ملاقات مشکوک مدیران Valve با Tim Cook

MαMαSαN

کاربر سایت
87452451077895382422.jpg

طبق آخرین اخباری که از سایت Apple Insider به بیرون درز کرده است، رئیس شرکت Apple یعنی آقای Tim Cook قرار است در واشنگتن آمریکا با مدیران Valve ملاقات داشته باشد. هنوز مشخص نیست این ملاقات برای چه چیزی است اما به نظر می رسد Gabe Newell و Tim Cook قرار است یک ارتباط کاری با یکدیگر داشته باشند. البته در مورد این ملاقات حدس های بسیار زیادی می توان زد. شاید این ملاقات به کار کردن Valve بر روی لینکهای ورودی و خروجی سخت افزارها و یا شاید در مورد استخدام کارمند جدید برای Steam و یا شاید Apple TV باشد. البته نمی توان گفت که این ملاقات 100 % یک ملاقات کاری است و شاید فقط یک ملاقات دوستانه باشد.

حدس بزنید این ملاقات در مورد چه چیزی است ؟!

این چندروزه اینقدر سر اون معرفی بازی انحصاری حدس زدیم که حدسم تموم شده :biggrin1:

ای بابا :d تا به ما رسید حدس همه ته کشید :d ولی خداییش خیلی سخت میشه حدس زد. چون تیم کوک ُ Valve اصلآ هیچ ربطی به همه ندارن ! :d

جالبه ! همین دیروز هم یه شایعه جدید (جدید از این جهت که قبلآ هم همچین شایعه ای بوده) پخش شد که Valve داره روی یه سخت افزار نسل بعد کار میکنه ! یه نفر به نام Jeri Ellsworth که توی کارهای کامپیوتری و طراحی چیپ و ... تخصص داره ، به عضویت Valve در اومده و توی Twitterـش نوشته : I'm working at Valve on nextgen gaming hardware.
البته این سخت افزار خیلی بعیده کنسول باشه و بیشتر بهش میخوره یه وسیله جانبی باشه.

شاید اپل میخواد والو رو بخره و همه رو بدبخت کنه:دی اپل با سیاست های مزخرفش گند بزنه بهش و هاف لایف و پورتال و.. رو فقط رو ایفون و ای پد ببینیم؟؟:دی احتمالش1درصده ولی باز نگرانم:دی..

دو هفته پيش هم شايعه شده بود Apple داره روي يك كنترلر فيزيكي براي iPad كار ميكنه. احتمال داره داده VALVE براش درست كنه.
فقط اميدوارم نرفته باشه والوُ بخره...

شاید اپل میخواد والو رو بخره و همه رو بدبخت کنه:دی اپل با سیاست های مزخرفش گند بزنه بهش و هاف لایف و پورتال و.. رو فقط رو ایفون و ای پد ببینیم؟؟:دی احتمالش1درصده ولی باز نگرانم:دی..

نگران نباش :d اپل مال این حرفا نیست !

دو هفته پيش هم شايعه شده بود Apple داره روي يك كنترلر فيزيكي براي iPad كار ميكنه. احتمال داره داده VALVE براش درست كنه.
فقط اميدوارم نرفته باشه والوُ بخره...

خرید که هیچ وقت امکان نداره ! سودی که Valve از استیم داره کلا جوری نیست که حاضر بشن شرکت رو بفروشن به کسی

خوب از این شایعه مسخره ها فردا قرار APPLE کنسول جدیدش رو معرفی کنه .:d گفتم بگم تا کسی نگفته که حالم از این خبر بد میشه اگه واقعی باشه .:d

خرید که هیچ وقت امکان نداره ! سودی که Valve از استیم داره کلا جوری نیست که حاضر بشن شرکت رو بفروشن به کسی
موافقم، VALVE شركتيِ كه دانش بالايي داره و از لحاظ تكنيكال هم سطحش خيلي بالاست, از نظر من پتانسيل اينو داره كه غولي تو صنعت سرگرمي بشه.

همونطور که میدونید اپل پول نقد خیلی خیلی زیادی داره ! نمیدونم دقیقا چقدر اما فکر کنم انقدری باشه که بتونه کارای بزرگی انجام بده !

نمیدونم شاید یه شوخی باشه ولی به نظرتون چقدر هزینه خواهد داشت تا به یه همچین چیزی برسیم =>

Half Life 3 Only For OS X & iOS

بیشتر شبیه یه جوکه قبول دارم اما از این پول لعنتی هیچ چیزی بعید نیست !

همونطور که میدونید اپل پول نقد خیلی خیلی زیادی داره ! نمیدونم دقیقا چقدر اما فکر کنم انقدری باشه که بتونه کارای بزرگی انجام بده !

نمیدونم شاید یه شوخی باشه ولی به نظرتون چقدر هزینه خواهد داشت تا به یه همچین چیزی برسیم =>

بحث پول نیست ! خود Valve درآمدش نسبت به کارمند هاش خیلی بالاس ! یعنی اصلا احتیاج به پول ندارن ! از اونور هم مهم نیست شرکت مقابل چقدر پول داره ! باید استودیو راضی بشه که شرکتی مثل Valve دیوانه نیست که بیاد سود میلیاردی خالص خودش رو بریزه دور بره بشه حقوق بگیر یه شرکت دیگه !

پول هر کاری میکنی اما دیگه .....Valve!!!!

شاید بخوان قسمتی از امکانات استیم رو در iOS استفاده کنند....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or