شایعه منتظر معرفی سایلنت هیل در هفته آینده باشید

rahyarpaul

کاربر سایت
احتمالا هفته آینده ،باید منتظر معرفی سایلنت هیل جدیدی باشیم.
2020-02-29_12-24-17.jpg

آکی سایتو یک توییت ساده منتشر کرد و عذرخواهی بابت بی خبری کرد و گگفت به زودی اطلاعاتی از عنوان جدید می دهیم.
اما استفاده از عبارت silent جلب توجه می کند و وقتی که در تصویر زوم می کنیم،عبارت هفته آینده را می بینیم و در ادامه خودکار pyramid که تداعی گر pyramid head ،شرور معروف و کلاسیک سایلنت هیل هست.
اخیرا تریلری از death stranding شبیه به فیلم 1917 از طرف کوجیما پخش شده بود.حال باید دید ،هفته آینده چه رخ می دهد.
منبع

بنظرم اینکه هینت دادن به سایلنت هیل عامدانه بوده ولی اینکه بخوان سایلنت هیل بسازن هرگز! بیشتر فکر میکنم خواستن هم با ذهن مخاطبا بازی کنن هم اینکه ارادتشون رو نسبت به سری سایلنت هیل نشون بدن.
مگه دیونن که همچین کاری کنن ؟؟

شما ظاهرا اصلا خبر نداری که رابطه ی کوجیما و کونامی خیلی بهتر شده حتی کوجیما اجازه ی ساخت دستگاه پاچینکو ی death stranding رو به کونامی داده بود
نه حقیقتا خبر نداشتم جالب بود!
ولی کلا از این حرکت ها هم توی سینما هم گیم میزنن. اینکه یکی یه ایستراگی چیزی بذاره تو عکساش. همین گیب نویل چقدر سر هالف لایف ٣ ملت رو سروکار گذاشت! من که خیلی دوست دارم بخواد بیاد سایلنت هیل بسازه ولی این حرکتش بنظرم بیشتر گول زننده است تا اینکه امیدوار باشیم اتفاقی قراره بیفته. سر دث استرندینگ هم خیلی ها یه تئوری داده بودن که کلا دعوای کونامی و کوجیما ظاهرسازی بوده و بازی دث استرندینگ با توجه به شواهد ادامه ی متال گیره :D. میگم منطقا درصد اینکه مخاطب ها رو ترول کرده باشن بیشتره تا اینکه بخوان سایلنت هیل بسازن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or