Miesam
کاربر سایت
دوستان از قدیم ندیم میگن کبوتر با کبوتر باز با باز
حالا چه ربطی به این تاپیک داشت خدا میدونه
خب بگذریم
به نظر من مقایسه کننده خوب باید چند ویژه گی داشته باشه از الویت مهم گفتم ها:
1:شم مقایسه کننده باید هر دو بازی رو انجام داده باشه تا ته یا اینکه از هر کدوم به مقدار معینی انجام داده باشه نه اینکه مثلا بازی متال گیر رو 2 ساعت انجام بده اسپیلینترسل رو1 ساعت
2:تعصب بازی نباید در بیاره و به نفع نگیره
3:تو عمر ساخت ساز بازی انشایی کمی داشته باشه
4:فقط چون یک بازی اکشن داره و اکشن باحال بوده نیاد بگبه این بهتر
5:به تمامی جزییات بازی بپردازه
6:داستان هر دو بازی رو بدونه
7:گرافیک بازی رو مشاهده کنه مشکلات و خوبی هاشو تخمین بزنه برای مثال همین تور که اقا رامین گفتن سایه زنی بازی
8:امکانات و تجهیزات بازی رو بسنج
9:کنترل بازی و دوربین بازی رو بسنج بببین کدوم را دست تره
10:هوش مصنوعی دو بازی رو با هم بسنج
11:صدا گذاری موسیقی و نوع دوبله کردن بازی رو ملاک قرار بده
این مواردی هست که به نظر من باید رعایت بشه برای مثال هم دو بازی در تقریبا هم سبک هم میگم:
بازی جی تی ای
گرافیک در حد نا مطلوب کنترل خوب و داستانی تکراری امکانات مطلوب صداگذاری متوسط اکشن بازی متوسط
بازی توتال اوردس:
گرافیک در حد نا مطلب کنترل شخصیت خوب و کنترل ماشین نه خوب نه بود صدا گذاری نا مطلوب امکانات و وسایل نامطلوب اکشن بازی مطلوب
به نظر من مقایسه کننده خوب باید چند ویژه گی داشته باشه از الویت مهم گفتم ها:
1:شم مقایسه کننده باید هر دو بازی رو انجام داده باشه تا ته یا اینکه از هر کدوم به مقدار معینی انجام داده باشه نه اینکه مثلا بازی متال گیر رو 2 ساعت انجام بده اسپیلینترسل رو1 ساعت
2:تعصب بازی نباید در بیاره و به نفع نگیره
3:تو عمر ساخت ساز بازی انشایی کمی داشته باشه
4:فقط چون یک بازی اکشن داره و اکشن باحال بوده نیاد بگبه این بهتر
5:به تمامی جزییات بازی بپردازه
6:داستان هر دو بازی رو بدونه
7:گرافیک بازی رو مشاهده کنه مشکلات و خوبی هاشو تخمین بزنه برای مثال همین تور که اقا رامین گفتن سایه زنی بازی
8:امکانات و تجهیزات بازی رو بسنج
9:کنترل بازی و دوربین بازی رو بسنج بببین کدوم را دست تره
10:هوش مصنوعی دو بازی رو با هم بسنج
11:صدا گذاری موسیقی و نوع دوبله کردن بازی رو ملاک قرار بده
این مواردی هست که به نظر من باید رعایت بشه برای مثال هم دو بازی در تقریبا هم سبک هم میگم:
بازی جی تی ای
گرافیک در حد نا مطلوب کنترل خوب و داستانی تکراری امکانات مطلوب صداگذاری متوسط اکشن بازی متوسط
بازی توتال اوردس:
گرافیک در حد نا مطلب کنترل شخصیت خوب و کنترل ماشین نه خوب نه بود صدا گذاری نا مطلوب امکانات و وسایل نامطلوب اکشن بازی مطلوب