гадюка
کاربر سایت
منکه نگفتم چون روشنتره بازی پیشرفت کرده.منظورم این بود که اونطوری که میگفتن گرافیگ بازی زیاد تغییر نکرده.روشن تر شدن ، جزء پیشرفت و بهتر شدن محسوب نمیشه !
منکه نگفتم چون روشنتره بازی پیشرفت کرده.منظورم این بود که اونطوری که میگفتن گرافیگ بازی زیاد تغییر نکرده.روشن تر شدن ، جزء پیشرفت و بهتر شدن محسوب نمیشه !
منکه نگفتم چون روشنتره بازی پیشرفت کرده.منظورم این بود که اونطوری که میگفتن گرافیگ بازی زیاد تغییر نکرده.
نسخه PS3 خیلی شاخه ،فکر کنم از موتور وسپا برای ساختش استفاده کردنO_o
حالا این نظرسنجی که عمومی نیست پس حرفایی که می زنم توهین به کسی محسوب نمیشه , اما خب جدا" برای این 35 نفر نگرانم ... ! :d یا لرزش دست داشتن و گزینه ی اشتباه رو زدن , یا عینک ـشون رو گم کرده بودن و یا از لحاظ جسمی سالم بودن , اما خب فن بازی روی ادراکشون تاثیر گذاشته ... !35
شما هم گیر دادی ها دوست عزیز.اصلا بی خیال بحث ادامه ندیدم بهتره.#حرف ديگه اي نميتونم بزنم جز اين كه:
شما رو چه حسابي اين حرف رو ميزني.:-o:-o
دلت خوشه ها!حالا این نظرسنجی که عمومی نیست پس حرفایی که می زنم توهین به کسی محسوب نمیشه , اما خب جدا" برای این 35 نفر نگرانم ... ! :d یا لرزش دست داشتن و گزینه ی اشتباه رو زدن , یا عینک ـشون رو گم کرده بودن و یا از لحاظ جسمی سالم بودن , اما خب فن بازی روی ادراکشون تاثیر گذاشته ... !
این مثلا نظرسنجی " بهترین گرافیک سال آینده کدام است ؟ " نیست که بگیم ممکنه سلیقه ها فرق کنه ... ! یه چیزیه که جلوی چشمامونه ! اونایی که به PS3 رای دادن امشب تو خلوت خودشون به این حرکت فکر کنن ...
سایه ها و رزولوشن و فریم ریت (Performance) تو نسخه PS3 و یک سری از افکتها تو نسخه 360 بهتره(Kotako)،
در مجموع کمی برتری با 360 هست (نظر شخصی) ولی باز هم بستگی به انتظار شما از بازی داره.
ازون جایی که من ترسی از کسی ندارم خودم میگم که یکی ازون 35 نفر منم ، دستم نمیلرزه ، عینکم هم به چشممه ...حالا این نظرسنجی که عمومی نیست پس حرفایی که می زنم توهین به کسی محسوب نمیشه , اما خب جدا" برای این 35 نفر نگرانم ... ! :d یا لرزش دست داشتن و گزینه ی اشتباه رو زدن , یا عینک ـشون رو گم کرده بودن و یا از لحاظ جسمی سالم بودن , اما خب فن بازی روی ادراکشون تاثیر گذاشته ... ! :biggrin1:
این مثلا نظرسنجی " بهترین گرافیک سال آینده کدام است ؟ " نیست که بگیم ممکنه سلیقه ها فرق کنه ... ! :biggrin1: یه چیزیه که جلوی چشمامونه ! اونایی که به PS3 رای دادن امشب تو خلوت خودشون به این حرکت فکر کنن ... :biggrin1:
سایه ها ؟!!!!
فریم ریت ؟؟!!!
در مورد سایه یک مورد از برتری رو نشون ما بده
! در مورد Frame هم شما نسخه Ps3 رو کی بازی کردی ؟!