مقایسه NFS:Pro Street نسخه 360 با PS3

اون چیزی که من توی این فیلم دیدم این طوری بود که نور توی ps3 بیشتر بود ولی 360 دود لاستیکها بهتر از ps3 هستش.
اما یه چیزی که من توی کربن هم خیلی بهش توجه کردم کاپوت ماشین هستش که توی ps3 شفاف تر از 360 بود و توی پرو هم بازم همینطوره حالا قضیه چیه نمیدونم.
باتشکر

بازی از این مذخرف تر برای مقایسه نیست:) اینprostreet بازی نیست که دو تا کنسول برای اجرا کردنش تو بالاترین حالت هم مشکل پیدا کنن اگر تفاوتی باشه بر میگرده به سازنده ها

من هر دو رو بازی کردم : سایه ها توی 360 بهتر هستش اما نور پردازی ps3 بهتره .
نسخه ی 360 از AA بالاتری بر خورداره و لاستیک ها و سایره موارد گرد تر هستند

من هر دو رو بازی کردم : سایه ها توی 360 بهتر هستش اما نور پردازی ps3 بهتره .
نسخه ی 360 از AA بالاتری بر خورداره و لاستیک ها و سایره موارد گرد تر هستند
اين گرد تر بودن لاستيك ها در نسخه 360 برميگرده به وضوح پايين در 360 و به علت اينكه نسخه PS3 به خاطر اينكه وضوح بالاتري داره در نتيجه زدگي و كيفيت نه چندان خوب بافت ها توش خيلي به چشم مياد و اين برمي گرده به ضعف طراحي سازنده ها ولي 360 به خاطر وضوح پايينترش لاستيك ها و محيط بهتر و اشيا توش بهتر ديده ميشن ;)
و بافت هاي بي كيفيت زياد ديده نميشن و به خاطر همينه كه بعضي ها فكر ميكنن نسخه 360 بهتره
در واقع هيچ فرقي بين دو نسخه نيست ولي نور پردازي و روشنايي به خاطر وضوح بالاي PS3 در همه بازي هاي PS3 بهتر از 360 هست

اين گرد تر بودن لاستيك ها در نسخه 360 برميگرده به وضوح پايين در 360 و به علت اينكه نسخه PS3 به خاطر اينكه وضوح بالاتري داره در نتيجه زدگي و كيفيت نه چندان خوب بافت ها توش خيلي به چشم مياد و اين برمي گرده به ضعف طراحي سازنده ها ولي 360 به خاطر وضوح پايينترش لاستيك ها و محيط بهتر و اشيا توش بهتر ديده ميشن
;)
و بافت هاي بي كيفيت زياد ديده نميشن و به خاطر همينه كه بعضي ها فكر ميكنن نسخه 360 بهتره
در واقع هيچ فرقي بين دو نسخه نيست ولي نور پردازي و روشنايي به خاطر وضوح بالاي PS3 در همه بازي هاي PS3 بهتر از 360 هست
این بازی اصلا ارزش نداره که بخوام چیزی رو به کسی ثابت کنم ولی از اونجائی که شما فقط چشمات رو میبندی و دستت رو میزاری روی کیبورد و هرچی که دلت میخواد میگی، دیدم بد نیست یکم رووشنت کنم.
این شات رو برات میزارم چون وضوح ش خیلی زیاده و نورپردازی و روشنائیش خیلی بالاست و چون همه اینها باعث میشه وضوحش بیشتر بشه پس یه نگاهی بنداز بعد تا یکم دقیقتر دستت بیاد :biggrin1:.

با اینحال که میدونم دو دقیقه دیگه میای یه بامبول جدید دیگه در میاری ولی خوب دیگه....سعیم رو میکنم :cool:.

پ.ن. خود شات گویای همه چیز هست، احتیاج به توضیح داشتی بگو :biggrin1:.

این بازی اصلا ارزش نداره که بخوام چیزی رو به کسی ثابت کنم ولی از اونجائی که شما فقط چشمات رو میبندی و دستت رو میزاری روی کیبورد و هرچی که دلت میخواد میگی، دیدم بد نیست یکم رووشنت کنم.
این شات رو برات میزارم چون وضوح ش خیلی زیاده و نورپردازی و روشنائیش خیلی بالاست و چون همه اینها باعث میشه وضوحش بیشتر بشه پس یه نگاهی بنداز بعد تا یکم دقیقتر دستت بیاد :biggrin1:.

با اینحال که میدونم دو دقیقه دیگه میای یه بامبول جدید دیگه در میاری ولی خوب دیگه....سعیم رو میکنم :cool:.

پ.ن. خود شات گویای همه چیز هست، احتیاج به توضیح داشتی بگو :biggrin1:.
عزيزم من كلي توضيح دادم كه كسي نياد و بگه كه حرفت اشتباه هست
از اين واضح تر ديگه نميتونم برات توضيح بدم و اگه شما نميفهمي اشكال از خودته
اون عكسي هم كه گذاشتي واقعا خنده دار بود
فكر كنم يا با دو مانيتور يا تلويزيون متفاوت گرفته شده يا الكي و ساختگي هست يا جاي نسخه 360 و PS3 رو با هم عوض كردي يا اصلا يكي از اون عكس ها مال PC هست و اگه هم اين عكس ها درست باشه با 360 با كابل Component بازي ميكردن ولي با PS3 با كابل AV
اصلا اين عكسها رو كي گرفته
خيلي تابلوئه كه الكيه
چيزي رو كه همه ميدونند اينه PS3 وضوح خيلي بالاتري نسبت به 360 داره و حداكثر وضوح رو داره و بازي هاي كه مولتي پلتفرم هستند نسخه PS3 اونها خيلي واضح تر و روشنتر از نسخه 360 هست و به همين دليل هم هست كه به خاطر وضوح بالا بفت هاي بي كيفيت و زدگي ها در نسخه PS3 اون بازي به چشم مياد ولي در 360 به خاطر وضوح پايينترش بافت ها و زدگي هاي بازي زياد به چشم نمياد
عزيزم من با كسي ذشمني ندارم و فن بوي نيستم كه بيام بگم نسخه PS3 بهتره و از اين حرفها و فقط واقعيت رو گفتم ولي شما به خاطر تعصب بي مورد روي 360 هرجور شده مي خواي بگي كه من اشتباه ميگم
راستي من هم ميدونم كه اين بازي ارزش بحث رو نداره و به طور كلي همه بازي ها رو مثال زدم

همیشه تو این مقایسه ها 360 میبره چون پلتفرم اصلی همیشه 360 هست چرا؟ چون مموری 360 از PS3 بیشتر هست و به همین دلیل سازندگان بازی رو برای 360 میسازن و برای ps3 پورت میکنند (منبع مجله بازی رایانه همون شماره که روش عکس Team Fortess هست!)

موفق باشید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or