54M113
کاربر سایت
واقعا خنده داره Port USB رو یکی از نقاط ضعفش میدونید !
اپل هیچ وقت این پورت رو اضافه نمیکنه چون اصلا به سیاست هاش چه از نظر iOs و چه از نظر iTunes جور نیست پس زیاد به این یه قسمت امیدوار نباشید و اصلا
هم ضعف حساب نکنید براش چون از نظر من هیچ نیاز به پورت USB نداره
پ.ن : دوستان برید Keynot iPad 2 رو دانلود کنید و 5 دقیقه آخرش رو ببینید که استیو چجوری تکنولوژی رو توصیف میکنه از نگاه Apple و بعدش شاید نظرتون در رابطه با Apple تغییر کرد
راستی HP Touchpad هم من بخوام انتخابی کنم بعد از iPad بهترین انتخاب رو ( از لحاظ سیستم عامل ) میدونم آندروید هم بو میده ( به شدت )
در رابطه با CPU بسیار خوشحال شدیم از Tegra 2 خز استفاده نکرد !
اپل هیچ وقت این پورت رو اضافه نمیکنه چون اصلا به سیاست هاش چه از نظر iOs و چه از نظر iTunes جور نیست پس زیاد به این یه قسمت امیدوار نباشید و اصلا
هم ضعف حساب نکنید براش چون از نظر من هیچ نیاز به پورت USB نداره
پ.ن : دوستان برید Keynot iPad 2 رو دانلود کنید و 5 دقیقه آخرش رو ببینید که استیو چجوری تکنولوژی رو توصیف میکنه از نگاه Apple و بعدش شاید نظرتون در رابطه با Apple تغییر کرد
راستی HP Touchpad هم من بخوام انتخابی کنم بعد از iPad بهترین انتخاب رو ( از لحاظ سیستم عامل ) میدونم آندروید هم بو میده ( به شدت )
اون وقت یه کپسول آتش نشانی اشانتیون هم باید باهاش بده !2 هسته ای هم که همه نشون داده بودن انتظار میرفت یه 4 هسته ای 6 هسته ای چیزی نشون بده!
در رابطه با CPU بسیار خوشحال شدیم از Tegra 2 خز استفاده نکرد !
آخرین ویرایش: