ملاقات در نمایشگاه رسانه های دیجیتال 89

امیر من میام ولی باید مهمونم کنیا؟؟؟:دی
قدمت رو چشم. بنده زامبی مهمون نمی کنم
-4-.gif

همیشه تعداد پایین بود مهمون می کردم....دلتون رو صابون نزنید :))

پ.ن: ارسلان شمارتو واستم تو پ.خ بفرست.

منم شاید بیام پس :biggrin1: . از بچه های بی سی هم اگر تونستم میارم چند نفر رو :biggrin1: .
شما هم قدمت روی چشم. شایان بودی دیگه؟ از بچه های NF هم کسی پیدا کردی بیار :biggrin1:
تو هم اگه خواستی شمارتو برام بفرست هماهنگ کنیم.

قدمت رو چشم. بنده زامبی مهمون نمی کنم
-4-.gif

همیشه تعداد پایین بود مهمون می کردم....دلتون رو صابون نزنید :))

پ.ن: ارسلان شمارتو واستم تو پ.خ بفرست.

حالا من زامبی ام آره؟؟;;)
این چیزا به من ربطی نداره 72000000 نفر هم که بودیم باید تو مهمون کنی:دی

درود بر همه دوستان بازی سنتری. امسال هم یه مدتیه نمایشگاهه پرباره رسانه های دیجیتال شروع شده و طبق روال سال های گذشته تاپیک قرار ملاقات بچه ها رو می زنیم. خوب این نمایشگاه از تاریخ 16 الی 24 مهر در مصلی بزرگ امام برگذار میشه. کسانی که میان اینجا اعلام کنند و به من هم یه پیغام خصوصی بدن.
مطمئن باشید خوش می گذره...تازه هر ساله من بچه ها رو مهمون کردم...دیگر دوستان هم مهمون کردن...حالا خود دانید. ولی بد نمی گذره :d

============================----

آپدیت 1: قرار ملاقات فعلی: چهارشنبه 21 مهر ساعت 2

ساعته 2 صبح می خواید اونجا چیکار کنید؟!!:دی
منم 5 شنبه میام.البته سفر نسبتا کاریه.غرفه داریم اونجا
صبح میام زودم میرم.اگه کسی پایه هست و سحر خیزه بیاد که بعید می دونم کسی 8-9 از بازیسنتریا بیدار باشه!

ساعته 2 صبح می خواید اونجا چیکار کنید؟!!:دی
منم 5 شنبه میام.البته سفر نسبتا کاریه.غرفه داریم اونجا
صبح میام زودم میرم.اگه کسی پایه هست و سحر خیزه بیاد که بعید می دونم کسی 8-9 از بازیسنتریا بیدار باشه!
2 صبح حال میده...تاریکه....میریم نماز خونه تماز جماعت می خونیم باهم فیض معنوی می بریم :دی

من می تونم بیدار شم...حوصله ندارم بیام مصلی اما اون موقع...وگرنه میومدم می دیدمت..

دوستان عزیز. حمیدرضا نمیاد. سام نمیاد.
حسام و رضا خواب تشریف داشتن هنوز جواب ندادن. کسری احتمالاً میاد. شایان میاد. ارسلان گفته میاد ولی هنوز شمارشو نداده. آرش گفته احتمالش 50%ـه بیاد. اگه اینجوری کم باشیم شاید منم نیام :دی

دوستان عزیز. حمیدرضا نمیاد. سام نمیاد.
حسام و رضا خواب تشریف داشتن هنوز جواب ندادن. کسری احتمالاً میاد. شایان میاد. ارسلان گفته میاد ولی هنوز شمارشو نداده. آرش گفته احتمالش 50%ـه بیاد. اگه اینجوری کم باشیم شاید منم نیام :دی
بگردین دنباله شایان :دی ! باو شایان کیه :دی .
خوبه اتفاقا 3 4 نفری میریم :دی .
ولی خب زودتر بگو که اگر اوکیه کلاس ملاس رو بپیچونم بیام !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or