مقداری از بازی های نینتندو 64 من

• Thread starter Thread starter frenzy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اره اقا محسن میدونم ,و کسایی که pm میدن این بازی ها رو می خوان مگه کنسولش رو دارن؟

نمیدونم والا اینا برای ارکید هستش همون گنده ها که کابین داره البته مدارش 2 برابر کنسول هیکل داره ولی خروجی که به تلویزیون بشه وصل کرد نداره مستقیم به لامپ تصویر وصل میشه /:)

نمیدونم والا اینا برای ارکید هستش همون گنده ها که کابین داره البته مدارش 2 برابر کنسول هیکل داره ولی خروجی که به تلویزیون بشه وصل کرد نداره مستقیم به لامپ تصویر وصل میشه /:)

اقا محسن من برد 4 اسلا تش رو هم دارم.

اقا محسن من برد 4 اسلا تش رو هم دارم.

1 عکس از بردش بذار ببینم خروجی که نداره درسته من الان 1 دونه از این کارتریجا دارم 120 عنوان بازی توشه یعنی تمام بازی های نیو جیو

1 عکس از بردش بذار ببینم خروجی که نداره درسته من الان 1 دونه از این کارتریجا دارم 120 عنوان بازی توشه یعنی تمام بازی های نیو جیو
120تا :-o
مثلا ً چيا رو داره
بازيهاي اصلي مثل آرت، متال اسلوگ و ... هم داخلش هست يا نه ؟

atari jaguar ?
تا به حال نشنیده بودم
میشه یکمی در مورد کنسول و بازیهش توضیح بدین

atari jaguar ?
تا به حال نشنیده بودم
میشه یکمی در مورد کنسول و بازیهش توضیح بدین
atari jaguar
همون جوري كه از اسم كنسول پيداست مال شركت آتاري است.
شركت آتاري در سال 1994 اولين كنسول 64 بيتي را وارد بازار كرد كه آتاري جگوار نام دارد آتاري جگوار داراي دو كارت گرافيك 32 موازي است، اين كنسول وقتي كه وارد بازار شده بود كارتريج خور بود ولي 2 سال بعد شركت آتاري سي دي خورشو وارد بازار كرد كه روي خودش سوار مي‌شد.
آتاري جگوار يه كنسول 64 بيتي بود ولي در برابر حريفان 64 بيتي خود مثل نينتندو 64، سوني پلي استيشن 1 و ... حرفي براي گفتن نداشت.
(آتاري جگوار آخرين كنسول رسمي شركت آتاري است)
چند تا از بازي هاي معروفش :
Alien vs Predator
Wolfenstein 3D
Rayman
Bubsy - Fractured Furry Tails
Pitfall - The Mayan Adventure
Dragon - The Bruce Lee Story
Iron Soldier
Missile Command 3D >:d<

atari jaguar
همون جوري كه از اسم كنسول پيداست مال شركت آتاري است.
شركت آتاري در سال 1994 اولين كنسول 64 بيتي را وارد بازار كرد كه آتاري جگوار نام دارد آتاري جگوار داراي دو كارت گرافيك 32 موازي است، اين كنسول وقتي كه وارد بازار شده بود كارتريج خور بود ولي 2 سال بعد شركت آتاري سي دي خورشو وارد بازار كرد كه روي خودش سوار مي‌شد.
آتاري جگوار يه كنسول 64 بيتي بود ولي در برابر حريفان 64 بيتي خود مثل نينتندو 64، سوني پلي استيشن 1 و ... حرفي براي گفتن نداشت.
(آتاري جگوار آخرين كنسول رسمي شركت آتاري است)
چند تا از بازي هاي معروفش :
Alien vs Predator
Wolfenstein 3D
Rayman
Bubsy - Fractured Furry Tails
Pitfall - The Mayan Adventure
Dragon - The Bruce Lee Story
Iron Soldier
Missile Command 3D >:d<

مرسی
اگه از کنسول و بازیهاش عکس داری بزار ممنون میشم

مرسی
اگه از کنسول و بازیهاش عکس داری بزار ممنون میشم
اينم آتاري جگوار
9688bcc7077f4c0f9bcb.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or