به عنوان مثال من خیلی تلاش کردم که یک بازی اصلی pes گیر بیارم که بتونم آنلاین بازی کنم ( جدا از قیمتش ... ) و به صورت معمولی هم هرچقدر تلاش کردم نتونستم ( به آسونی cod4 نبود ) ...دوستمون Creeping Deλth حق دارن اون حرف رو بزنن.چون از لحاظ آنلاین PC فقط یه ADSL می خواد ولی 360 به غیر از این پول اکانت لایو رو هم باید پرداخت کنید. و بحثای دیگه مثل بن شدن و دود شدن اکانتت به همراه اون می تونه برای آدم خیلی گرون تموم بشه.
از همه ی نظرات ممنون!pc ام ارتقا میدم!
ببخشید میشه بفرمایید منظورتون از تقریبا خوب مثلا در چه حدیه؟چون به جز FPS همه سبک هایی رو که شما گفتید رو علاقه دارم:biggrin1::biggrin1:ببین تو این جور تا÷یکها من همیشه گفتم.
شما اول ببین به چه سبک بازیهایی علاقه داری.
اگه به بازیهای MMO یا RTS یا RPG و همینطور FPS علاقه داری PC رو انتخاب کن.
اما اگه به Racing,TPS,JRPG,Action ... علاقه داری کنسول بگیر.
اگرم مثل من به هردو علاقه داری :biggrin1: یه PC تقریبا خوب و یه کنسول داشته باش.
عزیز من فقط اینو بدون که تا چقدر میخوای بازی کنی گیرم رفتی کنسول هم گرفتی شب تا صبح که پاش نیستی دوما بیستر بازیهایی که بر 360 میاد برای pc هم پورت میشه و مزیت pc رو هیچ وقت با کنسول یکی نکن به نظر من pc خوب بگیر چون در چند ساله دیگه میتونی 360 رو توی همین pc بازی کنی :biggrin1:
sad but true
سلام دوست عزیز ببخشید که این حرف رو میگم ولی پست شما از ریشه ایراد داره.منظور از پورت شدن یعنی بازی که روی 360 میاد شرکت همون بازی رو عینا یا با چند تغییر مثل بالا بردن گرافیک یا اضافه کردن چند ماموریت یا مرحله برای PC ریلیز میکنه.نه این که با امولاتور برداری بازی 360 رو روی PC اجرا کنی.درباره 360 هم خیلی تند رفتی به نظر من 360 الان نمونه بارز یک PRICE/PERFORMANCE (کارایی عالی در برابر قیمت مناسب) هستش.من با این که سیستمم بالا هست ولی بزور میتون با همین pcsx 2 کار کنم :biggrin1:
دیگه چه برسه به این که بخوان واسه xbox 360 مبدل بسازن
من فقط بگم اطلا نمی شه دلمون رو به چند سال دیگه که شاید همچین مبدلی بیاد خوش کنیم.
البته می دونم حرفتون خیلی جدی نبود ولی گفتم کسی خیلی دلش رو خوش نکنه
در ضمن کار خوبی کردی سیستمت رو ارتقا دادی
xbox 360 رو باید انداخت دور
البته دستگاه خوبیه ولی هر چی باشه کامپیوتر رو ارتقا بدی کار های بیشتری میشه باهاش کرد
هروسیله ای کارایی خودشو داره! و یک وسیله نمی تونه چندتا کارو به نحو احسن انجام بده(کامپیوتر)