مقایسه Mass Effect 2 بین دو کنسول X360 و PS3

برتـــری از آن کیست..؟

• XBOX 360

رای‌ها: 85 57.0%
  • PS3

رای‌ها: 54 36.2%
  • Tie (برابر)

رای‌ها: 10 6.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    149
من خودم آسیاب بادی PS3 هستم ، ولی انصافا ، وجدانا" ، خدا وکیلی بعد از دیدن این عکس ها بسیار مبتذل و رکیک ، دهنم که به قاعده تیزی برج میلاد باز شد هیچ ، سر تعظیم هم فرود میارم به نشانه واااا دادن :d
یعنی اختلاف در این حد؟؟؟؟
من که باور نمیکنم !!!! :d
PS3 هیچ حرفی برای گفتن تو این مقایسه نداشت جز روشنائی بالا !!!! درسته XBOX از لامپ های کم مصرف استفاده کرده ، ولی پوسته ها بسیار بسیار زیبا و مو سیخ کن هستن!!!! :d

نا گفته نمونه ، من چشم بسته به PS رای دادم . . . :d
حلالیت . . . :d

حالا این نظرسنجی که عمومی نیست پس حرفایی که می زنم توهین به کسی محسوب نمیشه , اما خب جدا" برای این 35 نفر نگرانم ... ! :d یا لرزش دست داشتن و گزینه ی اشتباه رو زدن , یا عینک ـشون رو گم کرده بودن و یا از لحاظ جسمی سالم بودن , اما خب فن بازی روی ادراکشون تاثیر گذاشته ... ! :دی

این مثلا نظرسنجی " بهترین گرافیک سال آینده کدام است ؟ " نیست که بگیم ممکنه سلیقه ها فرق کنه ... ! :دی یه چیزیه که جلوی چشمامونه ! اونایی که به PS3 رای دادن امشب تو خلوت خودشون به این حرکت فکر کنن ... :دی

نسخه ی 360 خیلی بهتره!
الان که جفتشون یه شماره هستند و عنوان PS3 1سال دیرتر و با موتور جدیدتر ساخته می شه نسخه ی 360 این همه برتری داره پس در نسخه ی سوم که هر با هم ساخته میشه نسخه ی 360 قیچی،نسخه ی PS3 کاغذ:d......

حالا این نظرسنجی که عمومی نیست پس حرفایی که می زنم توهین به کسی محسوب نمیشه , اما خب جدا" برای این 35 نفر نگرانم ... ! :d یا لرزش دست داشتن و گزینه ی اشتباه رو زدن , یا عینک ـشون رو گم کرده بودن و یا از لحاظ جسمی سالم بودن , اما خب فن بازی روی ادراکشون تاثیر گذاشته ... ! :دی

این مثلا نظرسنجی " بهترین گرافیک سال آینده کدام است ؟ " نیست که بگیم ممکنه سلیقه ها فرق کنه ... ! :دی یه چیزیه که جلوی چشمامونه ! اونایی که به PS3 رای دادن امشب تو خلوت خودشون به این حرکت فکر کنن ... :دی
دلت خوشه ها!

اصولا من که وارد تاپیک VS میشم عقل رو دم در میزارم میام تو :دی بقیه رو نمیدونم:دی

آخرین ویرایش:
سایه ها و رزولوشن و فریم ریت (Performance) تو نسخه PS3 و یک سری از افکتها تو نسخه 360 بهتره(Kotako)،
در مجموع کمی برتری با 360 هست (نظر شخصی) ولی باز هم بستگی به انتظار شما از بازی داره.

سایه ها ؟!!!!
فریم ریت ؟؟!!!

در مورد سایه یک مورد از برتری رو نشون ما بده
! در مورد Frame هم شما نسخه Ps3 رو کی بازی کردی ؟!

حالا این نظرسنجی که عمومی نیست پس حرفایی که می زنم توهین به کسی محسوب نمیشه , اما خب جدا" برای این 35 نفر نگرانم ... ! :d یا لرزش دست داشتن و گزینه ی اشتباه رو زدن , یا عینک ـشون رو گم کرده بودن و یا از لحاظ جسمی سالم بودن , اما خب فن بازی روی ادراکشون تاثیر گذاشته ... ! :biggrin1:

این مثلا نظرسنجی " بهترین گرافیک سال آینده کدام است ؟ " نیست که بگیم ممکنه سلیقه ها فرق کنه ... ! :biggrin1: یه چیزیه که جلوی چشمامونه ! اونایی که به PS3 رای دادن امشب تو خلوت خودشون به این حرکت فکر کنن ... :biggrin1:
ازون جایی که من ترسی از کسی ندارم خودم میگم که یکی ازون 35 نفر منم ، دستم نمیلرزه ، عینکم هم به چشممه ...
حالمم خیلی خوبه .
نگرانی شما بی فایدست :)
...
چیزی رو که من دیدم بش رای دادم ، فن و پنکه و این حرفا سیخی چنده مومن ؟

سایه ها ؟!!!!
فریم ریت ؟؟!!!

در مورد سایه یک مورد از برتری رو نشون ما بده
! در مورد Frame هم شما نسخه Ps3 رو کی بازی کردی ؟!

ايشون تستر بودن:d

نسخه ي اول بازيييه مشكلاتي روي 360 داشت اما دومش مشكل فريم نداشت فريمي كه روي 30 قفل هست نمي دونم از كجا سنجيدن شايدم با نسخه ي PC مقايسه كردن

اينقدر ها هم كه دوستان مي گن تفاوت نداره اما سايه ها و نورپردازي واضح توي نسخه ي 360 بهتر هست مخصوصا سايه ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or