بازي محبوب خود را خريداري كنند.

در اين مهماني Jun Takeuchi و Masachika Kawata تهيه كننده هاي بازي هم حضور دارند. علاوه بر انها افرادي كه بازي را motion capture و صدا گذار شخصيت هاي بازي مثل Chris, Sheva و Josh در اين مراسم حضور دارند.

اما مهمترين واقعه در اين روز معرفي يك بازي جديد است كه Capcom رسما اين موضوع را تاييد كرده است. ايا اين بازي قسمت جديد Resident Evil است و يا Remake قسمت دوم ؟؟ براي گرفتن اين جواب بايد چهار روز ديگر صبر كنيد.

حالا بازی جدید حتما از سری RE باید باشه!

نه ,هر چيزي مي تونه باشه :biggrin1: همه چيز حدسياته منتها با حرف هاي اين چند روزه شانس معرفي يك قسمت جديد RE بيشتر هست.

بنظر من بازی جدیدی میخواد معرفی کنه و برای حرفم یه دلیل دارم هر چند شاید درست نباشه :smile:
دلیل هم اینکه که اگه میخواست remake باشه یا evil برای wii هیچ موقع نمیذاشتند حرفها درز کنه که خبر برای اولین بار در مهمانی شنیده بشه با این تفاسیر که اخباری هم شنیدیم مبنی بر اینکه resident evil 6 همه چیز را تغییر خواهد داد باید شماره جدید این بازی باشه .

کسری ممنون از خبر .

روش خوبيرو برای فروش بازی تو يک روز تدارک ديدند..شايد رکورد فروش رو تو يک روز در اين نسل بزنند.
اگر شماره جديدی از سری re در کار باشه به نظر من ديگه تو اين نسل نبايد منتظر اين بازی موند. کم کم 3 4 سال بايد کار کنن رو بازی..مگر اين که از خيلی وقته پيش رو re6 کار کرده باشن که همچين چيزی بعيده.
من که اميدوارم شماره جديدی در کار باشه.

آخرین ویرایش:
شاید خدا خواست Dino Crisis 4 :d معرفی کردند
پ.ن: کسرا دیشب هم خوابم برد ولی ...
خدا کنه...:biggrin1:
ولی متاسفانه فکر کنم RE جدید برای Wii باشه...یه مدت پیش یکی از مدیرای کپکام گفته بود طرفداری RE Wii به زودیه زود خوشحال میشن.
کسری بابت خبر ممنون

خدا کنه...:biggrin1:
ولی متاسفانه فکر کنم RE جدید برای Wii باشه...یه مدت پیش یکی از مدیرای کپکام گفته بود طرفداری RE Wii به زودیه زود خوشحال میشن.
کسری بابت خبر ممنون
وقتی دارن مهمونی ميگيرن واسه re5 که نميان يه بازی انحصاری واسه wii معرفی کنن..اين در واقع يه خبر خوشحالی برای دارندگان 360 و ps3 و شايد به همراه اين 2 کنسول بازی رو پلاتفورمهای ديگه هم عرضه بشه

با اينكه خودم منتظر Shadow of the rome و onimushaو Dino Crisis 4 هستم ولي تجربه ثابت كرده اين جور وقتا يا يك بازي برا wii هست يا ds كه چون دوميه سنخيتي با كپكام نداره پس بازي ماله wiiه:cheesygri

اگه بیاد یک REبرای wii معرفی کنه واقعا شیرین زده:-"

خبرش خز شده:biggrin1:بزارن یک چیز دیگه بگن مثلاDLCبرای این بازی:cool:اونجوری سنگین تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or