منتظر L.A Noir جديد و خبرهايي از GTA V نباشيد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
la-noire-7.jpg

اگر به ياد داشته باشيد سازنده ي L.A Noir يعني استديوي Team Bondi در اكتبر سال گذشته ميلادي بسته شد. اين درحالي است كه راكستار ميگويد منتظر L.A Noir جديد تا اطلاع ثانوي نباشيد ، البته اينطور كه پيداست ساخته نشدن ادامه اين بازي به بسته شدن TB ربطي ندارد.

"درست است كه DLC و محتواي جديد قابل دانلودي براي L.A Noir نداريم ، امادليل آن است كه بسيار سرمان شلوغ است و مشغول كار برروي Max Payne3 و Gta V و ديگر عناوين هستيم، به همين خاطر هم برروي ادامه L.A Noir حساب نكنيد. ما هنوز تصميم قطعي نگرفتيم و بسيار خوشحال هستيم از اينكه اين بازي بسيار خوب از آب در آمد و اينكه آيا اين بازي به يك سري تبديل شود يا خير. ما هرگز ادامه ي بازي ها را با عجله نميسازيم ، اما اين بدان معنا نيست كه رفته رفته اين بازي ها را از ياد ببريم براي مثال به Max payne و Red Dead Redemption نگاه كنيد ، ما بازي هاي بسياري داريم كه بسازيم اما مسئله ي اصلي وقت و گستره ي كاري است."

در رابطه با GTA V هم گفتني است كه راك استار قول داده است تا چند ماه آينده خبر هاي بيشتري از اين بازي منتشر شود و اينكه به اين زودي ها خبري از اين بازي نميشنويم. اين عنوان هنوز مشخص نيست در چه تاريخي و براي چه پلتفرم هايي عرضه ميشود ، اما انتظار ميرود كريسمس سال جاري ميلادي شاهد حضور آن باشيم.

منبع

آخرین ویرایش:
6 دقیقه دیرتر تاپیک زدید، ولی ممنون از ترجمه خیلی کامل ترتون. :)

--------------------------------------------------
DLC های LA Noir که اصلا مهم نیستند، ولی GTA V خبر مهمیه. از اولش هم حدس می زدم بعیده 2012 بیاد، حالا که میگن احتمالا آخر سال و کریسمس...

البته مطلبی که در مورد L.A. Noire نوشته شده دقیقش این میشه:

While there won’t be any more DLC or additional content for the current release of L.A. Noire (we’re all too busy working on Max Payne 3, GTAV and other games to come), don’t count out the possibility of a new game in the L.A. Noire franchise in the future

"اگرچه هیچ DLC یا محتوای جدیدی برای نسخه فعلی L.A. Noire وجود نخواهد داشت (چون ما خیلی مشغول کار بر روی Max Payne 3 و GTA V و سایر بازی های آینده مون هستیم)، ولی احتمال عرضه یک بازی جدید از سری L.A. Noire در آینده رو رد نمی کنیم".

من حق رو به راک استار میدم چون حرفش حقه ! و حرف حساب هم جواب نداره !
راک استار عناوین زیادی داره که جزو بهترین بازیها هستن و همیشه هم بازیهاش جزو نامزدها و برنده ها بودن ! خر که مغز مدیر مالی راک استار رو گاز نزده که بخواد دوتا از عناوینش رو توی 1 سال عرضه کنه !

ولی یه حسی بهم میگه این GTA V دو سال در صدر جدول فروش بریتانیا خواهد بود !
واقعا حیفم میاد این بازی رو کپی بخرم اما چارهای نیست ! :d

راک استار عناوین زیادی داره که جزو بهترین بازیها هستن و همیشه هم بازیهاش جزو نامزدها و برنده ها بودن ! خر که مغز مدیر مالی راک استار رو گاز نزده که بخواد دوتا از عناوینش رو توی 1 سال عرضه کنه !

صابر حرفت رو صد در صد تائید میکنم.

البته اینم اضافه کنم که اگه نسخه PC رو همزمان با کنسولی ارائه بده و مثل IV یه کالکشن از مشکل نباشه قطعا منم اوریجینال میخرم.

خودشون که هنوز اعلام نکردن برای چه پلتفرمی میاد .... !‌ من کمی استرس دارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or