Polaris کاربر سایت Mar 11, 2010 #16 نوشته شده توسط Tidus: حتما IGN UA و IGN UK رو حساب معرفت به گرافیک بازی 10 دادن بیشتر... به دموها و سی جی هایش نمره دادن نه گرافیک خود بازی !!!
نوشته شده توسط Tidus: حتما IGN UA و IGN UK رو حساب معرفت به گرافیک بازی 10 دادن بیشتر... به دموها و سی جی هایش نمره دادن نه گرافیک خود بازی !!!
V Victarion Loyal Member Mar 11, 2010 #17 نوشته شده توسط amirmetal007: به دموها و سی جی هایش نمره دادن نه گرافیک خود بازی !!! بیشتر... :laughing: آقا تروخدا بسه... وقتی بازی نکردی انقدر با اطمینان نظر نده. بازی گرافیک خیلی خوبی داره ولی عالی نیست.
نوشته شده توسط amirmetal007: به دموها و سی جی هایش نمره دادن نه گرافیک خود بازی !!! بیشتر... :laughing: آقا تروخدا بسه... وقتی بازی نکردی انقدر با اطمینان نظر نده. بازی گرافیک خیلی خوبی داره ولی عالی نیست.
squal_leonhart کاربر سایت Mar 11, 2010 #18 من که دارم بازی میکنم دارم میبینم دیگم . تو خود بازی تفاوت خیلی زیاد نیست ولی تو cg خیلی فرق دارن . خدا رو شکر ایکس دارم و نمیتونمم فن پس اس باشم ولی حقیقت اینه اون نسخه بهتره .
من که دارم بازی میکنم دارم میبینم دیگم . تو خود بازی تفاوت خیلی زیاد نیست ولی تو cg خیلی فرق دارن . خدا رو شکر ایکس دارم و نمیتونمم فن پس اس باشم ولی حقیقت اینه اون نسخه بهتره .
ariajoker کاربر سایت Mar 11, 2010 #19 حالا دوستانی که روی هر دو کنسول بازی کردن به نظرشون ارزش داره نسخه ی ps3 رو بگیرم یا همون 360 رو بچسبم؟
حالا دوستانی که روی هر دو کنسول بازی کردن به نظرشون ارزش داره نسخه ی ps3 رو بگیرم یا همون 360 رو بچسبم؟