مقایسه Cod4 در دو کنسول Ps3 و X360

به نظر شما گرافیک کدوم بهتره ؟

• X360

رای‌ها: 41 54.7%
  • PS3

رای‌ها: 34 45.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75

Crystal Vamp

کاربر سایت
سایت Gametrailers این بازی رو در دو کنسول PS3 و x360 مورد بررسی قرار داد و تریلری از بازی رو روی سایت قرار داد که در آن دو TV کنار هم قرار دارند که در یکی از آنها ـصویر ورژن X360 و در دیگری تصویر بازی اجرا شده با PS3 است. البته من خودم تریلر بازی رو ندیدم ولی توی نظرات نوشته بودن که PS3 یک مقدار روشن تر از X360 و نور پردازی در X360 کمی بهتر از PS3 است.
این هم لینک تریلر:

با کیفیت SD

با کیفیت HD

زياد فرقي نميكنه درست مثله the darknessميمونه يك سري مشكلات تو 360هست كه تو ps3نيست و يك سري هم تو ps3هست كه توي 360نيست در كل دوتاشون عالين.
من این تریلرو 100 بار دیدم ولی خدایش نمیشه قضاوت کرد که نسخه ی 360 بهتره یاps3 .نسخه ps3 یکم روشن تره ولی هیچ فرقی از لحاظ گرافیکی نمیکنن:eek:

salam

آخه بلد نیستم دروغ بگم و بگم ps3 بهتره بهمین دلیل حقیقت را میگم: 360:love: بهترینه*

*: شک نکنید;)

آره شک نمیکنم ، مطمینم ps3 بهتره:love::laughing: :laughing: (اونی هم که گفتم ps3 بهتره واسه چیزه دیگست:cheesygri)

نظر سنجی هم هیچ چیز درستی نداره که آدم بگه نطر سنجی داره حقیقت رو نشون میده (100 تا فن بوی 360 میریزه

و 100 تا فن بوی ps3 ) خوب متن خبر گفته که:

PS3 یک مقدار روشن تر از X360 و نور پردازی در X360 کمی بهتر از PS3 است.
این هم لینک تریلر:

با کیفیت SD

با کیفیت HD

پس فرقی نداره ... شمایی که نسخه ps3 رو بازی نکردی چطوری میگی نسخه 360 بهتره :laughing:

از این به بعد باید منبه خبرات خودتون باشین دیگه مگه نه؟؟؟؟:biggrin1:(شوخی کردم عزیز:love:)

آخرین ویرایش:
مقايسه سايت N4G بين X360 و PS3:

81548_med.jpg

81546_med.jpg

81549.jpg

والا من امروز بازی کردمش کی مثل عکسهای بالا بود:confused: خیلی بهتر بود!
بله اينطوري نيست ، اين عكس ها چون زوم شده و كيفيت نداره اينجوري به نظر مياد ! ولي چيزي كه مشخصه در تصاوير بالا كيفيت Texture هاي نسخه ي PS3 كمي با 360 متفاوته و نسخه 360 با كيفيت تره !

فکر نکنم . تاپیک آخرت عاقبت نداره . من نظراتو دیدم همه نظرات درسته ولی شرط میبندم نصفتون یا از رو عکس دیدید یا هر دو بازیو تو کنسولانجام ندادین . ( من اگه یه فرد مبتدی بودم فقط نظرات نیما و مجتبی هر دوشون با چند نفر دیگه را قبول داشتم .)
اما نظر من : من هر دوشو خونه دوستم بازی کردم . چون این بازیو میتونم رو pc بازی کنم معنا نداره برا ps3 بخرم . همانطور که دوستان گفتند بافتها در 360 بهتر هستند اما دیگه اینجوری نبود بهتر بودند . اما رنگها در ps3 بهتر بودند .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or