منبع ترینر و کدهای تقلب بازی

دوستان بازی Airline.Tycoon.2-KaOs رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه ،اگه کسی میتون مشکل رو حل کنه یا کرکشو داره بذاره;;)

دوست عزيز از انجمن مشكلات بازي ها استفاده كنيد. اينجا براي كرك و مشكلات بازي هاي نيست، يك انجمن اختصاصي براي اين مشكلات هست كه مي تونيد از اون استفاده كنيد!

سلام ترینر سالم و کامل Operation Flashpoint Red River رو می خواستم تو سایتهای فارسی و انگلیسی کلی سرچ کردم ولی همه جا کلاً 3 تا ترینر هست که یکیش کار نمیکنه و 2 تای دیگه Promo و محدود هستن یعنی فقط یکی از کلیدهاش کار میکنه ورژن بازی هم v1.0 هست ممنون میشم از کمکتون

سلام ترینر سالم و کامل Operation Flashpoint Red River رو می خواستم تو سایتهای فارسی و انگلیسی کلی سرچ کردم ولی همه جا کلاً 3 تا ترینر هست که یکیش کار نمیکنه و 2 تای دیگه Promo و محدود هستن یعنی فقط یکی از کلیدهاش کار میکنه ورژن بازی هم v1.0 هست ممنون میشم از کمکتون

هرچي گشتم پيدا نشد!

درخواست رمز

[h=2][/h]
سلام دوستان گل
اول شرمنده نمیدونستم کجا باید بگم درخواستمو
دوم با شرمندگی
میشه رمزهای کمبات 4 پلی استیشن 1 رو بگید
ببخشید و ممنونم​

با سلام
برای کد تقلب برای Dead Island riptide من چیزی از این بهتر پیدا نکردم.
این کد تقلب قدرت وسایل دفاعی مثل تبر ، کارد، تفنگ ، ساطور و ... چند صد هزار برابر کرده
فلذا با یک ضربه دشمن حتی از نوع قوی اش می ترکند و دست و پاهاشون تکه تکه میشه....
اصلا با این کد دیگه ترسی از زامبی ها نخواهید داشت....
اول این فایل زیپ شده که حدودا 2 کیلوبایت است رو دانلود کنید.
لینک دانلود 1: dead island riptide cheat mod
لینک دانلود 2: Download File : dead_island_riptide_cheat_mod.7z
لینک دنلود 3: دانلود dead island riptide cheat mod
لینک دانلود 4: http://www.reupload.ir/uploads/07gq_dead_island_riptide_cheat_mod.7z

داخلش یک فایل به نام default_levels با پسوند XML است.
برید به پوشه نصب شده بازی در درایو C .
به مسیر زیر:
C:\Program Files\Dead Island Riptide\DI
سپس از فایل Data0 یک کپی بگیرید و در یک جایی از کامپیوتر به عنوان بک آپ نگهدارید.
فایل Data0 رو با نرم افزار Winrar باز کنید و به پوشه Skills آن بروید.
فایل default_levels رو که دانلود کرده بودید درگ کنید در همان Winrar ( Data0->Skills) و Ok کنید.
سپس فایل Data0 رو ببندید.
بازی رو اجرا کنید... می بینید که قدرت هر وسیله دفاعی تون حتی مشت تون قدرت بسیاری پیدا کرده...
در صورت درخواست راهنمایی به Cortex_arm@yahoo.com ایمیل بزنید....
تصاویری از قدرت اعمال شده:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or