منتظر ShellShock 2 در کریسمس امسال باشید

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
امروز Eidos به طور رسمی خبر انتشار بازی ShellShock 2 را برای کریسمس امسال داد.

shellshock_2_9.jpg

داستان بازی حول جنگهای ویتنام می باشد. یک هواپیمای حاوی یک محموله سری با اسم رمز شوالیه سفید هنگام عبور از روی جنگلها سقوط کرده و در یکی از مکان های نامعلوم مفقود میشود. گروهی از سربازان مخصوص برای برگرداندن محموله عازم جنگل می شوند. بعد از گذشت مدتی، این سربازان بدون دلیل یکی بعد از دیگری مفقود می شوند تا اینکه بعد از گذشت یک ماه از ماجرا یکی از آنها از جنگل بیرون میاید.

بازیکن در نقش این سرباز به بازی خواهد پرداخت و باید به تنهایی در مقابل تمام تهدیدات مقاومت کند.(دشمنان، بیگانگان، تله ها، و نیز کشف حقیقت شوالیه سفید.

این بازی در کریسمس امسال برای سه پلتفورم PC/X360/PS3 عرضه خواهد شد.

منبع

امیدواریم همانند شماره اول با یک شاهکار روبرو بشیم.

آخرین ویرایش:
به به -من بیخبر بودم بدجوری
اصلا نشنیده بودم شماره دوم درحال ساخته حالا ییهو بهم شوک وارد شد
عیدی خوبی بود-خوشمان امددمت گرم fardin_b

خوب به سلامتی Soldier of Fortune Payback امسال هم مشخص شد. بازی که تریلرش دیروز اومد و یه ماه دیگه (نوامبر) عرضه می شه. SOF:P حداقل 2 ماه بعد تریلرش اومد! نوع تبلیغات بازی دقیقا شبیه Denied Ops خود Eidos ه ولی با Press کمتر و عجله بیشتر. خشونت و Gore ش هم به نظر شدید کم میاد، حداقل در مقایسه با قول هایی که داده بودن. امیدوارم در هر دو مورد اشتباه کرده باشم و بازی خیلی بد از آب در نیاد و حداقل خشونتش در حد SOFP باشه :cheesygri

Genre: Action > Shooter > Third-Person > Historic

منبع
قسمت قبلی Third Person بود اما جدیده رو تیم Rebellion ساخته و FPS شده:
http://www.gametrailers.com/player/40625.html

الیته باید گفت که eidos خیلی وقته که با دورانه اوجش فاصله داره و امکان داره از این بازیه شاهکار یه بازیه معمولی بسازه که امیدوارم اینجوری نشه و با ساخت این بازی به دوران اوجش برگرده:smile:بعذشم بره igi3 رو بسازه که حسابی خاطرخواشم:biggrin1::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or