ملاقات دوباره MGS با Assasin's creed

• Thread starter Thread starter r.t.1.n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

r.t.1.n

کاربر سایت
peacewalker.jpg

درود

امروز Konami production یک تریلر جديد از MGS: peace Walker منتشر کرد که همکاری تیم assasin's creed و kojima production رو برای پروژه April fools :biggrin1: نشون میداد. تریلری که منتشر شده خیلی جالبه یه نکاتی هم توش وجود داره که هنوز دلیلشون معلوم نیست مثل گذاشتن ماسک روی صورت, که هر دو طرف, کارگردان بازی assasin's creed و هیدئو کوجیما این کار رو کردن.همچنین در خبر آمده که در سال 2008 هم این دو کارگردان کاری شبیه این رو کرده بودن و Altair از Ac1 رو به عنوان کارکتر قابل بازی در mgs4 قرار داده بودند.

MGS: peace walker در تاریخ 18 june در UK برای psp منتشر میشود.

لینک دانلود مستقیم تریلر

منبع

آخرین ویرایش:
این هم پنجمین تریلر گیم پلی از PEACE WALKER

http://www.youtube.com/watch?v=dte4Lstbvag

من که کف و خون قاطی کردم، خیلی من رو یاد MGS1 و MGS3 میندازه، محیط ها و موسیقی بازی...
خودتون باید ببینید. MGS4 پیشش لنگ میندازه :دی حتی محیط های تخریب پذیر هم تو بازی وجود داره!!!
به جرات میگم بهترین MGS از لحاظ گیم پلی هست امیدوارم داستانش هم فراتر از انتظار باشه

این هم پنجمین تریلر گیم پلی از PEACE WALKER

http://www.youtube.com/watch?v=dte4Lstbvag

من که کف و خون قاطی کردم، خیلی من رو یاد MGS1 و MGS3 میندازه، محیط ها و موسیقی بازی...
خودتون باید ببینید. MGS4 پیشش لنگ میندازه :دی حتی محیط های تخریب پذیر هم تو بازی وجود داره!!!
به جرات میگم بهترین MGS از لحاظ گیم پلی هست امیدوارم داستانش هم فراتر از انتظار باشه

یعنی اینقدر با حاله که از نسخه های قبلی بهتره؟ :eek:

تو MGS4 اونجور که تو تاپیکش میگفتن گرفتن لباس الطیر خیلی هم آسون نبوده ، اگه درست بگم باید رو رنک BB بازی رو میرفتید(همین بود دیگه؟!)
کاشکی در MGS:PW بدست اوردن(ماسک ، لباس یا هر چیزی)سخت نباشه ، ما هم بتونیم بگیریم!:biggrin1:

لباس الطیر که راحت بود تو MGS4 گرفتنش من انقدر دیگه MGS4 رو بازی کردم دیگه هیچی نداره بگیرم فکر کنم الان شده 22 دفعه بازی رو تمام کردم.

شک نکن....

من این ویدئو که گذاشتی رو دیدم خیلی خوب بود مخصوصا تخریب پذیری محیط ولی تنها نگرانیم اینه که به خاطر umd نتونن اونطور که باید وشاید بازی رو سینمایی کنن یا مثل mgs قبلی صحنه ها کمیک بار روایت بشه خودت هم میدونی که mgs بدون real time cs =فاجعه! همونطور که سری قبل هم بازی واقعا چیز خاصی برای گفتن نداشت از نظر داستانی و روایت اون .امید وارم که این سری اینطور نباشه .

برای گرفتن لباس الطایر باید تو بازی 50 نفر رو با چاقو میکشتی و کمتر از 50 تا ALERT نصیبت میشد! (فکر کنم :d )

البته یک راه دیگه هم داشت! بعد از اینکه یکبار بازی رو تموم کردید میتونید به یک جایی برید تا چندتا لباس و اسلحه و ... باز بشند!
من رمز زدم :-"

من این ویدئو که گذاشتی رو دیدم خیلی خوب بود مخصوصا تخریب پذیری محیط ولی تنها نگرانیم اینه که به خاطر umd نتونن اونطور که باید وشاید بازی رو سینمایی کنن یا مثل mgs قبلی صحنه ها کمیک بار روایت بشه خودت هم میدونی که mgs بدون real time cs =فاجعه! همونطور که سری قبل هم بازی واقعا چیز خاصی برای گفتن نداشت از نظر داستانی و روایت اون .امید وارم که این سری اینطور نباشه .

بازی cs داره اما فقط مواقعی کاراکترها حرف نمیزنند، برای اینکه PSP نمی تونه خوب حالت چهره و لب ها رو پردازش کنه، برای همین از کمیک استفاده کردند... هرچند من خودم خیلی دوست داشتم همه بازی cs داشت ولی همین کمیک ها هم بد نیست.

در ضمن تاکید من بیشتر روی گیم پلی ـه، اما امیدوارم واقعا داستان بزرگی هم داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or