منتظر کدوم بازی نبودید ولی وقتی اومد باحاش حال کردین؟

ACBB اصلا انتظار نداشتم وقتی گفتن که رو نبرد دریایی و اینا کار میکنن گفتم دیگه بازی داغونه ولی وقتی بازیش کردم 180 نظرم برگشت خیلی توپ بود !

Bioshock:infinite
اصلا براش ارزش قائل نبودم و نمیدونستم چیجوریه و اخبارشو تریلراشو به هیچیش ارزش نمیدادم ...ولی خریدمش وبازیش که کردم خیلی خوشم اومد واقعا عالی بود;)

Dishonored
وقتی تریلراشو میدیدم حدسم که با یک بازی فوق مضخرف و آشغال طرفیم.:|:d
اما وقتی خودم بازیش کردم فهمیدم با یکی از بهترین شاهکارهای نسل هفتم طرفم:d

ا تاپیکو خودم زدم یادم نمیومد همچین تاپیکی هم هست :دی

Assassin's Creed IV BlackFlag
هیچ کونه امیدی به این نسخه نداشتم و میگفتم نهایت یک چیزی میشه مثل ACIII :| و موقعی هم که اومد زیاد عجله ای واسه دانلودش نداشتم! این درصورتیه که قبل از ACIII یکی از فنای دو آتیشش بودم! اما بعد اینکه بازی کردم بهترین اکشن ادونچر سال شد واسم :x یکی از بهترین بازی های سال بود! بشدت لذت بردم! حرف نداشت! دوباره تونست سری رو بکشه بالا و دوباره کاری کرد که من فن این سری بشم :x

Binary Domain
کاملا اتفاقی بازی خریدم . اصلا بازی نکردم.بعد چند ماه یک روز بیکار بودم بازی شروع کردم و خوشم اومد فکر میکردم خیلی بازی بدی باشه ولی بازی نسبتا خوبی بود.(قابل قبول بود:d )

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed IV BlackFlag

اصلا به بازی امید نداشتم مخصوصا با اون گند نسخه قبلی ...

DEaDPOOL

واقعا فوقالعاده و فان بود ..

Metro : Last Light

کلا سبک ترس خوشم نمیاد ولی این واقعا عالی بود

Spec Ops : the line

این بازی یکی از بازی هایی بود که خاطره خوبی برام از گیمری گذاشت .
داستان پردازی گرافیک گیم پلی خوب و سیستم کاور گیری فوقالعاده ...

و در اخر هم .

Black ops 2

درسته سینگلش در حد چلمافق بود . اما مولتی بسیار زیبایی داشت .

Lost Planet 2:|

حدود 20 ماه پیش که دستگاه کپی خور داشتم، هارد اکسترنال رو دادم تا Little Big Planet 2 رو برام بندازه . نمیدونم چرا اشتباهی این بازی رو رو برام انداخت ولی تا وقتی بازی رو تموم کردم با بازی خیلی حال کردم

Infamous: second son
وقتی تریلر e3 رو دیدم کمی ازش ناامید شدم ولی شانسکی یه نسخش گیرم اومد و بازی کردم معتادش شدم
Watch Dogs
از اونجایی که تریلر e3 12 رو ندیده بودم و اول کنفرانس یوبی رو دیدم یه هفته بعدش سونی رو تریلر رو که دیدم ناامید شده بودم ازش حس بدی بهم داد ولی تو یه مجله دربارش نوشته بود جذب شدم البته هنوز نگرفتمش

البته بعد از هر دو مورد متوجه شدم حس ششمم در گیم خرابه!

Sleeping Dogs رو اصلا ازش خبر نداشتم و همینطوری رفته بودم یه بازی دیگه بخرم که اینو دیدم و چون Open World بود خریدمش ولی کلا زیاد بهش امیدی نداشتم ولی وقتی بازیش کردم شدیدا ازش لذت بردم ... خیلی خوب بود
Batman Arkham asylum هم میدونستم که یه بازی داره از بتمن ساخته میشه ولی به خودم میگفتم 100 درصد جالب نیست ولی وقتی نمراتش اومد سریع رفتم خریدم

half life 2 episode 2.
مطمین بودم بازی خوبه و رو دستش نیومده ولی انتظار یه همچین قیامتی رو نداشتم خداییش.
خلاصه تا الانم به عشق episode 3 یا کلا قسمت سومش هست که گیمر موندم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or