منتظر یک عنوان جدید از سازندگان "Fatal Frame "باشید .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
H.jpg

درود .

بازی زیبای Fatal Frame را همگان بیاد دارند ، این بازی ترسناک که با همان سبک ترسناکهای کلاسیک ژآپنی ساخته شده بود ، یکی از عناوین زیبای کنسول PS2 به شمار می امد . در همین راستا سازندگان این بازی خبر از عنوان جدید را دادند که البته هنوز مشخص نیست سری جدیدی از Fatal Frame است یا خیر ؛ ولی اقای Keisuke Kikuchi سازنده بازی در طی صحبتی با مجله Famitsu اذعان کرد : در حال حاظر نمی توانم وارد جزئیات کامل بشوم ، ولی ما به سختی داریم برروی ان کار میکنیم وی در ادامه گفت : فکر میکنم به زودی این عنوان را بتوانیم معرفی کنیم و امیدواریم مردم منتظر این خبر ما باشند .
همان طور که میدانید بازی Fatal Frame 4 برای کنسول Wii به صورت انحصاری ساخته شد و این بازی در غرب منتشر نشد .

Game Informer

یکی از عناوین زیبای کنسول PS2 به شمار می امد
این قسمت توی متن نیست. بازی انحصاری PS2 نبود بلکه فقط شماره سومش روی این کنسول انحصارا منتشر شد. شماره های اول و دوم روی ایکس باکس هم منتشر شد.شماره چهارم انحصارا روی Wii در ژاپن منتشر شد که از لحاظ فروش هم بیشترین فروش رو در ژاپن و در بین بازی های این سری داشته.
در ضمن یه شماره دیگه هم از این بازی در کنفرانس نیتندو تایید شد که انحصارا بر روی Wii منتشر میشه. حالا معلوم نیست این همونه یا یکی دیگه هست

The second Fatal Frame game to be released on the Wii, the game was announced at the Nintendo Conference 2010. [7] Screenshots from development reveal characters from Fatal Frame 2 making a return.
من از شماره اول بازی رو روی PS2 شروع کردم و بازی واقعا زیبایی هست. تو این دورانی که یه Survival Horror درست حسابی پیدا نمی شه واقعا می چسبه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
این قسمت توی متن نیست. بازی انحصاری PS2 نبود بلکه فقط شماره سومش روی این کنسول انحصارا منتشر شد. شماره های اول و دوم روی ایکس باکس هم منتشر شد.شماره چهارم انحصارا روی Wii در ژاپن منتشر شد که از لحاظ فروش هم بیشترین فروش رو در ژاپن و در بین بازی های این سری داشته.
در ضمن یه شماره دیگه هم از این بازی در کنفرانس نیتندو تایید شد که انحصارا بر روی Wii منتشر میشه. حالا معلوم نیست این همونه یا یکی دیگه هست

The second Fatal Frame game to be released on the Wii, the game was announced at the Nintendo Conference 2010. [7] Screenshots from development reveal characters from Fatal Frame 2 making a return.
من از شماره اول بازی رو روی PS2 شروع کردم و بازی واقعا زیبایی هست. تو این دورانی که یه Survival Horror درست حسابی پیدا نمی شه واقعا می چسبه
محمد جان، ولی فرهاد نگفت که انحصاری PS2 بوده بازیها!!
فکر کنم چیزی که فرهاد نوشته اینه که حداقل روی PS2 موفق و بزرگ بوده.
شاید سوء تفاهم شده!
به هر صورت باز شما صلاحو می‌دونید!:d

شماره دوش خیلی قشنگ بود در واقع بهترین شماره از این سری بود(به نظر خودم) خیلی باهاش حال کردم
مایوووووووووووووووووووووووووووووووو:d
شماره 1 هم قشنگ بود ولی شماره سه یکم از Fatal Frame دور بود البته نه زیاد ها یه کمی:d
امیدوارم ادامه این بازی باشه و موفقیت شماره دوم رو دوباره تکرار کنه:x
یادش بخیر اون وقتا چه بازیهایی توی سبک Horror داشتیم =((

آخرین ویرایش:
ممنون باابت خبر. واقعا مسرت بخش بود. شخصا کلا ترس از نوع ژاپنی رو تو دنیا بی رقیب میدونم (چه فیلماشون، چه بازیاشون) ......

بازم ممنو بابت خبر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or