مقایسه گرافیک FFXIII بین PS3 و X360

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

kiya

کاربر سایت
بر خلاف گفته های SE ظاهرا خیلی هم بی تفاوت نیستند !
به علاوه CGهای بازی در ورژن PS3 1080p هست.

FF13_lighting_PS3.jpg

FF13_lighting_360.jpg

FF13_field_PS3.jpg

FF13_field_360.jpg

والا این 2 تا عکس اخری خیلی مشکوک میزنه. چون اگر دقت کنید توی نسخه PS3 کاراکتر خیلی نزدیک تر هست که دریاچه و کوه. اما تو 360 فاصلش خیلی زیاده. پس میتونه دلیلی که اون گیاه ها نیستن همین باشه.

(مثل بازی هایی که رفته رفته جزئیات ظاهر میشن (اسم اون تکنولوژیش یادم رفت))

به نظر من که عکسا برعکس شده .
چون تو همه مقایسه های قبلی بازیهای دیگه دقیقن نسخه ps3 انگار تصویر روش یه لایه هواست نه xbox .

به نظر من که عکسا برعکس شده .
چون تو همه مقایسه های قبلی بازیهای دیگه دقیقن نسخه ps3 انگار تصویر روش یه لایه هواست نه xbox .
اگر به زیرنویس ها توجه کنید یه نکته رو متوجه میشید و اینجور پستی نمیدید!
این بازی برای 360 توی ژاپن نمیاد ولی برای PS3 توی همه ی مناطق میاد. پس میشه نتیجه گرفت که از بین اون دو عکس، عکسی که زیرنویس ژاپنی داره و کیفیتش هم بهتر هست، مربوط به نسخه ی PS3 هست.

آخه چرا خودتونو مچله این دو تا عکس میکنین همه تفاوت تو brightness و contrast عکسه بیخودی میگین عکس پی اس 3 فلانه عکس 360 فلانه (:biggrin1:دوبار گفتم)
(مثل بازی هایی که رفته رفته جزئیات ظاهر میشن (اسم اون تکنولوژیش یادم رفت))
تکنولوژی LOD فردین جان همون Level of Distance :biggrin1:

آخرین ویرایش:
تو عکسه اول که فقط بنظر Brightness تو نسخه PS3 پائینتره که همین باعث شده یه سری جزئیات تو جاهایه تاریکه صفحه از بین بره. مثلا به این جزئیات نگاه کنید که به خاطره تاریکی تو نسخه PS3 از بین رفته:

image-7589_4B7E4E87.jpg

عکسه دوم هم از یک نما و فاصله مساوی نیست پس اصلا نمیشه مقایسه کرد. در کل بنظرم اگر هم تفاوتی باشه احتمالا بسیار بسیار جزئیه. یعنی باید مثلا بشینی جلویه تصویر 5 دقیقه بگردی تا تفاوتی پیدا کنی.

البته همه این عکس ها فیک هست!:دی

هنوز هیچ مقایسه رسمی درستی انجام نشده پس بیخود وقتتون رو بیشتر از این تلف نکنید!:دی
ماكان راست ميگه اين ها Fake هست و كاملا الكي هست شما توجه كنيد . بين دو تصوير هيچ تفاوتي وجود ندارد تنها اين كه دكمه ها (L1 به LB) تبديل شده !بايد با هم كلي تفاوت داشته باشن . :biggrin1:

خب head2head سایت lensoftruth هم برای این بازی اومد که برای یک سری افراد
که قبول ندارن نسخه ps3 سرتر لازم

1268324677.jpg

خلاصه درمورد گرافیک که گفت موهای نسخه ps3 نرمتر طراحی شدن
همینطور سایه ها و کیفیت بالاتر cg ها در اخر اجراشدن بازی در رزولوشن بالاتر

میانگین فریم ریت بازی در هردو کنسول

PS3 Global average FPS: 29.95
Xbox 360 Global average FPS: 29.92

جالب اینجا دروغ یرو گیمر مشخص شد:)
در اخر هم خوشبختانه هردو ورژن نرخ screen tearing شون 0% هستش

جزییات بیشتر رو در لینک زیر میتونید ببینید با حرکت نشانه گر موس بروی عکسا
تفاوت رو مشاهده کنید

http://www.lensoftruth.com/?p=18555

توی cgi ها اصلا ایکس360 خیلی بد نشون میده . بتاید نگاه کنید خودتون من تو تلوزیون 50 بازی میکنم والا خود بازی چند ضلعی نداره اما اینا داره دقیقا sd هست

والا اینقدر گرافیک بازی پایین هستش که احتیاجی به این مقایسه ها نداره .. من که به این عکس های بالا یه نگاهی میندازم مخصوصا عکس اون دشت باز ، یاد بازی های پلی 2 میوفتم که همونو ور داشتن اچ دیش کردن دادن دست من و شما .... در کل گرافیک بازیش یه 50 درصد بیشتر از اون مزخرف دیگشونه : The Last Remnant.

والا اینقدر گرافیک بازی پایین هستش که احتیاجی به این مقایسه ها نداره .. من که به این عکس های بالا یه نگاهی میندازم مخصوصا عکس اون دشت باز ، یاد بازی های پلی 2 میوفتم که همونو ور داشتن اچ دیش کردن دادن دست من و شما .... در کل گرافیک بازیش یه 50 درصد بیشتر از اون مزخرف دیگشونه : The Last Remnant.

حتما IGN UA و IGN UK رو حساب معرفت به گرافیک بازی 10 دادن ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or