Fratos کاربر سایت Jan 26, 2010 #1 درود استودیو Lionhead تائید کرد اولین نمایش F3 در مراسم X10 امسال ( XBOX 2010 ) خواهد بود. X10 امسال در شهر سانفرانسیسکو انجام خواهد شد. 1 و 2.
درود استودیو Lionhead تائید کرد اولین نمایش F3 در مراسم X10 امسال ( XBOX 2010 ) خواهد بود. X10 امسال در شهر سانفرانسیسکو انجام خواهد شد. 1 و 2.
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Jan 26, 2010 #2 ممنون فریدون کی برگزار میشه این نمایشگاه؟؟؟؟امید وارم -حد اقل HALo و یا نِتال هم باشه
SEIKO-XXX کاربر سایت Jan 26, 2010 #3 نوشته شده توسط capitanrayan: ممنون فریدون کی برگزار میشه این نمایشگاه؟؟؟؟امید وارم -حد اقل HALo و یا نِتال هم باشه بیشتر... پنج شنبه, February 11
نوشته شده توسط capitanrayan: ممنون فریدون کی برگزار میشه این نمایشگاه؟؟؟؟امید وارم -حد اقل HALo و یا نِتال هم باشه بیشتر... پنج شنبه, February 11
Frobary Loyal Member Jan 26, 2010 #4 سلام! خب بالاخره داره یه خبرهایی از بزرگترین بازی سال از نظر من، میشه نمایشگاه هم فکر کنم از 11 فوریه شروع بشه. امیدوارم یه چیز درست و حسابی از بازی نشون بدهند.
سلام! خب بالاخره داره یه خبرهایی از بزرگترین بازی سال از نظر من، میشه نمایشگاه هم فکر کنم از 11 فوریه شروع بشه. امیدوارم یه چیز درست و حسابی از بازی نشون بدهند.
Fratos کاربر سایت Jan 26, 2010 #6 نمایشگاه که بترکونه. کاپکام حظور فعال داره. Fable III رو نمائی میشه. وای .
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Jan 26, 2010 #7 من نمیدونم چرا با این Fable کلا مشکل دارم ! :biggrin1: ممنون بابت خبر فری ! :biggrin1:
Mamad Ripper کاربر سایت Jan 27, 2010 #9 تنکس فری. ببینیم Fable 3+Project Natal چی درمیاد... 11 فوریه...
Farzan X360_PS3 کاربر سایت Jan 27, 2010 #10 كلا وقتي ما كروسافت بازي داشته باشه اين نمايشگاه رو را مي ندازه:biggrin1:
GENE کاربر سایت Jan 27, 2010 #11 برنامه X10 به این صورته: Some notable games on tap: "Alan Wake" , "Crackdown 2" , "Fable III" , "Halo: Reach", "Splinter Cell Conviction" , "Final Fantasy XIII" and more بیشتر... سَروَر که اسمش در اول لیسته و البته LOL for Fable 3
برنامه X10 به این صورته: Some notable games on tap: "Alan Wake" , "Crackdown 2" , "Fable III" , "Halo: Reach", "Splinter Cell Conviction" , "Final Fantasy XIII" and more بیشتر... سَروَر که اسمش در اول لیسته و البته LOL for Fable 3
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jan 27, 2010 #12 واقعا بازی زیبایی امیدورارم با اومدن 3 ش شماره 2 رو پورت کنن برای pc چون واقعا حیف هست مرسی
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jan 27, 2010 #13 سَروَر که اسمش در اول لیسته و البته LOL for Fable 3 بیشتر... باز جوگیر شدی؟ باید بهت بفهمونم سرور کیه و کدوم بازی از SC ترسید و اینا؟ مرسی مهدی بابت لیست! نمایشگاهه توپی میشه
سَروَر که اسمش در اول لیسته و البته LOL for Fable 3 بیشتر... باز جوگیر شدی؟ باید بهت بفهمونم سرور کیه و کدوم بازی از SC ترسید و اینا؟ مرسی مهدی بابت لیست! نمایشگاهه توپی میشه
NaViiDii God Of War کاربر سایت Jan 27, 2010 #15 اوه اوه عجب نمايشگاهي . چه شود يعني بالاخره ميخوان از Reach هم چيزي نشون بدن :biggrin1: خيلي دوست دارم ببينم Fable 3 چجوري شده .
اوه اوه عجب نمايشگاهي . چه شود يعني بالاخره ميخوان از Reach هم چيزي نشون بدن :biggrin1: خيلي دوست دارم ببينم Fable 3 چجوري شده .