مقایسه NFS:Pro Street نسخه 360 با PS3

این عکسی که جناب osos گذاشتن مربوط به همین دمو هست که تو پست اول همین تاپیک قرار داره
چرا الکی حرف درمیارین (از دو تا مانیتور - ساختگی :laughing: )

بابا بد نیست یه ذره فقط یه ذره فن بودنتون رو بذارید کنار... .
اخه این عکس یا دمو معلومه که تو یه شرایط یکسان نیست.... .
اصلا گرافیک 360 نسبت به ps3 هیولا دیگه گرافیک و نور پردازی اخه چه ربطی به text ها داره شما عکس دوباره ببینید اون قسمتی که نوشته perfect shift یا اونجایی که time رو نوشته رو با هم مقایسه کنید تو 360 کلی وضوح و اینا بعد تو ps3 انگار یه فیلثره low quality روش گذاشتن
در ضمن شما میگید تو 360 ,aa بیشتره .... . تو عکس نگاه کنید چراغ عقب , سمت چپ تو عکس 360 چراغ گوشه های بیشتری نسبت به عکس ps3 داره , در صورتی که همتون قبول دارید که به خاطر وضوح بالا در aa , ps3 بیشتر به چشم میاد.... . ((( یعنی به قول شما aa کمتره... .))) پس یا عکس جا به جا شده یا یه مشکلی این شرایط نا مساوی رو به وجود اورده... .

بابا بد نیست یه ذره فقط یه ذره فن بودنتون رو بذارید کنار... .
اخه این عکس یا دمو معلومه که تو یه شرایط یکسان نیست.... .
اصلا گرافیک 360 نسبت به ps3 هیولا دیگه گرافیک و نور پردازی اخه چه ربطی به text ها داره شما عکس دوباره ببینید اون قسمتی که نوشته perfect shift یا اونجایی که time رو نوشته رو با هم مقایسه کنید تو 360 کلی وضوح و اینا بعد تو ps3 انگار یه فیلثره low quality روش گذاشتن
در ضمن شما میگید تو 360 ,aa بیشتره .... . تو عکس نگاه کنید چراغ عقب , سمت چپ تو عکس 360 چراغ گوشه های بیشتری نسبت به عکس ps3 داره , در صورتی که همتون قبول دارید که به خاطر وضوح بالا در aa , ps3 بیشتر به چشم میاد.... . ((( یعنی به قول شما aa کمتره... .))) پس یا عکس جا به جا شده یا یه مشکلی این شرایط نا مساوی رو به وجود اورده... .
شما به اين عكس اين جناب osos توجه نكن ايشون يه كم بيش از حد فن بوي هستن و همه كاري براي خوب جلوه دادن كنسول ضعيف 360 ميكنن
اون عكس تابلوئه كه الكيه و اصلا جاي بحث نداره

یعنی چی که وضوح توی ps3 بیشتر از 360 هست؟
اگه منظورتون رزولوشن هست, یعنی مثلا 720p تو ps3 بهتر از 720p تو 360 هست؟!!
اگه منظورتون اینه که .....
نه عزيز من منظور اصلا رزولوشن نيست (هر چند 360 نميتونه 1080p رو به صورت سخت افزاري مثل PS3 اجرا كنه)
منظور من به طور كلي بود كه وضوح و روشنايي تصوير در بازي هاي PS3 خيلي بهتر از 360 هست و در واقع بازي هاي مولتي پلتفرمي كه هم براي 360 و هم PS3 هست نسخه اگه هر دو نسخه بازي رو كنار هم روي دو تلويزيون مثل هم مقايسه كنيد مي فهميد كه نسخه 360 اون بازي از نسخه PS3 اون روشنايي كمتر و تاريكتر و وضوح كمتري داره و كمي تاره
فكر كنم حالا منظورم رو فهميده باشي;)

نه عزيز من منظور اصلا رزولوشن نيست (هر چند 360 نميتونه 1080p رو به صورت سخت افزاري مثل PS3 اجرا كنه)
منظور من به طور كلي بود كه وضوح و روشنايي تصوير در بازي هاي PS3 خيلي بهتر از 360 هست و در واقع بازي هاي مولتي پلتفرمي كه هم براي 360 و هم PS3 هست نسخه اگه هر دو نسخه بازي رو كنار هم روي دو تلويزيون مثل هم مقايسه كنيد مي فهميد كه نسخه 360 اون بازي از نسخه PS3 اون روشنايي كمتر و تاريكتر و وضوح كمتري داره و كمي تاره
فكر كنم حالا منظورم رو فهميده باشي;)
خوب اینی که میگی اصلا ربطی به وضوح نداره
تا الان هر چی بازی مشترک روی دو کنسول اومده با دو تا ف ی ل ت ر بندی متفاوت اومده
که همیشه ps3 روشنتر از 360 بوده ولی از لحاظ وضوح هیچ تفاوتی با هم ندارن که اونم شاید با دستکاری بشه روشنایی ایش رو به میل خودمون در بیاریم
مثل این عکس:http://i13.tinypic.com/8abebgo.jpg
الان ps3 تنها مشکلش aa هست که اونم هیچ ربطی به وضوح نداره چون هر دو یکسان هستن

خوب اینی که میگی اصلا ربطی به وضوح نداره
تا الان هر چی بازی مشترک روی دو کنسول اومده با دو تا ف ی ل ت ر بندی متفاوت اومده
که همیشه ps3 روشنتر از 360 بوده ولی از لحاظ وضوح هیچ تفاوتی با هم ندارن که اونم شاید با دستکاری بشه روشنایی ایش رو به میل خودمون در بیاریم
مثل این عکس:http://i13.tinypic.com/8abebgo.jpg
الان ps3 تنها مشکلش aa هست که اونم هیچ ربطی به وضوح نداره چون هر دو یکسان هستن
اتفاقا بيشتر به وضوح مربوطه وضوح در بيشتر بازي هاي 360 پايينه
و روشنايي تصوير هم نميشه دست كاريش كرد و اگه هم بشه اونجوري كه توي PS3 روشنايي همراه با رنگ هاي پر رنگ تر و وضوح بالا هست نميشه
اين حرف شما مثل اينه كه بگي كه مثلا يك تلويزيوني كه وضوح و شفافيت كمي داره بشه مثل يك تلويزيوني كه شفافيت و رنگهاي بهتري داره مقايسه كرد و گفت كه مثلا ميشه با دست كاري تنظيماتش اون رو مثل همون تلويزيون كيفيت بالا كرد و اصلا فرقي نداره!!!!!!!!!!!!!!!:laughing:
عزيزم قبل از اينكه بياي يك حرفي رو بزني اول برو روش فكر كن ;)

اتفاقا بيشتر به وضوح مربوطه وضوح در بيشتر بازي هاي 360 پايينه
و روشنايي تصوير هم نميشه دست كاريش كرد و اگه هم بشه اونجوري كه توي PS3 روشنايي همراه با رنگ هاي پر رنگ تر و وضوح بالا هست نميشه
اين حرف شما مثل اينه كه بگي كه مثلا يك تلويزيوني كه وضوح و شفافيت كمي داره بشه مثل يك تلويزيوني كه شفافيت و رنگهاي بهتري داره مقايسه كرد و گفت كه مثلا ميشه با دست كاري تنظيماتش اون رو مثل همون تلويزيون كيفيت بالا كرد و اصلا فرقي نداره!!!!!!!!!!!!!!!:laughing:
عزيزم قبل از اينكه بياي يك حرفي رو بزني اول برو روش فكر كن ;)
من دارم میگم تنها تفاوت فقط توی روشنایی تصویر تو ps3 هست و تفاوت خاص دیگه ای ندارن(تو اکثر بازیها)
باز شما میای میگی ps3 تصویرش پر رنگ تره و شفاف تره و وضوح اش بیشتره .... تازه مثال هم میزنی واسه خودت
تا وقتی که روی پلتفرمی تعصب داشته باشی نمی تونی درست و حسابی مقایسه کنی و پلتفرم مورد علاقت رو پر رنگتر و با وضوح بالاتر می بینی!
وضوح رو هم معمولا با رزولوشن و aa می سنجن , ولی نمی دونم شما وضوح رو با چه چیزی تشخیص میدی احتمالا با شم فن بویانه
اون جمله ای هم که تو صفخه قبلی گفتی, بازم میگم که اشتباهه, پایین بودن aa تو ps3 به خود سازنده ها مربوط میشه و به چیز دیگه ای ربط نداره

من دارم میگم تنها تفاوت فقط توی روشنایی تصویر تو ps3 هست و تفاوت خاص دیگه ای ندارن(تو اکثر بازیها)
باز شما میای میگی ps3 تصویرش پر رنگ تره و شفاف تره و وضوح اش بیشتره .... تازه مثال هم میزنی واسه خودت
تا وقتی که روی پلتفرمی تعصب داشته باشی نمی تونی درست و حسابی مقایسه کنی و پلتفرم مورد علاقت رو پر رنگتر و با وضوح بالاتر می بینی!
وضوح رو هم معمولا با رزولوشن و aa می سنجن , ولی نمی دونم شما وضوح رو با چه چیزی تشخیص میدی احتمالا با شم فن بویانه
اون جمله ای هم که تو صفخه قبلی گفتی, بازم میگم که اشتباهه, پایین بودن aa تو ps3 به خود سازنده ها مربوط میشه و به چیز دیگه ای ربط نداره
مثل اينكه تا حالا بازي هاي مولتي پلتفرم رو روي PS3 بازي نكردي و به همون 360 قناعت كردي
من وقتي ميگم رنگها و روشنايي و وضوح توي PS3 بهتره ديدم و اين حرف رو ميزنم ولي شما دست از اين تعصبت برنمي داري و فقط حرف خودتو ميزني

مثل اينكه تا حالا بازي هاي مولتي پلتفرم رو روي PS3 بازي نكردي و به همون 360 قناعت كردي
مطمئنم تو هم روی 360 بازی نکردی و حتی بازی کرده باشی هم بازم بدلیل تعصب میگی ps3 بهتره
حتی اگه کسی هم روی هیچکدوم از کنسولها بازی نکرده, اینهمه مقایسه تصویری ریخته توی اینترنت که براحتی میشه مقایسه کرد تفاوت هاشون رو
من وقتي ميگم رنگها و روشنايي و وضوح توي PS3 بهتره ديدم
خوب علت اش اینه که فن بوی ps3 هستی
وضوح هر دو معمولا یکی هست و تمامی ویدیو ها حرف ات رو تکذیب میکنن
پ.ن:حالا حتما میخوای بگی همه ویدیو ها خالی بندی هستن!!
ولي شما دست از اين تعصبت برنمي داري و فقط حرف خودتو ميزني
از پست های قبلی معلومه کدوممون بیشتر تعصبی هست!!!

آخرین ویرایش:
این بحث مسخره رو تموم کنین لطفآ . اگه بخوام پستها رو پاک کنم که کل تاپیک پاک میشه یه دفعه. ولی هرکی به این بحث ادامه بده باهاش برخورد میشه.
چیزی که مشخصه و همه هم میدونن اینه که تا حالا بازیهای مشترک بین دو کنسول یه گرافیک داشتن و اگه هم فرقی داشته باشن , 90% مواقع نسخه 360 نسبت به نسخه Ps3 از نظر گرافیکی برتری داشته.

شما به اين عكس اين جناب osos توجه نكن ايشون يه كم بيش از حد فن بوي هستن و همه كاري براي خوب جلوه دادن كنسول ضعيف 360 ميكنن
اون عكس تابلوئه كه الكيه و اصلا جاي بحث نداره
مديران سايت الان كجان؟؟؟؟؟؟؟
اين تايپ نه اسپمه:laughing:نه توهين:laughing:
همين تايپو من داده بودم 10 روز اخراج بودما
ضمنن اره 360 ضعيفه:laughing::laughing::laughing:كنسول شما كه يه بازيه درست حسابي نداره قويه (تو راست ميگي):laughing::laughing::laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or